Új hozzászólás Aktív témák
-
Zwiebel
tag
Sziasztok!
Még nagyon új vagyok a C++ programozásban. Bár Pascalban már programoztam , azért ez kicsit más, bár gondolom ezt ti is tudjátok
Az lenne hozzátok a kérdésem, hogy ki hogyan tanult meg programozni c++ nyelven ? Milyen dologgal kezdte? Iskolában tanultátok-e meg vagy valamilyen könyvből? Én vettem egy könyvet és olvasgatom is már egy ideje, de valamiért nem akar megragadni bennem minden dolog
A könyv címe: Programozzunk C++ nyelven! ( Az ANSI C++ tankönyve ) A fontosabb dolgok megmaradnak bennem, de minden fontos lenne belőle ami le van bele írva?
Bocs a sok kérdésért, de nagyon reménykedek abban, hogy nem sokára én is itt programozhatok veletek.
Köszi előre is!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest