Hirdetés
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Újszerű, használt laptopot keresek középiskolás lányomnak 80.000 forint környékén.
Nincs nagy igény, de mindenképpen inteles gépet szeretnénk.
Ha van valakinek eladó, az jelezze.
-
rgeorge
addikt
Üdvözlet. Sajnos decemberben egy temetés vár a családra, de néhányan, közöttük pont nagyon közeli rokon, külföldről nem fog tudni ideutazni. Van esetleg olyan megbízható fotós/videós ismerőse valakinek, aki egy temetésről (urnatemető, mesterséges fény) tud online közvetítést készíteni? Nyilván a család egyik tagja sem fog tudni ilyet ott a helyszínen levezényelni érthető okokból.
-
tibbike01
őstag
Lentebb vittem egy kicsit az árát. Így már tényleg best buy.
-
PHM
addikt
Üdv!
A belvárosban, vagy környékén keresek fogtechnikust.
Minden tippet szívesen fogadok. -
tibbike01
őstag
válasz
macilaci78 #123593 üzenetére
A felsőkategóriás matracoknál már nem igazán jellemző hogy keménységi fokot adnak meg. Olyan anyagokat és technikát alkalmaznak, hogy kb bárki ráfekszik a matracra az jó lesz neki.
-
tibbike01
őstag
válasz
macilaci78 #123591 üzenetére
Külön nem eladó.
-
tibbike01
őstag
Új Rottex Allegro Vivo prémium matrac 160x200
PH tagoknak -10ezer.
Ha kipróbálod nem hagyodd
itt -
Nikaré
őstag
válasz
macilaci78 #123588 üzenetére
-
HUTCHDB
nagyúr
Tud valaki ajánlani megbízható normális asztalost?
Butorlapból kellene beépített szekrényeket készíteni.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
bajnokpityu #123576 üzenetére
Véletlenül írtam a watch 3-at, kérem, valaki moderaljon!
az ar pedig 65k, itt, tudod, topikkedvezmeny
-
mike1334
veterán
Hol érdemes tokot keresni mobilra? Ahol eddig néztem szinte csak Galaxy S20-ra, meg iPhonera volt választék, a többire csak pár darab. Átlátszó, sarkainál erősített, valamennyire ütésálló tok kellene Samsung A41-re. Esetleg tempered glass is, ha fel is rakják, de ez másodlagos. Örs/Lehel tér környéke előny.
-
Earl_Muttley
őstag
Köszönöm mindenkinek, szerencsére aki miatt vagyunk, már jól van, aranylag enyhen megúszta.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Earl_Muttley #123568 üzenetére
jobbulást
én is
mit nem adnék egy sörért
-
hszilard666
veterán
válasz
Earl_Muttley #123568 üzenetére
Jobbulást!
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Mr.Csizmás #123567 üzenetére
Karanténban vagyunk jelenleg, amúgy is gyengélkedik a Mondeoban az akksi. Szerintem a 10 nap állástól megnyekken végleg.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Earl_Muttley #123566 üzenetére
most melyik projektautó a soros?
-
updog
őstag
Vegyetek Varta 72Ah (680A) akksit 15.000-ért. Röviden: valószínűleg le akartak húzni a szervizben, kaptam tőlük másik akksit az autóba, de ezt is visszakértem, mert még bőven garanciális, és kiderült a forgalmazóhoz visszavíve, hogy semmi baja, de már nem szereltetem át újra.
-
Sub-S
senior tag
válasz
MasterMark #123562 üzenetére
Igen.
-
Sub-S
senior tag
Van egy ingyen elvihető 4 portos 1080p-s HDMI splitterem, illetve egy 4 portos aktív 2.0 USB hub.
Az itt említett Thermaltake Xaser III V2000A is szintén vihető(kábeleiből, sínekből miegymásból lehet nincs meg mind).
Akit érdekel jelezze. -
mike1334
veterán
válasz
MasterMark #123559 üzenetére
Persze.
-
ReFleXx
addikt
-
válasz
MasterMark #123554 üzenetére
Igen, csak az a bökkenő, hogy nincs Smart Bankja, ezért gondoltam a személyesre.
-
válasz
MasterMark #123552 üzenetére
Azt OTP fiókban lehet személyesen?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
GabN73 #123548 üzenetére
Általában mindegyik bank kéri a netbankos appot telepíteni és a kártyához tartozó mobilszám ellenőrzését.
Akinél nincs netbank app telepítve (nem Rafi), ők SMS-t kapnak.
Nem értem amúgy ezt a nagy felhajtást, nem most lett bevezetve a kártyákon a 2FA hanem korábban. Vagy én értek valamit félre? Mi fog változni január 1-től? -
GabN73
addikt
Ráfázós bankosok!
A Rafis kártyás vásárláshoz elkezdték már beállítani a 2 lépcsős fizetés megerősítést? Ott mit kell majd megadni? Értesítőt nem küldtek, azt a kártyám meg évente 2x használom kb :D
OTP nov2-től Telekod megváltoztatását kérte/Smartbankos jóváhagyást.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Chuck Norris #123538 üzenetére
II/B -n hegyrol kinezve ugy terpeszkedik lent a szmog, mint szauron szeme
-
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
bajnokpityu #123541 üzenetére
Reggel pont mondták a hírekben, hogy rekord jelentkezés futott be a 2021-es ultrabalatonra.
Btw mi lusta kerület vagyunk, mert csak kutyásból lett több, futóból nem.
-
válasz
XIII-ban marha sok az autó, a forgalom is, és minden járdaszegélyről fürtökben lógnak -.-'
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Pont ezt konstatáltam tnap este, hogy maradhatna így. Olyan jó csend van azóta nálunk is, mintha vidéken lennénk.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
macilaci78 #123536 üzenetére
Írj az önkorinak, itt a belvárosban úgy szórják a kerkébilincset mióta ingyenes a parkolás, mint mikulás a szaloncukrot. Kb más bevétele úgy sincs az önkorinak jelenleg...
-
macilaci78
nagyúr
Ki vagyok vele segítve... Kb 130 lakás lépcsőházi ajtaja néz arra az utcára, amin saroktól sarokig elfér 40 autó. Tegnap 19:30-kor értem haza kocsival, épp kiállt valaki és volt a ház előtt helyem. Még a kereszteződésben is álltak, platós-dobozos teherautóval. Hogy az ilyennek miért nem jó a vasút másik oldalán lévő töküres utca parkolni?
Ez akkor lenne rosszabb, ha az Allee nyitva tartási idejét nem befolyásolná semmilyen rendelet.Inkább ki kéne osztani az adott parkolózónában szabálytalanul parkoló autóra pár kerékbilincset, bírságot, pókos autót. Ha az a 15-30k Ft nem is fáj a parasztnak, az ügyintézés miatti késedelmes indulás biztosan.
-
Siriusb
veterán
válasz
MurdR #123528 üzenetére
Nem fogok tömegközlekedni, az biztos. Szerintem az Albert Flórián úton megállok és sétálok onnan, ott csak lesz szabad hely. Elnök utca - Magyarok nagyasszonya templom környéke nem tudom, milyen lehet, de tippre zsúfoltabb. Végülis először mehetek egy kört, s ha nincs hely, pikk-pakk át tudok gurulni a kórházhoz.
-
mike1334
veterán
válasz
radi8tor #123525 üzenetére
Először a "gyorstesztet", az negatív lett, ezért PCR-t is, ami szintén negatív. Mentős vette le a mintát, állambácsi csinálta a tesztet. Volt, hogy öten ültünk az irodában egy asztal körül hosszabb ideig, kettő igazoltan (több pozitív teszt) elkapta, egy elvileg negatív, de tüdőgyulladása van kettőnknek meg semmi bajunk (kopp-kopp).
-
Siriusb
veterán
Be kell mennem hétvégén a Népliget Volánbusz pályaudvarra. A híd alatt még mindig nem lehet megállni? Merre érdemes parkolót keresni?
-
Luissimo
veterán
válasz
FoxiestFox #123519 üzenetére
Miért?
Csak azvolt ?
Hole?? -
mike1334
veterán
válasz
Mr.Csizmás #123508 üzenetére
A melóban már vagy 6-7 pozitív van a ~20 főből, annak aki a legszarabbul van (tüdőgyulladás), negatív lett a tesztje. Van, aki egy hónapja otthon van, semmi baja, de már a 3. tesztje pozitív...
-
-
Ace owner
addikt
Sziasztok!
Lakásfelújítás utolsó stádiumában a segítségetekre lenne szükségem. Biztos van szaktopic de azokat általában kerülöm az őscommunity miatt
Fürdőbe szeretnék mosdóhoz csaptelepet (falból kijövő) illetve zuhanyrendszert. Favin kinéztünk 1-2 félét de gyanítom hogy ott a tetszetős de moslék minőségű cuccok nyernek teret inkább. Fontos szempont hogy bonyolítsuk a dolgokat, matt fekete kellene mindenből.
Favin rendeltem egyébként egy szürke radiátort, másfél hónap alatt megérkezett..
[Ilyesmi] az elképzelés, merjük ezt megvenni vagy nagyon gagyi lehet? -
-
Erdei88
veterán
válasz
Hétfőn jelentettek be minket, szombaton, mivel járóképesek voltunk inkább befáradtunk a Dévai utcai Mentőállomásra. Nagy a túlterheltség
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Meg mindig semmi? Memar...
-
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Mi ez a nagy csend mókuskáim?
-
updog
őstag
válasz
updog #123497 üzenetére
Szóval akkor még egyszer (grrr haveer)... eladó Cooler Master HAF XB EVO gépház (ami a képen bele van rakva, csak illusztráció, hogy minden belefér IS). 25k, alkuképes, de csúnyán fogok nézni közben..
Garis 2022 augusztusig. Zugló / Örs mellől / vihető (hölgyek hozzanak egy markos embert, nettó 8.2 kiló a cucc). 2 darab 140mm-es BQ ventit adok bele pluszban, dobozával, papírjaival, szeretettel, 1-2 csavarfej kopásán és néhány, a sarkokból kivakarhatatlan porcicán kívül kb. nem is látszik rajta hogy használtam.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
_seth_ #123500 üzenetére
mammutban a gyorsnyomdások egész ügyesek, egy telefont megér, hogy vállalnak-e ilyet
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
_seth_ #123500 üzenetére
http://digitalpress.hu/
Választhatsz hogy fényes, matt papírra vagy vinyl anyagra nyomtassák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Gigabyte G41M-Combo alaplap processzorral, hűtéssel, memóriával
- Nvidia GeForce GTX 1080Ti Founders Edition 11 Gb DDR5 videókártya csere kisebbre!
- Xiaomi Poco X3 NFC kártyafüggetlen mobiltelefon
- SAS HDD-k 2,5" , 3,5" tesztelve 7,2k ,10k, 15k RPM Seagate, 600GB, 900GB, 2TB
- Canon Pixma TS705A (3109C026) WIFI, tintasugaras egyfunkciós használt nyomtató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S9 FE+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest