Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
-
PROHARDVER!
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hehe, mekkora volt az a küldi, amikor a csávó kinyitotta az ablakot.

-
először a Dreadnoughot felpakoltam a capstone skillig, de a raid bossnál hozzá kellett nyúlni. most a Dreadnought a Termination Protocols-ig van, és a Cyber Commandot építgetem. a cyber-arm skill nagyon durva, főleg fagyasztott ellenségek ellen.
(#697) [Prolixus]: hát ja, nekem csak 2000 körüli badass rankem van. mondjuk én egyelőre nem használom őket, mert a barom játék induláskor automatikusan importált 12 szétosztható pontot a BL2-ből, és az nem volt szimpatikus.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
DariusTrox
üzenetére
Azt annka is beadja aki már megcsinálta a küldit? Ha igen, akkor jövök.

gbors: na szerintem utóbbi 2 dolog tényező az, ami jobban számít, én az elején, amikor még nem ismerem töviről helyire a térképeket, direkt rendszertelenül csinálom a mellékküldiket, meg az útbaeső ellenfeleken sem rohanok át. Sikerült is valami 3200 badass rank-et összehozni, közbe tvhm-be még bele sem kezdtem.
-
DariusTrox
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Szeretném megcsinálni a "Who you gonna call?" Achievment-et amihez kellene egy teljes csapat. Steamid: Darius Trox
Akinek van kedve csatlakozzon
-
A Grinder miért nem enged 3 lila fegyvert egyesíteni?
Hány chapter van? Most chapter 7-ben vagyok (level 20) 28 óra játékkal.
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
3 dologra tudok gondolni:
- Wilhelmmel eleve gyorsabbak a harcok, Wolf hatékony
- én a mellékküldetéseket mindig csoportosítom, egy helyszínt jellemzően egyszer járok be
- ha valahol nincs kedvem harcolni, akkor hátrahagyom Wolfot, aki elszórakoztatja a népet, védi a seggemet, én meg boldogan repkedek előrea harmadiknak amúgy van hátránya, mert annak ellenére, hogy minden side missiont megcsináltam, most 2 szinttel a sztori nehézsége mögött vagyok. rá kell menjek az arzenálcserére...
-
TheProb
veterán
én éjjel végeztem a fő szállal. lvl 28 és 28 óra gametime, úgy hogy még kb 2 mellék küldi várat magára.
Amúgy lehet csak mákom van, de a drop nekem nem tűnt annyira bitangpusztulatosan fostosnak. Eddig esett 3 leg. ebből 2t zarpedion dobott (alább linkeltem őket, egészen faszák), a 3.at meg a főboss dobta. Igaz azt nem tudom használni, mert másik classnak való classmod.(#690) Erdei88: Badass Rank? minden challenge megvan?
-
Erdei88
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
A héten szabin voltam. Vasárnap óra 58 órát sikerült játszani.
Ez elmúlt 4 hónapban szerintem összesen nem játszottam ennyit
Nekem már csak a Vault szimbólumok, echok, és hasonló apróságok hiányoznak. Lényegében teljesen kijátszottam.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
lol, akkor csak én vagyok ennyire lemaradva?
lvl20 chapter 9.
Nem baj nem sietek sehova
-
[Prolixus]
addikt
Huhh, nah végre nagyjából kitoltam a játékot. Komolyan, az elmúlt pár napban, hogy egytemen kvázi ősziszünet van, éjjel-nappal csak játszottam, effektíve semmi mást nem csináltam.
29-es szintű Athena vagyok, az utolsó sztorimisszió letudva, még megmaradt ahogy nézem 3-4 mellékküldetés. Nekem a játékidő 36 óra lett a játék szerint, gbors, én nemtom te hogy tudtad le olyan hamar, amit írtál. Pedig nem volt gondom a nehézséggel (sőt, a normal mode szerintem pont, hogy túl könnyű), meg néhány vault symbol-os meg echo-s challange-et csináltam meg csak, farmolni nem farmoltam semmit. Érdekes.Írta valaki, hogy érdemes megvárni a stáblistát Clappy miatt. Még mindig nem tudom mire gondolt az illető (bocs, már nem kerestem vissza ki írta). Addig néztem amíg a jobb oldalon futó kis rajzok elkezdtek megint ismétlődni. Ezután is van valami? Még a Handsome Jack-es jelenet előtt? Vagy mi?
-
Redbelly-nél tartok, nagyon nehezen jutottam vele tegnap éjjel zöldágra. a Termination Protocols miatt sokkal többször éledtem fel, mint rendesen, de a kísérletek közepe felé már úgy ment a műsor, hogy 2nd Wind, ugrottam egyet, mire földet értem, szarrá lőttek, aztán a talajon az atombomba elintézett 1-2 Scavet, és repeat. kb. a 10. TP-vel jutottam el oda, hogy az atombomba már az ugrás csúcspontján robbant

(aztán egy kevésbé direkt taktikával lenyomtam).a Raid Sentinellel már az első végigjátszás közben is voltak fenntartásaim. a sima változata teljesen jó boss, viszont a második inkarnációja kissé félrecsúszott szvsz - hosszú, unalmas, és nagyon random módon lehet halni. lehet, hogy arra majd csak csapatban megyek rá...
-
Edem05
őstag
Grindernél ha moonstone-t adsz hozzá akkor egyel jobb cuccot ad, úgy ahogy mondtad. Pl: ha 3 kéket fegyvert raksz bele és adsz hozzá követ akkor biztos, hogy lilát ad.
A ládákat meg érdemes nyitogatni mert jó cuccokat szoktak adni. Tegnap találtam benne egy olyan pisztolyt ami pajzson keresztül sebez és még fagyaszt is mellé.

-
Monya78
veterán
Sziaszok!
Grindernél: Holdkő használata nélkül, véletlenszerűen dönt hogy pl. 3 zöld tárgy után zöldet vagy kéket kapjunk. Holdkővet hozzáadva pedig pl. három zöldből tuti kéket csinál?
Találkoztam olyan ládákkal ami bizonyos számú holdkővel nyílnak, ottjártamkor sajna egyiknél sem volt elegendő kövem, érdemes visszamenni oda? Elég macerás helyen voltak. Jó cuccokat szokott adni?
Köszi!
-
-
hmmm, TVHM-ben azért nem lesz sétagalopp a történet. Regolith Range elején komplett háborút vívtam a srácokkal, volt vagy 10 perc.
viszont Wilhelm egyre szimpatikusabb - amikor a megpusztult karakter körül ott nyüzsögnek a Scavek, aztán a végén a Termination Protocols skill atombombája eldurran, és jön a Second Wind, az priceless

-
törölt tag
két kulcs, hogy "elgrindelhessük" a kapott vackokat:
CWK33-5J3B3-33BTJ-3TB3B-C5SFX
KKK3J-T33J3-BTB3T-JBJJ3-JSFBXkét pisztoly és egy rakétavető rendel. mint mindig...
-
DariusTrox
tag
Sziasztok!
Én Nisha-val kezdtem, kíváncsi voltam, hogy hogyan alakul a kapcsolata Jack-el. Bevallom nekem a story nagyon tetszik, elsősorban arra voltam kíváncsi, hogy hogyan jutott Jack arra a szintre ahogy megismertük BL2-ben. Nisha ugyanúgy látja a világot ahogy Jack. Így általánosságban ennyit a sztoriról, mert nem akarok spoilerezni. A többi karaktert még nem ismerem, de látom, hogy sokkal jobban megcsinálták a párbeszédeket, érdemes lesz mindegyikkel 1x végigjátszani. Nisha könnyen behal, legalábbis a coop tapasztalatok alapján, nagyobb csatákban az első aki fekszik, de ezt ellensúlyozza az a hihetetlenül beteg gondolat, hogy legyen az action skillje aim-bot. Semmi kihívás nincs benne ha összeraksz egy olyan gear combot, hogy végig az action skillben tolod a játékot, 35 környékén lett meg pár cucc amitől nagyon nagy fordulatot vett a játékmenet. A skill tree-ben ha úgy rakod össze akkor +1 sec (vagy több ha van olyan mod-od ami több skill pontot ad adott skillre) ölésenként az action skill ideje + fire rate bonus + gun dmg bonus + kill skill miatt még több fire rate bonus + gun dmg bonus hihetetlen, hogy mekkora bónuszt ki lehet hozni egy jó skill tree-vel + jó gear-el. LVL 35 óta csukott szemmel is játszhatnék
Amúgy nagyon bejön a karakter. A kövi Athena lesz. 36 óra játékidőnél tartok lvl 40-es karival és eddig esett 2 db legendary! A másik 3-at vettem vagy kőből húztam ki
A drop rate elég gyengusz rosszabb mint BL2-ben. Összességében nagyon tetszik, de csak a sztori miatt, nem is vártam nagy újdonságokat, hiszen, ami jó az jó 
-
pohár
félisten
-
Edem05
őstag
A Cathartic Oz Kit is megért egy poént
Van olyan jó mint a káromkodó shoti.
Overrel szakadtunk a röhögéstől mikor először használta Claptrap-nél 
-
.LnB
titán
válasz
wesker24
üzenetére
Basszus!
Már akartam írni, hogy valami bug-om van, hogy folyamatosan káromkodik a játék? Egész végig. Tök idegesítő. De akkor nekem is a shotim lesz az, nem is figyeltem. Nagyon durva shotgun folyamatosan azzal megyek. Eszembe nem jutott, volna, hogy a fegyver miatt megy a folyamatos káromkodás! 
-
wesker24
senior tag
Na megvan a Space Odyssey easter egget sikerült megtalálnom !

-
wesker24
senior tag
Elképesztő mik vannak a játékba olyan helyeken járok ami a térképen sincs rajta !

Asszem megtaláltam az egyik easter egget a játékban !

Mondom van ott egy lyuk megnézem mi van ott hát egy újabb hely egy titokzatos lila fallal !
Persze előtte leölöm az enemy-ket aztán közelebbről is megnézem mi ez a lila fal ?
Alig hogy oda értem át lehet rajt menni és egyből egy másik dimenzióba rakott ott volt egy másik lila fal bementünk azon is hoppá egy secret weapon stash kinyitom egy újabb lila fal átmegyek rajta újabb dimenzió ugrás és már kint vagyok az űrben ahol lehet látnia földet és engem azt újabb ugrás vissza a valóságba !

Na meg kaptam egy beszélő shotit Davistől hát ez úgy káromkodik hogy amikor lövök vele csak sípolást hallok mind végig !

Meg van ez a Zapped 1.0 Quest na szóval ebből 3 van ha megcsinálod mindet a Zapped 3.0-ban Torgue-nak kell megcsinálni egy Questet amúgy Torgue egy állat EXPLOOOSIOON !

Ha kész ad egy olyan shotit ami akkor robban óriási nagyot amikor újra töltesz !

Ja és amikor Concordiába mentem hogy leadjam a Fö questet az egyik Weapon automatába egy legendary shoti volt mondom WTF ?
Persze 25k-ba került de nagyon durva egy Savas gyors tüzelő shoti mint Border 2-be a (Conference Call ) ! -
Amartus
senior tag
Ez a Seymour gyerek nem John Carmack akar lenni?
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
elsősorban nagyobb, nyitott területeken jóval lassabban fut a játék. az fps nem kevesebb, viszont minden mozgás, lövés, stb. tempója lényegesen alacsonyabb.
(#656) TheProb: na ja. a Vladof pisztolyok már a 2-ben is igencsak szimpatikusan voltak

-
TheProb
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
tudtommal nem számít a sorrend..
Amúgy meg a 3 item átlag lvl-je lesz az új fegyver szintje -
[Prolixus]
addikt
Grinder kérdés: Ha különböző szinteken vannak a fegyverek, a legmagasabb szintű automatikusan felülre kerül? Mert ugyebár a kapott fegyver típusát az határozza meg, ami legalul van a listában. Éppen ezért egy 16-os szintű SMG-t próbáltam berakni alulra, de az istenért nem engedte. Szinte csak alacsonyabb szintű fegyvereket lettem volna hajlandó "begrindeolni", de mivel az SMG sosem kerütl alulra, akármilyen sorrendben raktam be a fegyvereket, feladtam a dolgot.
-
TheProb
veterán
Ez is vicc, csak 1 kis szutyok zöld pistoly és úgy lehet vele írtani a népet, hogy megkönnyezem

(6x jobban mint a legtöbb epiccel) -
végigértem én is a játékon. minden mellékküldetés kipipálva, 28-as szintig jutottam, 22 órát mért a játék. ebből:
- 10% abszolút emlékezetes
- 50% teljesen jó szórakozás
- 30% enyhén unalmas
- 10% haladjunkmárhaladjunkmárhaladjunkmára fentiek alapján én teljesen elégedett vagyok a Pre-Sequellel. nem voltak óriási ambícói, az ígéreteket megtartották a készítők, az esetleges kellemetlen meglepetéseket pedig mind előre lehetett tudni. a 22 óra eleve egy elég korrekt játékidő, és az igazi fun most kezdődik - a 20-22-es szint környékén kezdtem azt érezni, hogy a karakteremet többféle irányba is tudom specializálni, addig túl kevés volt a skillpont. ez amúgy egy általános probléma a franchise-zal, és szerintem nagyban hozzájárult a gyenge review-khoz - érdemes átgondolni a 3. részre.
két dolgot emelnék még ki. az egyik az engine slowdown bug, ami a játék vége felé nagyon sok helyen jelentkezik, és idegesítővé teszi a közlekedést. ez másnál is jellemző?
a másik az elérhető tárgyak. míg a loot továbbra is harmatos (a final boss 3-4 lilát dobott, a raid boss 1 narancsot és 2 lilát), a megvásárolható cuccok terén sokkal jobb a helyzet. a 2. raid boss kísérlet előtt egy kicsit átgondoltam, milyen eszközökre lenne szükségem (class mod és Oz kit kellett), és 5 perc utazgatás után találtam mindkettőt. a grinderrel nem volt türelmem kísérletezni
-
TheProb
veterán
Ah, "értő olvasás ülj le egyes" (mmint én
). Néztem ezeket, de eddig átsiklottam hogy kékből lehet epicet csinálni. epic csak leg-hez jó. Akkor 1-2t elspájzolok, többi meg kuka. Mondjuk hülyeségnek tartom, hogy 3 epicből nem tudsz garantált epicet pimpelni, stone nélkül...(#643) [Prolixus]: sima grindet akarok, stone marad lőszer upgrade-re meg leg crafthoz.
u.i.: Bár próbáltam egy assaultot csiholni a 1 SMG + 1 Sniper Rifle + 1 Shield combóval de azt se engedte
-
TheProb
veterán
Valakinek tipp, hogy miért nem tudok epic cuccot grindelni?
Van 1 rakat lila cumóm és akárhogy kombózom őket a 3as listában nem enged grindelni...
Netem nem írják, hogy vmi korlát vagy unlock után lehetne csak kéknél jobbat craftolni. -
[Prolixus]
addikt
Nem ugyanaz. Concordiában is egy adott időpontban ha két különböző, ugyanolyan típusú automatához mész, más az ajánlat. Amúgy meg nemtom...mivel asszem 10-20 percenként cserélődnek az itemek, sosem figyeltem meg, hogy az összes térképet tekintve mi a helyzetaz automaták napi ajánlataival.
-
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
De ugye egy időben, mindig ugyan az a napi ajánlat minden automatában ugye? Nincs eltérés a különböző területeken lévő automaták között? Ezt én BL2-ben sem figyeltem meg.
Na a Harold farmolás után kíváncsi leszek ehhez mit szólnak majd a többiek!?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
[Prolixus]
addikt
Nem, ez actual footage.
És semennyibe...egyszerűen játszom folyamatosan, veszem fel a küldetéseket, haladok a sztorival, be-be nézek az automatákhoz, és kész. Semmi farmolást nem csináltam még eddig. Nyilván hülyeség ezt gondolni, de lehet amúgy így kompenzál a játék, mert a "potyogós" loot az eddigiek alapján érzésre még a BL2-nél is gyengébb. Még lila fegyver is alig esett eddig, nemhogy legendary.Az automatákban viszont nagyon tisztességes cuccok vannak. És ami külön jó, hogy az item of the day szinteződik hozzád, hiába az adott terület alattad van. A BL2-ben nem így volt, hiába láttál egy fasza lila fegyvert ott, ha már 2-3 szinttel alattad volt, teljesen értelmetlen volt megvenni. -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ugye csak hülyéskedsz!?

Mennyi ki/be lépkedésbe telt ez a három item?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
[Prolixus]
addikt
trololololo...

Amúgy ez a Shooting star nagyon egy OP pajzs. Akkora a roid damage, hogy gyakorlatilag mindenkit egy csapással e tudok ütni vele. Eddig összesen egy badass pajzsos akármi volt, ami túlélte...annyi élete maradt, hogy a szél is elfújta volna, de valahogy túlélte.
-
törölt tag
A dmg része teljesen jó, ha a többi lézerhez viszonyítod. A fagyasztó például max második lövésből már lefagyaszt. A használhatóság már egy másik dolog.
Szerintem féltek a tűzgyorsasághoz jobban hozzányúlni, holott kicsi balanszolással egy egész jó és használható kasztot lehetett volna csinálni. Ebben a részben amúgy se érzem annyira a mesterlövész puskákat valamiért... Bl2-ben sima ügy volt, de itt. -
brumi1024
veterán
-
.LnB
titán
Tényleg, akartalak is titeket kérdezni, hogy csak én használom azt a módszert, hogy ha a térkép egyik végére kell elmenni valamiért, majd azt vissza vinni az elejére, vagy másik pályarészre. Akkor kilép/belép. És hipp-hopp a pálya elején vagyok.
Csak én vagyok ilyen galád ember, vagy ez jól bevett BL gamer szokás?(#626) Erdei88: Szerintem 1-1,5 óra ki/be lépkedés után meglesz az neked is

(#627) djculture Stipi-stopi! Meg ne vedd előlem
! -
Valaki már a harmadik részt árulja az aprón ..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Erdei88
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én már 35ös szinten vagyok, eddig egy ilyennel nem találkoztam
Pedig amikor egyedül játszok, porszívó módjára szedem fel az összes lootot és szaladok eladni -
.LnB
titán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
De mázlista vagy!

-
[Prolixus]
addikt
Shooting star automatában!
Na ez a komoly! -
Edem05
őstag
Nem. Vond volt olyan jó és az én választott képemből csinálta.
(#619) gbors: köszi

-
Edem05
őstag
Az jó. Én meg megszereztem ezt a Excalibastard fegyót, hát hogy is mondjam nem rossz de nem is a legjobb legendary.

-
.LnB
titán
Na ki is esett az első legendary cuccom. Egy gránát. Egy sima badass mob-ból.

-
törölt tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
abban igazad van, szerintem is tök jó dolog csak úgy járni és nézelődni. itt ezt különféle challenge-k jutalmazzák. az már más tészta, hogy egy felszedett echo-val nehéz leölni bárkit is. pont tegnap játszottam bl első résszel. elég fura volt, hogy skag trutyiból lila fegyver esett.

-
BandiHUN
veterán
Én annó eleve moddoltam a karit(tárhely) ,mert gyűjtöttem a narancs cuccokat...van karakterem,ami 300 felett van ilyenekből,pedig coopban az ember átengedett,amit lehet,másoknak...
BL2-ben nincs ilyen,eleve nem lehet 300-as táskát sem,és szerintem amúgyis gáz,hogy kábé 10 fegyóval HA lehet boldogulni TVHM-ben...
A BL1 azért lazább volt.Nekem ez gáz,mert én járnék mindenfelé csak őgyelegni,de a BL2,valószinűleg ez se támogatja a free nézelődést...indítottam egy fragtrap-ot,de nagyon az elején vagyok.
A BL2-ben is alig volt ember,aki csak úgy spontán coopozott volna..Almissziók,"free run"...
A BL1 ezt is jutalmazta,sőt ha ment az ember a DLC-kben,esett pearl is+egyéb specifikus fegyók.a Knoxx DLC szerintem a leghangulatosabb kieg volt,amit csinálhattak... -
BandiHUN
veterán
válasz
brumi1024
üzenetére
Hát igen,az 1...én loot miatt azért visszasírom,mert bár farmoltunk,DE a legutolsó skagból is eshetett narancs fegyó,New Heavent pedig érdemesebb volt körbelövöldözni,mint az a pár láda bent,remek cuccokat szereztünk be.
Nekem nagyon nem jön be ez a verzió,hogy tök felesleges elmenni kalandozni,eldugott ládát keresni,mert csak a bossok.
Talán ez volt a BL1 igazi erénye.Hogy lehetett mellékküldizni,lézengeni is a Crawmerax mellett,tettük a dolgunkat,mert esett a loot bárhol.De most ki megy vissza a bosstalan helyekre így?Hiába szép,stb?
Komolyan nem értem,hogy miért kell az,hogy mezei ellenfelektől nem esnek lila/sárga cuccok,mégha kis eséllyel is?
A BL 1-ben pont az volt a jó,hogy szembejöhetett egy mezei ipse narancs cuccal,és még meg is volt a meglepi,hiszen AZZAL LŐTTEK az emberre,amit aztán dobtak!Vagyis egy sima ellen is nekiállt egy narancssárga shotival pumpolni,és lestem,hogy pajzs pikkpakk pápá,és csak reménykedett az ember,halálkor eldobja a cuccost
DE lehetett látni,hogy most "esély" van.Most?Egyenellenfelek,egyen fegyókkal,sebzéssel,stb...Nem csak a loot miatt.... -
brumi1024
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én így a pályákon a rejtett(ebb) ládáknak látom egyre kevesebb értelmét, ha összejön egy normálisabb gear akkor már "tudom", hogy ládából úgy sem találok jelentősen jobbat, hiába feljődtem azóta pár szintet. Az egynél még coopban rohantunk mindig a meglátott ládákhoz, hogy "Ezaz, loot!", de ez valahogy elveszett számomra a 2/PS-ből. Pedig milyen élmény volt, ha trükközve eljutottunk valami titkos ládához, és kaptuk a jobbnál jobb fegyvereket. Meg is lepődtem, amikor nyáron újra végigmentem az 1-es sztoriján és a kihagyott dlc-ken (egyik sem volt meg), hogy itt lehet találni is jó cuccokat, nem kell farmolni.
Mondjuk a másik oldalt is értem, ne teremjen minden bokorban egy legendary fegyver, de egy végigjátszás során azért jó lenne találkozni 1-2-vel. A lunescence fegyverekről nem is tudnék semmit, ha egyszer véletlenül nem botlottam volna bele egybe, de azóta semmi, pedig azok csak lilák voltak.
-
wesker24
senior tag
Nálam amikor a Crisis Star-on vagyunk hogy lekapcsoljuk a Jelforrást akkor az ott lévő BOSS már nem tudom mi volt a neve de ketten voltak egy kisebb meg egy nagyobb BOSS miután kinyírtam az dobott nekem egy legendary shotit !
-
Amartus
senior tag
A legendás drop rate milyen? Eddig egy nyomoronc gránátot találtam, de nem szeretem, mert pattog. Időnként visszafelé is.
Viszont a mediclaptrap az nem semmi. Először nem értettem, miért nem döglik meg a kuncsaft, akivel foglalkozom. Aztán megláttam azt a kis díszpintyet, hogy gyógyítja.Tényleg nem áll össze egy négyes claptrap multi?
-
[Prolixus]
addikt
Rick nem cicózott sokat. Még csak egy hetes a játék, de már van hozzá save editor.

Amúgy az új DLC karakter, Aurelia SIr Hammerlock tesója lesz. S hogy miért nem tett eddig róla soha sem említést? Mert utálja mint a szart.

-
tegnap levezetésképpen végigbogarásztam az összes karakter skillfáit. Athena esetében csak pislogtam, a Phalanx skillek közül gyakorlatilag mind kellene. magas szinten a Stalwart skill 4 játékos esetén hihetetlen gyilkosnak tűnik. a gyakorlatban is működnek ezek a skillek, tényleg ennyire jó a csaj coop playben?
-
Goblin12
őstag
Üdv,
valaki tud megoládást Win8 0xc0000142-es nevezű hibakódra? :S Reinstall se segít semmi se segít. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Cyberpunk 2077
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hcl: Amúgy mi a terv?
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

29-es szintű Athena vagyok, az utolsó sztorimisszió letudva, még megmaradt ahogy nézem 3-4 mellékküldetés. Nekem a játékidő 36 óra lett a játék szerint, gbors, én nemtom te hogy tudtad le olyan hamar, amit írtál. Pedig nem volt gondom a nehézséggel (sőt, a normal mode szerintem pont, hogy túl könnyű), meg néhány vault symbol-os meg echo-s challange-et csináltam meg csak, farmolni nem farmoltam semmit. Érdekes.
eddig nem volt gond, meglátjuk, hogy ez a Redbelly egyszeri kirívó eset volt-e, vagy mostantól rendszeresen én leszek a hús a darálóban

A drop rate elég gyengusz rosszabb mint BL2-ben. Összességében nagyon tetszik, de csak a sztori miatt, nem is vártam nagy újdonságokat, hiszen, ami jó az jó

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De csak egyedül, Co-opban mindig van valaki, aki nekiáll és elindul az ellenkező irányba, mert látott arra ellenfeleket, aztán csodálkozik, ha utazunk, vagy ha jön intro, mert mi közben megcsináljuk a küldetést.
A BL1 azért lazább volt.Nekem ez gáz,mert én járnék mindenfelé csak őgyelegni,de a BL2,valószinűleg ez se támogatja a free nézelődést...indítottam egy fragtrap-ot,de nagyon az elején vagyok.