Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nekem 120 óra van benne, annak több, mint a fele korrektül minőségi. Nincs itt gond az ár / értékkel, csak (ahogy írod is) a BL2 jobb.
(#1197) pohár:

-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Na ez az, még így is jobb, mint a piacon levő játékok többsége.
-
[Prolixus]
addikt
Tudod ki vesz 10k-ért olyan játékot, aminek a játékideje 10 óra? Költői kérdés...én biztosan nem.
Amúgy nem csak a játékidő számít, hanem az is, hogy az milyen minőségű. TPS kapcsán inkább utóbbival vannak problémák.Persze némileg igazat adok, kissé igazságtalanok vagyunk, mert mindig a BL2-höz hasonlítgatjuk.
-
[Prolixus]
addikt
Kell a francnak S6, uccse nem tud annyival többet, mint egy 40 ezres best-buy középkategóriás.
hát a Season Pass itt egyértelműen nem éri meg, én megvenném az alapjátékot, kitolnám, aztán majd jóval később amikor sokkal olcsóbb a SP megvenném aztán, aztán megint elővenném a játékot. Legalábbis így utólag így csinálnám. 
-
pohár
félisten
válasz
[Prolixus]
üzenetére
hohó, hogyne adtam volna, még kaptam pólót is mellé

az a baj, hogy emellé megint ugyanennyi lenne a Season Pass (plusz a Hardline-t is meg akartam venni), de így sose gyűlik össze a pénz arra a nyomorult S6-ra, ha elszórom játékokra
-
-
pohár
félisten
G2A-n 4k az alapjáték, hmhmhmhm... megvegyem?

-
VoidXs
nagyúr
Sale alatt megvettem a játékot, de csak most jutott rá időm. A Wiping the Slate végén úgy röhögtem, mint még soha semmin. Gyorsan elképzeltem, mit lehetne még remixelni ugyanígy... Háááááááát...
-
TheProb
veterán
Kérdés: Milyen lett a drop rate emelés? (2-ben is kiváncsi vagyok)
-
Edem05
őstag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Én is a Borderlands 2-re szavaznék. Nekem az jobban tetszett. Tartalmasabb (volt).

-
válasz
JackFeryll
üzenetére
Ahogy előttem is mondták, a BL2-ben sokkal több a tartalom jelenleg.
-
válasz
JackFeryll
üzenetére
+1 a BL2-re. Sokkal jobb az alapjáték, 4 full DLC van hozzá, és van benne OP8

(#1173) v_tomy: szerintem messze a legszarabb aréna a 3 játékban, én egy fillért sem adnék érte.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
Lehet lanban tolni, hívhatod a steam-es barátaidat a játékodba (vagy te léphetsz be hozzájuk). Ha ezek közül egyik sem játszik, akkor a játék tud keresni olyan nyitott meccseket, amik nagyjából egyeznek a te szinteddel és oda kérdés nélkül becsatlakozhatsz.
v_tomy: Hát ha mondjuk a Natural Selection Annex megérne neked annyit, akkor igen. Egyébként szerintem nem. 1 euróért már vinném.

-
vitaro
senior tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
A 2-t vegyed. Jobb az ára, sokkal több benne a tartalom, a kettő közül ez a jobb játék. Ráadásul jóval többen is játszanak vele, könnyebb co-op partnert találni.

Más: A Shock Drop Slaughter Pit szerintetek megér 2€-t?
-
JackFeryll
őstag
Sziasztok!
Melyik Borderlands játékot érdemes megvenni most ha csak egyet választhatnátok ? 2 vagy Pre-Sequel ?
A multi hogy működik co-op ? Gondolom a Pre-Sequel-el játszanak a legtöbben.
-
[Prolixus]
addikt
Jön a legendary drop rate fix! 3x-os szorzót kapnak a narancsok, egyelőre hotfix formájában, de később valami patch-el permanens udate lesz belőle. Bl2 és a TPS is érintett.
Hallelujah. Csak kicsit (nagyon) elkéstek vele. Legkésőbb a TPS megjelenése előtt kellett volna egy ilyet csinálni, nem évekkel a Bl2 után
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Jó kis meccs volt

(#1169) vvega30: simán

-
vvega30
senior tag
Üdv megint,
Nishával végigvittem normálon és belekezdtem a Claptrapes DLC-be, de ott az utolsó boss szívat rendesen. Nem bírtam megölni, otthagytam és most nem tudok visszamenni. Nincs meg a deck 13 vagy melyik wp. Erre van valami megoldás? Vagy hogyan lehet visszamenni hozzá?
Másik kérdés, hogy a claptrapes DLC-n kívül van még valami ami +tartalmat ad a játékhoz, vagy mehetek true szintre? -
válasz
[Prolixus]
üzenetére
ász

-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én is ezt a kettőt mondtam volna elsőre, ill. harmadiknak Wilhelm is elég használható - gyengébb damage output, viszont a két bot és a Termination Protocols sokat javít a túlélési esélyeken.
Ill. Aurelia is igen ütős tud lenni - ahol megy a cryo damage, ott nagyon durva, viszont ahol nem, ott könnyen pusztul. Coopban érdekes lehet a Contract skillekkel.
OFF: hétvégén akkor Crawmerax?

-
vvega30
senior tag
Üdv
Látom nem pörög a topik
Egy tök kezdőnek melyik karaktert ajánljátok? Olyat amivel magasabb szinten is el lehet boldogulni?
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
De, ezzel a muffal nagyon. A Fridgia is, meg a nemrég kapott cryo Spinigun is iszonyatosan húzza lefelé még az Ultimate Badass-eket is. A cryo-rezisztencia mondjuk kínos bír lenni.
(#1153) proci985: A Skullmasher azért elég kemény.
Sniperként szerintem akkor lehet menni, ha van társ, aki magára húzza az aggrot. Ebben mondjuk a Servantos skillek nagyon tudnak segíteni, érdemes lenne kipróbálni. Van valakinek hangulata vmelyik este jövő héten? Nekem a luvnya 63-as szintű. -
proci985
MODERÁTOR
cryo OP, en lvl38 gladiatorral egy kb 24es fridgiaval (es unique freezing% classmod) megyek es kb meleezek.
kene lassan mas, de a 32-34es glitched fegyvereknel meg nem esett jobb, azok meg kezdenek kevesek lenni.
az a baj, hogy sniper. mordekai sniperkent par helyzet kinszenvedes volt, zero detto. UVHMen eleve minden tobb loves es ha itt is az van mint BL2ben, akkor maradnak a 3.5os tuzgyorsasag feletti sniperek (ahogy neztem nincs se pimpernel, se lyuda).
plusz ugye felmerul hogy mi van ha nincs cryo. vegre az arena eleg nagy hogy sniper karikkal is jatszhato maradjon, viszont bossharcok uvhmen sniperrel nem voltak viccesek BL2ben. kiveve persze salvadorral, egy ido utan eleg jo voltam az offhand pimpernellel
. -
Kipróbáltam a luxusribancot. 10 perc játék alapján nem kicsit tűnik overpowerednek single-ben, és coopban erre még rá lehet erősíteni a Servant skillekkel. Viszont cryo-rezisztens ellenfelek esetén azért gondok lehetnek - esetleg ott át lehet állítani support karakternek?
-
-
proci985
MODERÁTOR
na vegigmentem rajta.
gladiatort hasznaltam: elsore ugye crappy lett volna a leginkabb random, de ugy voltam vele, hogy athenat mondjak a leginkabb illonek. egyreszt ugye o a narrator, masreszt hiaba vagyok jo sniperrel (elso kari bl1ben mordecai, bl2ben zero volt) felgerillakent, bl2 digistruct peaken ra kellett jonnom, hogy bizonyos helyzetekben survivability kell. plusz a sniper brawl / raidboss helyzetekben sok mindent nem er. persze, tudok pontloni, ugrasbol pontloni meg mozogva pontloni, de nem fel oran keresztul ugy hogy folyamatosan gyorsan mozog a celpont, rezeg a kepernyo es mellesleg figyelni is kene mit csinal minden ami nem critpoint. Zer0val OP2n nem birtam tuljutni sniper builddel, Salvadorral meglett OP8+ soloban.
namost az a furcsa helyzet allt elo, hogy a bosshoz lvl28on ertem oda, es volt gyakorlatilag ket hasznalhato fegyverem. az egyik egy feher(!) 26os electro beam weapon (nagyon ugy nez ki ezek verhetetlenek damban amig nincs normalis gear), a masik pedig egy menet kozben questert felszedett kek geppisztoly (lvl24) cold dmgvel es harmas pellett counttal.
kozepso agat toltam: a bloodlust a melee override skillel egyutt azt jelentette, hogy a boss gyakorlatilag vegig verzett es folyamatosan toltotte magat a karakter. nem annyira jo elettolto, mint a ruby/nozzle + DPUH kombo volt BL2ben salvadorral, de majdnem. ezzel egyben meg is oldottak a melee zero problemajat az elettoltessel, avagy nem csak halott ellenfel utan tolt.
a gyengebb fegyverek miatt ra voltam utalva meleere, ami nagyon szepen mukodik a jatekban.
es most johet a craptastic woyage.
-
sss
őstag
Hááát, akkor várok.
-
sss
őstag
Amúgy összességében szerintetek megéri a season pass az árát? Itt aprón be lehet szerezni (steamhez képest) ~40%-kal olcsóbban, de így sem kevés pénz. Főleg, hogy csak egy story dlc van benne.
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Hozzátartozik amúgy a történethez, hogy én stresszes helyzetben nem tájékozódom jól, ezért mind a leesés, mind a hirtelen elteleportáló és megkeresendő ellenség halmozottan szívás
Inkább kerestem módszert, amivel az állandóan visszatöltődő pajzsot gyorsan le lehet rántani - találtam is, csak aztán a bugok meg a zuhanás...Amúgy [Prolixus] belépője a játékba nagyon vicces volt. Írta, hogy jönne, mondtam, hogy welcome, aztán koncentráltam a harcra, és nem vettem észre, hogy megérkezik. Egyszer csak az tűnt fel, hogy a robotot, akit akkorra már irdatlanul utáltam, kettő helyett négy Badass Jack lövi és rugdossa igen intenzíven. Olyan volt a jelenet, mintha a Nagymenők jövőben forgatott verzióját néztem volna

-
[Prolixus]
addikt
Szerintem kb. 8 órányi játék van a DLC-ben, ha a mutator arénát nem számolom. Bár nekem simán 10 felett volt, az első végigjátszásnál mindig össze-vissza kolbászolok a pályákon.

SPOILER!!!
A Sh4dow-TP elleni harcot én kifejezetten élveztem. Leesni nekem csak egyszer sikerült,és az olyan bugok is megkíméltek, amiket gbors említ. Magát a harcot szerintem nagyon jól feldobták azzal, hogy a boss egyrészt teleportál, másrészt vannak klónjai, és kb. összesen onnan tudod, hogy "jó embert lősz-e", hogy fogy a pajzs/életerő nála. Mondjuk ez, ha a képességed egy offenzív társ (mint Jacknél vagy Wilhelmnél), meg mondjuk előtte eldobáltál pár area-effect gránátot, akkor nem egyértelmű néhány pillanatig, nem tudod, hogy azért fogy-e az életereje mert Sh4dow-TP-et lövöd te is, vagy nem. Így sokszor keresni kellett, kit lenne érdemes lőni, mert ha sokáig megy a rendezvény, akkor garantált a bukta.
Nyilván ha éppen az egyik klónt veszed célba, jóval kisebb a pajzsa meg az életereje, szóval azárt hamar kiderül a "csalás", de amikor van 2 klón a játéktérben, meg az "igazi", na akkor érdekes tud lenni a meccs, mindneképpen mozogni kell. Persze minél több a co-op partner, annál nehezebb elbújnia, szóval gondolom ez leginkább solo harcnál tényező.Eclipse-t meg tényleg kisebb csoda volt, hogy sikerült leteperni. Ilyen erős endboss még soha nem volt BL játékban, UVHM-ban ő gyakorlatilag egy raid boss. Vagy fél tucatszor csak 1-2 másodpercen múlt, hogy nem kezdhettük újra az egészet, mert mindkettőnk térdelt, aztán az utolsó pillanatokban jött össze valakinek egy Second Wind, vagy valaki már re-spawn-olt, aztán a másik még éppen kitartott addig, amíg visszaér az arénába és csak utána patkolt el.
A szép az volt, amikor a becsapódó rakétáktól, energiagömböktől, a mellettem ácsorgó Digi-Jack-ektől, meg a rajtam tapickoló Eclipse-től azt sem láttam, hogyan sikerült felkelni, gbors hozott vissza végül, én lőttem le egy drónt, vagy a Digi-Jack halála/ténykedése révén nem pusztultam meg. 
A támadásai tényleg atomerejűek, ha látjátok hogy felétek fordul, és indulnak az enegriagömbök/rakéták, akkor azonnal iszkiri van onnan, különben 2 másodperc és térdeltek.
EOS már valóban határozottan könnyebb (és unalmasabb) volt, legnagyobb gondot a lőszerhiány jelentette. A meccs végén viszont majdnem garantált a legendary (amit egy Gearbox fricskával tálalnak, a rajongók felé), kár, hogy szerintem random adogatja, mi például egy Skullmashert kaptunk, amit Nelt-ől ugyebár ezerszer könnyebb beszerezni.
-
Saccra 3-4 óra lehetett, + a bossfightok. Mondjuk a vége után még beugrott egy konfigurálható aréna (beteg), ill. pár extra küldetés, amik nem annyira rövidek, és elhajlottak a totális elmebaj irányába

"You've got a good looking mainframe
I like the size of your mainframe..." -
* SPOILER WARNING *
Végigmentem a Claptastic Voyage-on, vegyesek az élményeim. Az egész DLC-re a "hullámzó" szó a legjobb. Az elejét eléggé untam, a harc nem volt rossz, de a sztori zéró, és Overlookig a poénok sem bűvöltek el. Onnantól egy kicsit szórakoztatóbb lett, és már egész belelendültem, amikor elértem a boss fightig - szóval nem túl hosszú a műsor. A boss fight ugye igazából 3 harc, sorban:
- Sh4dow-TP egy rendkívül paraszt elme agyszüleménye - a random elteleportálás az idegeimre ment, főleg, hogy szinte bármikor csinálhatta. Az sem segített, hogy le lehet esni a pálya szélén - háromszor sikerült így meghalnom, hogy barátunk már 30% alatt volt. De mindez semmi a bugokhoz képest - volt, hogy a pajzsa mellett szépen a healthje is felment maxra, volt, hogy eltűnt a padlóban, és volt, hogy nem működött a Digijack általi 2nd Wind... Asszem a hajam kevesebb lett egy kicsit ettől a harctól, [Prolixus] kolléga pont jókor érkezett.
- Eclipse: Überbrutálkirály boss, imádom. Óriási pajzs, óriási health, atomerejű támadások, és semmi köcsög trükközés. Én kisebb csodaként értékelem, hogy sikerült kinyírnunk - de sikerült.
- EOS: Mint karakter, teljesen jó, de mint boss, némileg unalmas. Gyakorlatilag lőttük megállás nélkül vagy 20 percig (ill. a pajzsvisszatöltő szüneteiben nem), elég kevésszer kellett térdelni. Látni mondjuk jellemzően nem sokat láttam - a Jacobs Quad shotty viszont iszonyat jó volt ellene
Brother [Prolixus]-nak meg köszönet - Eclipse közben volt pár tucat revive oda-vissza. Így király coop játszani

-
sss
őstag
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.

A történet középpontjában Jack áll (a második rész főellensége), aki ekkor még a Hyperion corporation egyik alkalmazottja. Miután a Hyperion corporation Helios űrállomását egy katonai szervezet, a DAHL cég érdekkörébe tartozó Lost Legion elfoglalja, Jack vezetésével a négy játszható karakter (akik már mindannyian feltűntek a korábbi részekben is) ennek visszafoglalására, valamint a Lost Legion, és annak vezetője, Zarpedon elpusztítására indul.
A játék alapvetően a Borderlands 2-ben megismert játékmenetre épül, azonban kisebb újítások is bekerültek a játékba, ilyen például az alacsony gravitációs pályák, az oxigéntartályok, valamint a laser- és cryo fegyverek.
Karakterek:

Az alapjáték négy játszható karaktert tartalmaz.
Athena the Gladiator
Wilhelm the Enforcer
Nisha the Lawbringer
Claptrap the FragtrapDLC karakterek:
Jack the Doppelganger
Aurelia the BaronessLetölthető tartalmak:
Season Pass (négy dlc-t tartalmaz)
Handsome Jack Doppelganger Pack
Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack: The Holodome Onslaught
Lady Hammerlock the Baroness Pack
Claptastic Voyage and Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack 2
Shock Drop Slaughter PitJátékmenet:
A Pre-Sequel játékmenete hasonló a Borderlands 2-höz, azonban több újítást is tartalmaz. Egy új típusú fegyver és egy új elemi sebzés (elemental damage) is megjelent: ezek a laser és a cryo. Utóbbi az ellenfelek lelassítására valamint megfagyasztására is használható, a megfagyott ellenfelek darabokra is törhetők. Bizonyos pályarészeken a gravitáció is alacsonyabb, ennek következtében természetesen magasabbra lehet ugrani, azonban a loot vagy a halott ellenségek is könnyedén továbblebeghetnek.
Újdonság az O2 kit, azaz az oxigéntartály, ami az űrben való légzéshez szükséges. Ezt azonban folyamatosan tölteni kell, amire három lehetőség van: az O2 generátorok, az ellenség által eldobott tartályok, és a bolygó felszíni hasadékaiból szivárgó oxigén. Az O2 kitek segítségével (az oxigén kiengedésével) lehetőség van dupla-ugrásra, lebegésre és az ellenfelek slamming (becsapodó) sebzésére. Az O2 kitek ezen kívül különböző bónuszokat biztosíthatnak, mint például slam damage növelése.
Egy másik újdonság a Grinder nevű készülék, amely Janey Springs concordiai műhelyében található (a Grinders for Springs küldetés teljesítése után válik elérhetővé). A Grinder segítségével három különböző fegyverből gyárthatunk egy új fegyvert, a felhasznált fegyverek szintje és gyakorisága határozza meg az újonnan létrehozott fegyver tulajdonságait. Ezeken a tulajdonságokon moonstone felhasználásával is javíthatunk, és különböző bónuszokat (luneshine-ként hivatkozik rá a játék) is kaphat a fegyver ennek köszönhetően.
Új járművek is megjelentek, ezek a Moon buggy és a Stingray.NPC-k:
B4R-BOT
CU5TM-TP
Gladstone
Handsome Jack
Janey Springs
Lilith
Moxxi
Nakayama
Nurse Nina
Pickle
Roland
SC4V-TP
Skipper
TassiterKüldetések:
Gyakori ellenségek:
Kraggons
Lost Legion
Rathyds
Scavs
Shugguraths
Stalkers
Threshers
TorksBossok:
The Bosun
Deadlift
The Empyrean Sentinel
Felicity Rampant
Flame Knuckle
Raum-Kampfjet Mark V
RedBelly
Scavenger Beast
Colonel Zarpedon
Iwajira (hidden boss)
Nel (hidden boss)Járművek:
Helyszínek:
Concordia
Crisis Scar
Eleseer
Eye of Helios
Helios
Hyperion Hub of Heroism
Jack's Office
Lunar Launching Station
Outlands Canyon
Outlands Spur
Outfall Pumping Station
Pity's Fall
Regolith Range
Research and Development
Serenity's Waste
Stanton's Liver
Sub-Level 13
Titan Industrial Facility
Titan Robot Production Plant
Triton Flats
Tycho's Ribs
Veins of Helios
Vorago Solitude
Abandoned Training FacilityGépigény:
Minimum:
Processor: 2.4 GHz Dual Core Processor
Memory: 2048 MB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 8500 / ATI Radeon HD 2600
DirectX: Version 9.0
Hard Drive: 13 GB available space
Sound Card: DirectX 9 Compliant
Additional Notes: Other Requirements & Supports: Initial installation requires one time internet connection for Steam authentication; software installations required (included with the game) include Steam Client, directX 9, Microsoft .NET 4 Framework, Visual C++ Redistributable 2005, Visual C++ Redistributable 2008, Visual C++ Redistributable 2010, and AMD CPU Drivers (XP Only/AMD Only). Windows Imaging Component (Windows XP 64-Bit only)Recommended:
Processor: 2.3 GHz Quad Core processor
Memory: 2048 MB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5850
DirectX: Version 10
Hard Drive: 20 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0 c CompliantEgyéb információk:
Developers: 2K Australia, Gearbox Software, Aspyr Media (OS X port)
Publisher: 2K Games
Distributor: Take-Two Interactive
Composers: Jesper Kyd, Des Shore, Justin Mullins
Series: Borderlands
Engine: Unreal Engine 3
Platforms: Microsoft Windows, OS X, Linux/Steam OS,[2] PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One
Release dates:
Win, PS3, X360, Mac, Linux
NA 14 October 2014
AUS 16 October 2014
EU 17 October 2014
Genres: First-person shooter, action role-playing
Modes: Single-player, multiplayer, co-op
Distribution: Optical disc, downloadForrás:
wikipedia
borderlands.wikia.comEgyéb linkek:
Hivatalos oldal: borderlandsthegame.com
Steam store: Borderlands:The Pre-Sequel! -
sss
őstag
Elkészült egy (erősen béta verziós) TIR. Ha elírást találtok benne, vagy hiányoltok valamit stb, akkor jelezzétek, bármilyen építő jellegű kritikát szívesen veszek.
-
DariusTrox
tag
Nem volt valami nagy ez a DLC, viccesnek sem mondanám, persze volt benne pár jó poén. Egy valamit elértek, ami nem megy ki a fejemből: Csak erős idegzetűeknek tesóm már megkérdezte mit dúdolok, csak annyit mondtam neki: "Jobb ha nem tudod"
-
válasz
DariusTrox
üzenetére
Megnéztem, a középső skill tree tényleg nagyon jó. Meg a jobboldali is, csak az multiban üt igazán - a bal meg nem tetszik
Maradt Jack - egész pörgős, és még a Badass Jacket be sem vetettem.A fogász srác vicces volt, jó sokat kellett bele lőni

-
Szerintem amit a BL2 topicban csinált valami szirén, az teljesen jó minta

(#1131) [Prolixus]: Kíváncsi leszek. Azt már sejtem, ki lesz az - szimpatikus srác
Amúgy a harc egészen jó lett ebben a DLC-ben, viszont Clappy-t le fogom váltani, mert bármennyit röhögök rajta, a randomsága az idegeimre megy. Baronesst próbálta valaki? -
Edem05
őstag
Srácok nem ajánlom a public game-et! Becsatlakoztam egy random csávóhoz és mikor lenyomtuk a főboss-t a dlc-ben egyből kirakott nehogy felvegyem a legendary-t.
Nem akartam felvenni, de ő ezt nem így gondolta. -
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Topic Inf Rendszer.
Vasárnap estére jelentkezem!

-
[Prolixus]
addikt
válasz
Erdei88
üzenetére
Jelen. Örülök ha szombaton olyan géphez tudok ülni, amin fut a játék. Szutyok laptop nem viszi csak a jó öreg otthoni PC.

BTW, nincs új raid bass, de úgy tűnik nem is kell. Az endboss úgy nézem az eddigi legnehezebb a BL játékok történetében, majdnem raid boss szintű. Ja és van végre garantált leg drop tőle.

-
Erdei88
veterán
Van aki még nem kezdte el a DLC-ket?
-
Jó munkát a Topikgazdáknak!

-
Edem05
őstag
válasz
DariusTrox
üzenetére
2.1GB a DLC! Pont most kezdte el tölteni.

-
DariusTrox
tag
924 mb a frissítés, eddig biztató
Amikor utoljára csapattuk együtt azóta nem nyúltam hozzá, ha hosszabb időre nem is, azért remélem pár napig leköt a sztori. -
Edem05
őstag
Még nincs DLC, gondolom majd este fele jön csak. Azért kíváncsi vagyok milyen lett.

-
[Prolixus]
addikt
24-én végre jön egy nagy patch, ami számtalan kisebb apróság mellett végre megoldja a nem re-spawnoló boss-ok problémáját (Zarpedon kivételével, de az ő lootj-át megkapja Sentinel barátunk). A teljes lista itt:
[link] -
[Prolixus]
addikt
Na ja. Ugyanúgy 10 új pályával meg 10 acsival jön, mint a Tiny Tina.
Viszont elnézve a trailert, meg a gamespot-os preview-t...hát, nemtom. Valahogy ezek a furcsán ragyogó digitalizált ellenfelek, meg ez a "visszamegyünk a régi helyszínekre, de mégsem, mert a pálya fele full pixeles töredezett adattartalom" koncepció nekem már kezd túl nagy katyvasznak lenni. Olyan...túl sok. Az a fura helyzet, hogy a második Tales from BL rész sokkal jobban lázba hoz, mint ez.
-
vitaro
senior tag
Március 24-én érkezik a Claptastic Voyage címre hallgató új DLC.
-
BandiHUN
veterán
SP-m van,az alap lenne ennyi,akkor meg is venném...ez,hogxy kiderült,hogy az SP is nem 4 új sztori DLC-t jelent...elmehetnek a...de hiába akciós a sztímen is 50%-al a hétvégén,akkoris 9+ rongy,a coop miatt azért nem perkálok ki ennyit erre az amúgyis "dlc"-re...
Kijátszva ki van,raidbossok sincsenek igazán,olyan se íze-se bűze ez a gém,megcsináltam minden küldit,de most először érzem úgy,hogy még új karit kezdeni sincs kedvem,inkább előveszem az 1-2-t,azok még jók,hangulatosak,repetitívek.Itt annyira nem jön az,hogy valami miatt valamit újra legyen kedvem csinálni...bármelyik BL2 DLC sokkal többet ér,mint ez az egész gém. -
vitaro
senior tag
Nuuvem-en 30 BRL (kb. 2810 Ft) a Season Pass még 13 órán át.
Szerk.: Lényegtelen, nem engedi megvenni, régiózáras.
-
naksys
senior tag
Végre egy igazi sniper karakter! [link]
-
[Prolixus]
addikt
Normal mode-ban nagyon durván OP ez az Aurelia...
-
tome.jr
addikt
-
vitaro
senior tag
A mai frissítés hozott egy hibát is, ha három lila cuccot mixeltek össze a Grinder-ben, crashelhet a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy nem csak a játékidő számít, hanem az is, hogy az milyen minőségű. TPS kapcsán inkább utóbbival vannak problémák.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hát a Season Pass itt egyértelműen nem éri meg, én megvenném az alapjátékot, kitolnám, aztán majd jóval később amikor sokkal olcsóbb a SP megvenném aztán, aztán megint elővenném a játékot. Legalábbis így utólag így csinálnám. 

az azt jelenti, hogy egyszerre mehet mindhárom capstone skill...
Kijátszva ki van,raidbossok sincsenek igazán,olyan se íze-se bűze ez a gém,megcsináltam minden küldit,de most először érzem úgy,hogy még új karit kezdeni sincs kedvem,inkább előveszem az 1-2-t,azok még jók,hangulatosak,repetitívek.Itt annyira nem jön az,hogy valami miatt valamit újra legyen kedvem csinálni...bármelyik BL2 DLC sokkal többet ér,mint ez az egész gém.