Hirdetés
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- Gaming notebook topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
zsolti72837 #60398 üzenetére
Ha nem fizetsz, föccer tesz betonstabil helyre
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #60396 üzenetére
Nincsmit500,- DeF-nel a kassza. O a konyvelo itt.
-
DeFranco
nagyúr
Ezt most csak úgy itt hagyom: [link]
-
Visz'lát!
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
zsolti72837 #60386 üzenetére
Szia Zsolt!
Adataim.
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a profilomnál hol találom a jelszó választás pontot?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
*Ropi* #60379 üzenetére
Igen, Nem, Mégse.
Mercutio_: Az LG nemrég jelentette be, hogy alkatrészeket fog gyártani a GM elektromos autójához - Ezennel én is bejelentem, hogy alkatrészeket fogok gyártani a GM elektromos autóihoz. Mindjárt kiguglizok egy info@general_motors.com e-mailcímet, és megírom nekik is.
-
Tim82
félisten
válasz
macilaci78 #60378 üzenetére
A notiknál leggyakrabban az akkura van visszahívás, értelemszerűen ott sem az egész gépet cserélik emiatt. (Most olyan esetet feltételezve, hogy olyan modell, ahol cserélhető az akku, mint pl. Thinkpad-ek.)
Nyilván olyan alkatrésznél, amelyiket hivatalosan nem cserélheti az end user, más a szitu.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Mercutio_ #60377 üzenetére
Logika kell? Veszel egy terméket (például cipő), amink egyik eleme (például a cipőfűző) tönkremegy, akkor az egész terméket cserélik. Gondolom, autótulajdonosi tapasztalat hiányában a fórumtársat az zavarta meg, hogy díjmentes visszahívás van, mint például a notiknál, és az ott megszokott eljárásból indult ki.
-
Qru
MODERÁTOR
Sajnos rutinból nyomom ez már a harmadik visszahívása a kocsimnak (bár inkább ez mint a VAG ploiszí akik elhallgatják a hibákat). Cserélik a hibás alkatrészt ingyen és bérmentve.
1: elküldöd a forgalmid nekik mailben (alvázszám alapján megrendelik a jó alkatrészt)
2: időpontot egyeztetsz (ha már náluk a szajré)
3:elviszed és kicserélik -
Magnum_
nagyúr
válasz
macilaci78 #60366 üzenetére
Haver kudlott at tegnap 3 kepet, hogy milyen 20-21 evesek nyomulnak tinderen. Tuti lenne velemenyed :-)
-
DeFranco
nagyúr
válasz
macilaci78 #60362 üzenetére
azé' egy sült oldalas hagymás krumplival csalamádéval elég hülyén nézne ki ott
-
Qru
MODERÁTOR
Jött levelem a Hondától, mondom biztos csak vmi reklám. Hát a csudát, visszahívják a légzsák miatt.
#ilovetakata
-
Mercutio_
félisten
válasz
Melack #60354 üzenetére
520-as, hm, szóval egy BMW-t is vettél?
Néztem mi ez az 51 hsz, felrobbant az internet, aztán látom csak eret vágtatok a vidéki vénán
coolboy : Azt magyarul tájszólásnak hívják és nem feltétlenül kell hozzá parasztnak lenni, ismerős belgyógyász nagybátyja sose látott kapát mégis tolja a "szlenget"
-
tomcsi23
veterán
Jó reggelt!
Ez a kelés is nehezen megy. -
MurdR
veterán
Reggelt!
-
Melack
veterán
Reggel vomatom sminkelni, pfffff.... Sose értettem a csajokat. Otthon nincs idő. Ha már darázsderék nincs, akkor dekoltázst kell kitenni, meg a diszperzit reklámot
-
PeeterssoN
őstag
Akkor kezdem én a reggelt!
Jó reggelt! ez a rohadt keh..Mivel tegnap a kedvrs vízszerelők csak 2 órára (azaz 08-18) elzárták a vizet így ma duplanapot tartok. Juhé
-
-
Melack
veterán
Jól működő pdf konvertert tud vki? Cél, hogy word/rtf file-okból legyen ePub pl.
DeF: #ytcontent
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Magnum_ #60338 üzenetére
pofézli
amúgy azt tudtad, hogy a pater noszternek köze van a latin jelentéséhez, vagyis a miatyánkhoz? azért hívják így, mert a kialakítása, működése a rózsafüzérre utal.
én amúgy nagyon szeretem, teljesen hatékony eszköz, jobb mint a sima lift, amire mindig vársz 3 percet.
-
Tim82
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
Na jó nyomás a szólánc topikba ezzel.
-
Tim82
félisten
válasz
CoolBoy323 #60334 üzenetére
Dehogynem, felismerhető az eredeti minden kerékbetörési kísérleted ellenére.
-
Qru
MODERÁTOR
Sercli és rocska
-
Tim82
félisten
válasz
CoolBoy323 #60331 üzenetére
konteksztusásban
Hát igen, meg sem kellett volna szólalni inkább.
-
CoolBoy323
nagyúr
én meg sem szólalok inkább, Nyíregyházáról jöttem, és lakik falun rokonom, ismerősöm
ragad az emberre a "paraszt nyelv" (és a paraszt szó most abban a konteksztusásban szerepel, amely abszolút tiszteli, becsüli a kétkezi munkát végző vidéki embereket)
-
MunezXBK
nagyúr
Sparhelt?
-
Qru
MODERÁTOR
Engedjétek meg, hogy kiosszam a nap sóhere díjjat annak a kedves szomszédnak aki a vadi új 520d-jében a sérült alu
sárhányótsárvédőt (utángyártott) vasra cseréltette miután megtudta, hogy az alu karosszéria elem nem javítható. -
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Magnum_ #60310 üzenetére
bocs, my bad. előbb utóbb megjegyzem
valszeg de amúgy, csak fotózni levelezni meh... csak hogy értsd, május óta most tudtam leülni papírmunkázni itthon már rám borultak a levelek-számlák-garjegyek-kivonatok, mindent bontani, iktatni, lefűzni, érdemben határozni, szépmunka pecsétet rányomni... szal vagy szülő legyél vagy könyvelő mert a kettő egyszerre nem megy
-
DeFranco
nagyúr
dat feeling amikor az 1+1 év garival vett porszívóra kiírja a samu oldala, hogy
A sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrálni kívánt termékét
nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes
garanciát nem tudjuk meghosszabbítani. Kérjük, ellenőrizze a sorozatszámot!Pedig amúgy de, mert egyrészt rajta van a matricájuk a dobozon a sorozatszámmal (mármint a sem zrt-nek) tehát 1:1 a megfeleltetés, másrészt meg az euronics nem szórakozik ilyen sötétszürke importtal, de lesz ezzel is egy köröm.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politikai mémek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest