Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Audison

senior tag

No' végeztem én is az első végigjátszással, mellékküldetéseket kivégeztem. Athenaval vittem 28-as szintű lett a végére. Eleinte nem jött be a csaj, de már nem akartam újrakezdeni mással, de végül nem bántam meg, jól teljesített.

A megjelenés hiába BL2, valahogy mégsem emlékeztetett rá a játékmenet során. Szerintem, amit ki lehetett hozni belőle, azt kihozták a fiúk. Még anno nyáron, amikor kijöttek az első gameplay videók, nem igazán jött be ez az anti-gravitációs dolog, de ezzel a slam damage-val fűszerezve k*rva jó lett! :DDD

Valahogy könnyebbnek éreztem a játékot a BL2-nél a bossok szerintem jóval gyengébbek. A loot az nem javult, de a ládákból néha elég jó cuccokat lehet kihalászni. A mellékküldetések legtöbbje szórakoztatott, de voltak olyanok, amiket szívesen skippeltem volna. Ebben a BL2 azért jobb, meg ott a helyszínek is sokkal eltérőbbek egymástól.

Viszont a befejező küldetést nagyon eltalálták a készítők (szerintem) , szórakoztatóbb, és sokkal látványosabb lett, nem úgy mint a BL2-ben, ott szvsz egy kicsit leegyszerűsítették a dolgot.

Szóval... jöhet a TVHM. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák