Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem ez az első Borderlands, ahol ott van a nem akarom abbahagyni érzés. Úgy érzem, hogy most mindent jól összetettek. Mindig volt a korábbi játékokban valami, ami nem tetszett. Pl a 3-ban az űrhajó iszonyat idegesítő volt (majdnem letettem miatta a játékot), meg hogy utazgatni kellett vele (később szerencsére már lehetett teleportálni is).
Aztán volt olyan rész, ahol rüheltem az inventoryt, mert nagyon konzolos lett, de szinte minden részben volt valami, ami nem tetszett.
Most meg minden elsőre nagyon tetszik. A teljesen nyitott világ, ahol nincs töltőképernyő, az inventory, a story, a kihívások, a nehézség. Többen a dropokat kritizálják, azon talán lehetne javítani, mert a szintezés lehet nehéz miatta, de 50-es szinttől nagyon könnyű lesz a játék, mert a talált fegyverek ugye már nem avulnak el a szintlépéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motoros topic
- Autós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vallás
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Gyúrósok ide!
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs