- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- Felkészült a legfrissebb játékduóra az új Arc meghajtó
- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
icespeak
csendes tag
Köszi a segítséget. A probléma azonban az hogy két hibával nem tudok mit kezdeni.
Az egyik a main-ben 41-es sor error: at this point in file ez így érthetetlen számomra.
A másik a headerben 11-es sor error: too many arguments to function `bool ReadFromFile(const std::string&). -
törölt tag
Köszönöm szépen a segítségedet, nagyon királyul működik, de valahogy Nekem a Borland C fekszik a legjobban ott tudom , hogy mit hova merre meddig, de biztos amit ajánlottál is jó, csak nem tudtam megfelelően használni, most 5.02es Borlandot tettem fel, ez már grafikus felületű.
Megmutattam ma ugyan ezt a kérdést a tanáromnak, de hirtelen Ő sem jött rá, hogy a régi Borlandba , hogy lehetne megoldani.
Ilyen úton próbáltunk elindulni :
#include <iostream.h>
#include <stdlib.h>
#include <stdio.h>
#include <conio.h>
#include <string.h>int main()
{
clrscr();
char nr;do {
cout<<"FIU(1) v LANY(2) vagy ? [ird be a szamod] \n";
cin >> nr;
}while( (0<nr) && (nr<3) );switch(nr){
case '1':
cout << "Te a jelek szerint FIU vagy! \n";
break;
case '2':
cout << "Te a jelek szerint LANY vagy! \n";
break;
default:
cout << "Nem irtal be se 1-est, se 2-est \n";
}
system("PAUSE");
return 0;
} -
amargo
addikt
Huhhh, bocsánat én vagyok a ...béna. Megint csak nem látok.
int N;
cin >> N;
int t[N];Biztos nem jó és fordítási hibát, kapsz, hogy nincs deklarálva a tömb mérete, hiszen ez nem dinamikus tömb.
A helyes:
int *t;
int N;
cin >> N;
t = new int[N];Még 1x elnézést, benéztem és csak a cin-ig jutottam..
-
martonx
veterán
Az a baj, hogy a felvetett két sor hibás, és addig el sem indul a program amíg a fordító ezt hibának látja.
int N;
int h[N][7];a h tömböt dinamikusan kellene használnod, nem pedig statikusan. Így ez soha nem fog lefordulni.
Ezen kívül lehet, hogy más hiba is van benne, de amíg ezt meg nem oldod, még debuggolni sem tudod, mivel nem fordul le a kód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Asrock H110M-DVS / INTEL I5 6500/8 GB ( DDR4 ) + GF GT 630
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Dell kezdő gamer notebook (5th i5, 1 GB GeForce 820M,250 SSD) kiárusítás!!!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest