Hirdetés
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Borderlands: The Pre-Sequel! a Borderlands sorozat harmadik része, ami időben az első és a második rész között játszódik. A játékot 2014. április 9-én jelentették be hivatalosan (két nappal a megjelenésével kapcsolat információk kiszivárgása után), majd végül 2014. október 14-én jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilhelmnek beugrott egy eddig ismeretlen augmentation: ma úgy indult a játék, hogy a karjai 3 méterrel előttem lebegtek

amúgy a To the Moon küldetést ki hogyan csinálta meg TVHM-ben? nekem pillanatok alatt lelövik a dobozról a beacont...
-
[Prolixus]
addikt
válasz
üzenetére
Hogy-hogy ők tették azzá, aki lett? Jack már azelőtt is egy szarkasztikus egocentrikus szociopata volt, mielőtt Handsome lett. Ez nagyon jól látszik a szövegein is (Ja igen, alapból egy faszfej, de azért Elpis népéért küzdött, meg minden...én is olvastam ezeket, de Moxxi pont utal elle a furcsa "hőskomplexusra", másrészt mire kellett neki ALAPBÓL egy pusztító giga-lézer, amivel olyan csodadolgokat művelhetett volna (szerinte), harmadrészt ne feledjük, hogy a játék eleji Jack is már az a Jack, aki láncraverte Angelt, és a kezdetektől fogva manipulálta az első Vault Hunter brigádot -- ezek után ha azt mondod, hogy Jack őszintén Elpist akarta megmenteni, nem saját magának akart hatalmat akkor itt kiröhöglek
).Aztán elkezdett gyilkolni...és szépen csúszott le a leejtőn, ahogy az eseméynek sodorták előre (érdemes figyelni, Zarpedont pl. már milyen magától értetődő módon lövi fejbe, még mielőtt a szerencsétlen kilehelné az utolsókat). Az írók a Borderlands gyér narratívája adta keretek között szerintem remekül oldották meg, hogy egyre inkább hasonlít a "régi" önmagára már az árulás előtt is. Moxxi és a többiek árulása, az Eye of helios elpusztítása nyilván csak egy végső lökés volt a szakadék széle felé. Aztán jött Lilith...de akkor már kb mindegy volt neki szerintem, azt a bizonyos határt már régen átlépte akkorra. És ne feledjük, hogy Jack-nek a forgatókönyv szerint el kellett volna patkolnia a Helios-on, szóval még ha valamennyire Lilith-ék nyakába is varjuk Handsome Jack létrejöttét, akkor is az teljesen a szándékuk ellen való volt, ők a legjobb belátásuk szerint jártak el, amikor ki akarták iktatni őt a kis 4-es fogatával együtt.
Lilith meg szerintem teljesen egyértelmű, hogy azt a Vault symbol-os akármit akarta elpusztítani (amikor belépett a helyiségbe, szerintem eléggé egyértelmű lett számára, hogy az a cucc csinál valamit Jack-el, és akármi is az, nem akarja megvárni hogy mi sül ki belőle). Vagy Jack-et megölni. Vagy mindkettőt. Igazság szerint sok ideje nem volt cselekedni. Roland ugyebár valahol félúton eltűnt (pont ezt kérdeztem fentebb, hogy csak én nem hallottam az árulás után pisszenni sem?), szóval egyedül ment be...és Jack-en kívül a fáma alapján 4 másik kemény legénnyel találta magát szembe. Tekintve, hogy ekkor még nem volt annyira tápos, mint a BL2 idején már, az erőviszonyok lehet nem neki kedveztek (sirenség ide vagy oda). Na mindegy, azt akarom kihozni ebből, hogy szeritem egyszerűen két legyet akart ütni egy csapásra, mert arra nem lett volna ideje, hogy először a Vault jelet iktatja ki, utána Jack-et (vagy fordítva)...ez jött ki belőle. Valamennyire végülis sikerrel járt...Jack nem tudott meg minden titkot szerintem (pl azt sem tudta a BL2-ben, hogy Angel miért nem tudja "feltölteni" a Vault kulcsot):
Abba mondjuk persze bele lehet kötni, hogy miért nem használt phasewalk-ot, de mivel a siren-ek képessége valamilyen formában valszeg kapcsolódik a vault-okhoz, eridianok-hoz, eridium-hoz stb, lehet ott nem is működött a képessége, az a hely eléggé speciális volt azért.
-
törölt tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Én nem kimondottan erre a jelenetre gondoltam. Hanem arra, hogy végülis ők tették Jack-et azzá aki lett. Szerintem inkább az volt a belemagyarázás, amikor jöttek a "Jack te gonosz vagy ezért elárulunk" dumával. Végülis maguknak okozták a bajt, így nehéz őket sajnálni.
Lilith azon tettét pedig még annyira se értettem amikor az a bizonyos arcon csapás történt. Annak mi értelme volt? Kreáltak maguknak egy ellenséget vele... -
[Prolixus]
addikt
válasz
üzenetére
SPOILER!
Mert? Szerintem simán védhető az álláspontja. Végső soron teljesen igaza van: Athena és a többiek tették lehetővé Jack számára,hogy rászabaduljon Pandorára. Most az, hogy utólag szánja-bánja a bűneit, Lilith-nek meg a sok halottnak már sovány vigasz. Egyébként is, Athena magyarázata arra vonatkozóan, hogy miért segítette a végsőkig Jack-et, teljesen nonszensznek tűnhet Lilith számára. Ő sosem volt katona, aligha értené meg ezt a fajta kötelességtudatot.
Én különben mindig is hiányoltam némi gyászt az ő részéről a BL2 tájáról. Ez nyilván csak ebből eredő belemagyarázás, vagyis simán lehet vaskos vakvágány, de szerintem ez egy úgymond szép jele annak, hogy mégsem sikerült túllendülnie még teljesen Roland halálán. Athena volt a bűnbak, akin Jack kivégzése után is, újfent kitölthette a bosszúvágyát.
Másrészt az is nyilvánvaló szerintem, hogy a kis csapat vezetője Roland halála utána Lilith lett. A régiek közül ő maradt csak, aki karizmatikus, az újak közül meg ki állna a társaság élére? Krieg, Gaige, Zero, Sal biztos nem (szerintem), esetleg Axton vagy Maya (nah jah, és őket nem is láttuk, ki tudja hol vannak) jöhet szóba. Viszont Lilith a legtapasztaltabb, és a Bl2 idejére asszem ha "reálisan" nézzük, ő a legerősebb karakter, fizikailag is, mint egy eridiummal felturbózott super-siren. Szóval ebből azt akarom kihozni, hogy lehet egy ilyen keménykedős húzással akarta például elfogadtatni magát, mint vezető. Akár tudat alatt is. Vagy ezen dolgok összessége.
Szerintem se volt okos döntés, de ahogy írtam, szerintem simán védhető. Nekem ezzel Lilith karaktere inkább gyarlóan emberibb lett, de nem utáltam meg egyáltalán.
-
törölt tag
semmi spoiler nincs itt.. leginkább a mostani event-ről beszéltek. az pedig nem mindegy, hogy mi a raid boss neve? amúgy két hét után már szinte minden itteni fanatikus végigvitte a játékot.
pont kérdezni is akartam mindenkitől. csak én utáltam meg Lilith karakterét?
még mindig nem értem a motivációját, hogy miért tette/tették azt amit. -
Injun
senior tag
Elképesztően megy itt a spoilerezés.

-
TheProb
veterán
válasz
DariusTrox
üzenetére
és ezt ki dobja vagy random drop?
-
Edem05
őstag
válasz
DariusTrox
üzenetére
Egy poént megér, mert vicces, hogy ilyen robbanó tököt lő, de szerintem egy használhatatlan vacak.

-
TheProb
veterán
válasz
DariusTrox
üzenetére
az milyen?
-
DariusTrox
tag
Event shotit farmolok akinek van kedve csatlakozzon

SteamID: Darius Trox
(nekem már van
-
válasz
DariusTrox
üzenetére
Melyiket hívjátok raid bossnak?
-
DariusTrox
tag
Újabb beszámoló

TVHM is kijátszva kari fullos, raid boss pipa, elsőre meglett egyedül. Ivajira vagy mi 47-esen már fektettem, ott húztam fel magam 50-re és dobott 2 db legendet, 2x végigjátszás alatt legend lett 2 drop 1 ládából 4 bossból. Kevésnek tűnik, de nem is biztos hogy a legendeket kell használni. Tényleg jók lettek a kék és lila fegyók. -
TheProb
veterán
-
elfogy a shield, és közelharcban csak tüzet látok a képernyőn
mondjuk nagyobb a füst, mint a láng (vagy inkább nagyobb a láng, mint a damage), annyira nem erős skill, de nagyon látványos. meg hangos.(#774) TheProb: igen, ez kimondottan jóféle, de akkor sem értem, hogyan erős ennyire. beszerzek egyet, és letesztelem
vagy esetleg van valami komolyabb boostod shotty-ra / torgue-ra / explosive-re?igen, az elmúlt napokban jobbnak tűnt a loot, a Striker shotty lassan mindennapos automatában, és nekem is esett egy Bonus Package.
-
Na, végigtoltam az alapjátékot, 40 órába került, ha minden igaz, csak 3 mellékküldit hagytam elvarratlanul. Messze nem maxoltam ki a játékot, mert a challengek többsége nincs meg, de erre nem is törekszek. Amúgy 29. szinten fejeztem be. Szerintem simán megérte az árát. A vége azért csalódás volt, hogy egymás után jött 3 boss. Inkább valami érdekes sztorit építhettek volna bele.
-
TheProb
veterán
Ez a kis szépség volt az, nagyon imba cucc. 37-es is egyhitelem a legtöbb super badass-t is ha elég közel vagyok.
Amúgy szerintem a loot kifejezetten jobb!, most pl 10 percen bellül esett 2 ilyen. Összességében meg jelenleg 37es vagyok, eddig legalább 6 leg. esett +1et craftoltam. BL2-ben a ~220órám alatt láttam vagy 2-3at esni...
Más: Nemtom ki mennyire figyelte meg, de clappinak szerencsére még se annyira random, hogy milyen fegyver subrutint kap. Ha váltás előtt kicsivel (~10-20 egység) átváltok egy másik fegyverre akkor 10ből 8x biztos azt fogja beadni következőnek amire átváltottam előtte. Ez jó dolog sztem és remélem nem lesz változtatva.
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Akkor holnap délután már meg lehet venni 3K-ért ezek szerint

-
sss
őstag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A bl1-et csak évekkel a megjelenése után vettem meg.

TheProb: jaja ezt néztem, ennyiért egész baráti.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Délelőtt még 6k volt.

-
Itt már van 5K-ért is ami szerintem már nem rossz .:Borderlands PSq- 5K
-
Szerintem sok a 8k a kuponos BL Pre-Sequelért, hiszen preorderben 9k alatt lehetett megvenni a játékot a greenmangamingtől. És ez hivatalos forgalmazó.
-
dioka7
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Elsőre nem is értettem, hogy most akkor 3db kupont akar 8k-ért eladni, vagy mi?

Aztán leesett......

Gratula neki...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Lehet, hogy mi nem vagyunk képben.

-
[Prolixus]
addikt
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Jó, mert képben van a gyerek.

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Apróról:
Borderlands 3 steam kupon
2014-10-21 17:50
Ár: 8 000 Ft
Eladnám ajándékba kapott Borderlands 3 nevű steam kuponom! -
Audison
senior tag
No' végeztem én is az első végigjátszással, mellékküldetéseket kivégeztem. Athenaval vittem 28-as szintű lett a végére. Eleinte nem jött be a csaj, de már nem akartam újrakezdeni mással, de végül nem bántam meg, jól teljesített.
A megjelenés hiába BL2, valahogy mégsem emlékeztetett rá a játékmenet során. Szerintem, amit ki lehetett hozni belőle, azt kihozták a fiúk. Még anno nyáron, amikor kijöttek az első gameplay videók, nem igazán jött be ez az anti-gravitációs dolog, de ezzel a slam damage-val fűszerezve k*rva jó lett!

Valahogy könnyebbnek éreztem a játékot a BL2-nél a bossok szerintem jóval gyengébbek. A loot az nem javult, de a ládákból néha elég jó cuccokat lehet kihalászni. A mellékküldetések legtöbbje szórakoztatott, de voltak olyanok, amiket szívesen skippeltem volna. Ebben a BL2 azért jobb, meg ott a helyszínek is sokkal eltérőbbek egymástól.
Viszont a befejező küldetést nagyon eltalálták a készítők (szerintem) , szórakoztatóbb, és sokkal látványosabb lett, nem úgy mint a BL2-ben, ott szvsz egy kicsit leegyszerűsítették a dolgot.
Szóval... jöhet a TVHM.

-
hmmm. erős a gyanúm, hogy a Vengeance Cannon skill kitalálóját nem fogják felterjeszteni Nobel-békedíjra

-
sss
őstag
Ma tudatosult bennem, hogy ez a játék már megjelent hmmm.
-
TheProb
veterán
Bosun csak sztem marha gyönge boss? tvhm-ben is kb 3 lövés volt...
-
megnéztem én is High PhysX-szel a játékot. olyan vidáman beesett helyenként 20 fps alá, hogy csak pislogtam - ment is a beállítás gyorsan a levesbe

most járok ott a TVHM-ben, hogy Elpist kipucoltam, megyek vissza az űrállomásra. viszont még csak 40-es szinten tartok - a story mission szintje ezzel összhangban van, viszont az első PT alapján kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy a végéig fel fogok fejlődni 50-ig. aki már végzett a TVHM-mel - hol tartott, amikor jött a Sentinel?
-
Edem05
őstag
Egy kis leírás: Legendás cuccok farmolásához.
[link] -
TheProb
veterán
-
TheProb
veterán
Nekem nincsenek FPS droppok, amit írtam csak egyedül raid bossozáskor volt gond, mikor 4en voltunk.
Amúgy csináltam egy kis videjót, singularity gránáttal vmi veszett jól néz ki a physx (és ez csak medium)
-
Erdei88
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
A 970-re van állítva, de próbáltam a cpu-n is
-
TheProb
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Első sorban 1 bika nvidia kártya.
Nekem laposban GTX760-al nagyon szépen megy FHD,minden maxon és physx mediumon. Egyedül a raid bossnál kaptam low fps-t, mikor 4en hegesztetettük a fejét
-
Erdei88
veterán
BL2-t AMD karin játszottam végig, ha jól emlékszem.
Tehát akkor van egy remekbe szabott lehetőségem, ami ugye NVidia "exclusive" és csak tönkreteszi a játékélményt. Ez szuper! Pedig tényleg sokat dob a látványon
-
sajnos nincs
a GPU PhysX-szel kapcsolatban általános tévhit, hogy csak a GPU-t terheli, pedig a CPU-ra is alaposan ráül, ráadásul nem is valami jó a sok mag kihasználásában, ezért az erős i7-esed ugyan segít valamennyit, de nem oldja meg. coopban ez igencsak problémás, különösen a host esetében. -
Erdei88
veterán
Medium/High Physx-el nálatok mennyire játszható a játék coop-ban? Nagy akció során nálam nagyon durván zuhan az fps, de EMS is ugyanakkor panaszkodott.
Nincs erre valami megoldás/tweak a Physx kikapcsolásán kívül? -
vicces kedvű egy játék ez... a Pickle nővérét hajkurászó küldetésben 3-4 szinttel magasabb ellenfeleket vagdalt hozzám. jót röhögtem

mindegy, legalább megint van Boganella. yeah, f**ck you then, aye! -
TheProb
veterán
clappinak a kalózhajó igen szépen qrva sokat sebez

viszont tvhm-en már megin jön az a szuper dolog, hogy a legsuttyúbb npc is kb 2 hitel... nem túl baráti...
-
BandiHUN
veterán
Szerintem a kékek is jók...sokkal használhatóbb a felhozatal,mint a BL2-ben,végülis már csak a jó O2 kit is annyi extrát ad a pajzzsal,hogy röhögök,mert spike pajzsom van,ami savvédős+savas tüskéket lő ki,ha valaki megüt,az O2 kit pedig szintén durva sav,stb,hát megállok egy mezei helyen,és az első,akire lőni is kell,az badass talán...
Rámugranak,mindenki kap a pofájába savas tüskét,dobbantok egyet,kész.Sima ellenfél csak a pajzstól kinyúvad,pedig valami kék cucc,mezei,az O2 kitet se tettem be a narancsot,mert meele-s talán...
Class mod is minimális van(talán csak 2? csak nem...),a youtubeon se látok többet.Megint fura ez a bazillion fegyósdi,van vagy fajtánként 5-10 modell+kismillió apró csicsa talán.
Majdhogynem egy teli tatyóban mindenből elfér 1-1 jobb varia,ami ér valamit.
Viszont az űrállomáson jó pont jár a normál gravitációért és a Wildlife Preservation Reserve-ért!No pont ott nem vártam ilyesmit...
-
-
BandiHUN
veterán
http://presequelcodes.imgur.com/
Akik nem rettennek vissza az editortól...elég sokféle cucc fent van,képekkel,kódokkal.Persze annak se rossz,aki csak simán megnézegetné a cuccokat,mit tudnak.Variációra is kint van,miből hányféle verzió lehet.Editorosoknak:azért fura még az első Gibbed's(legfrissebb mostani),pl.ki akartam keverni a Quasart,mint kedvenc gránátomat,láthatólag nem volt sok varia,miféle alkatrészekből lehetne,mégse ette meg...eléggé megkötött a dolog.
Végülis modot nem csináltam,teljesen jó a gém ígyis,csak szintrehúztam eddig magamat,ne kelljen semmit eldobálni.Ja.lootra:19-es szinten az automatában narancs O2 kit...nem semmi.És mégis azt nézem,mintha elég kevés féle narancs holmi lenne,vajon felsőbb szinteken tulajdonképp eshet bárhol bármi,nem annyira specifikus,mint a BL2?Mert nekem 20 szint után 2 bedobott legendaryval mintha ez lenne,ráadásul ott a Maggie fegyó,amit már 14-en bevágott egy láda.Elég sok már a 2 féle lila cucc is a jobb ládákban,gondolom innen ha még előttem 30 szint,csak a narancs felé lehetne lépni.És csomó piros szöveges kék cucc van,tök hülyén néz ki,hogy nyilván nincs is a tatyómban szövegnélküli cucc és teli vagyok,nincs szivem kidobni őket.
Moxxinak egyébként irtó ütős a lézere,most kaptam meg,hát...azóta az pörög.
Nagyot sebez,lassan fogy a tár,és átmegy több ellenfélre/ha van a közelben hordó,arra is.Több emberre elég instant halál nekik... -
Nagytoll
senior tag
Hali!
Innen talált már valaki a shock drop slaughter arénán kívül másikat? Bl2-ben volt vagy 3-4 itt pedig csak az előrendelősről tudok, de sajnos elég gyenge lett
. -
[Prolixus]
addikt
Nem kell, működik, köszi!

Amúgy egy sztori kérdés, úgyhogy innen spoileres!
roland hová tűnt az eye of Helios felrobbantása után? Én em emlékszem, hogy később bejelentkezett volna. Ti igen? Arra emlékszem, hogy eldobott egy "Im sorry Jack"-et amikor elárulták a HŐSt, aztán semmi másra. Eleseer-ben meg már csak Lilith jelentkezett be, Roland-nak már se híre se hamva nem volt akkor.
-
TheProb
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Tessék (remélem nem kell bejelntkezni, saját NAS-ról osztom próbaképp)
-
Erdei88
veterán
Komolyan gondolták, hogy a "Little on the Side" azaz 125 side missoint kellene teljesíteni. De nálam 120-nál kiakad a számláló. van akinek sikerült többet?
-
[Prolixus]
addikt
Hát érdekes, mert közben visszamókoltam pár sort a BL2 ini fájl alapján, és továbbengedett. Viszont az a cutscene eltűnt, amikor kilőnek a Heliosról, és Janey észreveszi a zuhanó konténert. Ez neked volt TVHM-ben?
Mindenesetre ha módosítatlan a fájl, akkor töltsd már fel valahova légyszi.
szerk: Az ini mókolás is ugyanazt eredményezi amit steam parancs. Nem tudtam, hogy steam-ben lehet ilyet, anno amikor rákerestem az ini módosítását írták. Plusz a cell-shading cucc is ki van kapcsolva nekem.
gbors: Köszi, ezek az idevonatkozó sorok. De máshol is belenyúltam, szóval az egész fájl még jobb lenne.
Lehet a cutscene-eket is vissza tudom varászolni valahogy. -
válasz
[Prolixus]
üzenetére
ez kell sztem:
[FullScreenMovie]
bForceNoMovies=FALSE
StartupMovies=2K_logo
StartupMovies=Gearbox_logo
StartupMovies=2K_Australia_Logo
StartupMovies=NVidia
StartupMovies=Loading
SkippableMovies=2K_logo
SkippableMovies=Gearbox_logo
SkippableMovies=2k_Australia_logo
SkippableMovies=NVidia
SkippableMovies=Attract
SkippableMovies=MegaIntro
ConfirmSkipMovies=MegaIntro
BinkSkipTimeout=5.0
BinkSkipDelay=0.5
BinkSkipTextX=0.6
BinkSkipTextY=0.8a [VoIP] szekció után van.
-
TheProb
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
én nem pimpeltem rajta semmit és ua ez volt a hiba...
úgy oldódott meg a dolog, hogy becsatlakoztam máshoz és megkaptam utána a mentéstu.i.: nem igazán értem, hogy mi köze lehet ennek ahhoz a 3 sorhoz amit írtál... Amúgy csak 1 sort jelent steam indítási paraméterbe és ugyan úgy nincsenek kis videók az elején és az ini-t sem kell hegeszteni
-NoLauncher -nostartupmovies (gondolom nem kell őket magyarázni
) -
[Prolixus]
addikt
Van valakinek olyan WillowEngine.ini fájlja, ami módosítatlan? Szükségem lenne rá egy faszántos bug miatt. TVHM elején amikor Jack leküld Elpisre beragadok a konténerbe (cutscene nincs is), és semmit nem tudok csinálni. állítólag a startup movie-k visszaállítása megoldja a dolgor, csakhogy az én ini fájlomból valahogy eltűntek ezek a sorok:
;StartupMovies=2K_logo
;StartupMovies=Gearbox_logo
;StartupMovies=NVidiavolt még ilyen, cak nemtom még mi volt benne amit vissza kellene írnom. Ja, mentést persze nem csináltam az ini fájlról, BL2-nek sosem volt kínja ha olyat piszkáltam benne amit máshol írtak, gondoltam ide minek biztonsági mentést., Hát tévedtem.

-
[Prolixus]
addikt
Egen, de néha emiatt tök vicces.
Amúgy jah, lehetne tartalomhoz igazítani, viszont akkor már én személy szerint elvárnám azt is, hogy mindig igazodjon normálisan a mondandójukhoz. Az meg kitudja hány animáció.Viszont asszem az endgame nem lesz túl acélos. Egyre több loot forrásról derül ki, hogy nem respawn-ol. Na ezt meg miért kellett?
-
TheProb
veterán
én is épp arról beszéltem most coop-ban (gromit,emz,proli), hogy kibaszott op lett a cryo. volt 1 jeges zöld gyors atk speedá kis pisztolyom és olyan vérfürdőt rendeztem vele, hogy könnybe lábadt a szemem, főleg ha még clapinak épp a pistol rutin jött be akkor főleg.. Mondjuk számomra pont ez volt a fun, röhögtem azon is

Minden esetre nekem a lézer fegyverek nagyon bejönnek, feelinges is, erős is. -
törölt tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Sok mindenben igazad van, de az, hogy a kettőben nem volt "élet" az elég merész kijelentés. Kiváncsi lennék hogyan képzeled a játékot ilyen téren, mert az első részhez viszonyítva (máshoz nem nagyon lehet) a második toronymagasan "élettel" telibb és sokkal több a szerethető npc is. Míg az első rèsz kimerült Tannis-ben és néhány, pár mondatos karakterben.
Az órákat sétálós melléküldetések tényleg idegesítőek. Viszont az első részben tapasztalható "egy küldetést el tudok rendezni 2nm-en" itt már kevés lenne szvsz. Bár az egészséges balanszot megtalálhatták volna... -
BandiHUN
veterán
A loot határozottan jobbnak tűnik ebben...nem játszottam még túl sokat,de már lvl14-en kaptam egy Two-Fer Maggie narancs pisztolyt ládából,és szinte minden lila,rózsaszín,amit használok,most vagyok lvl17-en...
Talán ami bosszantó,hogy classmod volt eddig összesen kettő db,és gránátmodból se jött semmi érdekes,pl.homing,Singularity...
Nomeg a jeges,áramos lézer eléggé mindent visz.Légmentesen a tüzes nem ér semmit,savazás ritka,lézerből még nem is láttam,savas gránátom van,az elég jól sebez,a fagyit viszont túlzásba vitték.
Mondhatni már gáz,hogy egy fagyos smg-vel körbelövök mindenkit,majd közéjük dobbantok,és dől a pont.
O2 kitem is savas van,akit nem öl meg a dobbantás,azt kinyírja a sav+fagy kombó.
Fura bug,hogy épületen belül,o2-ben is dropolja az oxigént.Claptrappal a feléig se fogyok le soha,mégha csomóan jönnek is.Az ötlet jó,de az újdonságokra nem sok balansz van.Az egysugaras sniper-lézer különösen durva.Sima ellent fejenlövöm,KO,a badass pedig azonnal fagy szinte,mintha nem működne a kábé 20% fagyiarány.Legalább minden második fejes fagyaszt.
Nem is használok mást,de így gáz is,hisz a sima fegyók gyengék,pontatlanok,stb...
A shotik helyett is üt a többsugaras lézer,gyorsabb,azonnali,több lőszer.
Sajnos nekem csalódás hangulatra is.Mert egyszerűen tényleg csak egy széthúzott dlc-re elég az egész,kevés NPC,stb...a 2 se volt top,de itt tényleg alig van valami "élet".
Ezen az se segít,hogy mennyire lehet tudni,az egyszerű alküldikkel is azért tököl az ember,mert nem nyílik az ajtó,nem robban a bomba,nem működik a kapcsoló,halott,akit keresek,és persze minden apró "bakira" a map másik végén van újabb ötlet.Nem vicces,hogy 10perces küldikből is egy órásak lettek csinálva,az érdemi rész nudli,sok felesleges harc,kevés járműhasználat,keszekusza pálya.Még ami poén,az se üt ennyi tököléssel. -
TheProb
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
yep, addolsz? én nem tudok
más: azért kicsit több energiát fektethettek volna a karakterek mozgásába... 10ből 9 mikor dumál ugyan úgy mozog a keze, lába, füle farka...
másik, van 1-2 böszme nagy terület ahol nemtom mért nem lehet járművet használni. Pl. a vault előtti nagy jeges zóna.
-
TheProb
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére

Raid boss mennyire solozható? esetleg vna vkinek affinitása hozzá?
-
TheProb
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Dobjunk gromitnak 1 csontot, sztem jönne..

-
[Prolixus]
addikt
válasz
DariusTrox
üzenetére
Cool. Viszont én csak hétvégenként tudok játszani (ez a hét volt a kivétel). Nincs még egy jelentkező? Meg kéne csinálni ma este.
-
DariusTrox
tag
Prolixus, TheProb a partyban már csak 1 hely

-
TheProb
veterán
válasz
DariusTrox
üzenetére
én benne vagyok, viszont steam baszakszik és nem tudlak addolni. Felveszel? TheProb_HUN a személyimbe írt nevem

-
DariusTrox
tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Aha, a lényeg az, hogy a végénél legyen fullos a party. Azt a küldit félre raktam szóval akinek kell van még 2 hely

-
TheProb
veterán
Ez nekem is meglepő volt, de epic item csak leg craftoláshoz jó. (2 leg+1epic) továbbiakban
Asszem 11 chapter van.
(#700) ollie:

Én a kosaras küldi végén szakadtam, mikor clapi interjút ad

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sokadjára lett meg, igazából nem volt taktika, próbáltam hamar leszedni őket sniperrel ahogy megjöttek. Aztán Nisha action skill és darálás amikor 3 lett.
).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, 5k-nál többet semmiért nem adok!
a GPU PhysX-szel kapcsolatban általános tévhit, hogy csak a GPU-t terheli, pedig a CPU-ra is alaposan ráül, ráadásul nem is valami jó a sok mag kihasználásában, ezért az erős i7-esed ugyan segít valamennyit, de nem oldja meg. coopban ez igencsak problémás, különösen a host esetében.

Amúgy jah, lehetne tartalomhoz igazítani, viszont akkor már én személy szerint elvárnám azt is, hogy mindig igazodjon normálisan a mondandójukhoz. Az meg kitudja hány animáció.