- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
asuspc96 #1249 üzenetére
hat, a torkomnak ugras szerintem tobb mint kijelentes, de hagyjuk, maradjunk abban hogy felreertes tortent...
az ELTE által készítettnél sokkal tovább tudja mint "2 147 483 647".
az a hatar a wikipediaban egyebkent nem feltetlenul igaz, de nagyon egyszeruen lehet 'javitani' rajta: az in helyett long-ot kell hasznalni. sot, unsigned long long-ot, ez a szabvany szerint legalabb 2^64-1-ig tud szamot abrazolni, a te gepeden/forditoddal ervenyes maximum a ULLONG_MAX konstansban vande tul nagy szamokra baromi lassu lesz, szoval ott mar neki lehet allni trukkozni, az jo mokas
kész kezelőfelület (nálam) = pl. mint a számológép....
értem ezalatt, hogy szépen begépelgetem nyomok neki egy "O.K." és erre neki áll számolgatni...igen, ezt hivjak ugy hogy standalone program
ha jol latom, ez Delphi? olyat vagy 15 eve lattam utoljara, szoval abban nem fogok tudni segiteni (plane hogy ez egy C++ topic...)
De szerintem mindketten tudjuk az igazat
ugy latom csak az egyikunk, es te meg vagy rola gyozodve hogy te vagy az, de mondom, hagyjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- OLED TV topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Filmvilág
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest