- Videós, mozgóképes topik
- Projektor topic
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Lehetséges stuttering fix: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Elképesztő, mennyire bele tudtok merülni. Ilyen fegyver olyan kiegészítővel és amolyan elementtel, itt farmolok, ott farmolok, 30-as vagy 50-es vagy, satöbbi. Én asszem egyszer végigjátszom, aztán annyi, valahogy nem fogott meg olyan szinten, hogy beleássam magam úgy, mint a BL2-be. Igazából már zavaró, hogy annyiféle fegyver variáció van, folyamatosan azt kell nézni, melyiket tartsam meg, melyik menjen a több tízdarabos backpackból. Meg valahogy a loot is elég gyenge. Most csináltam meg egy vault kihívást (hegytetőn összeáll a boltív), és nem kaptam annyira jó cuccot. 24-es szinten vagyok, 2 arany tárgy esett eddig, egy shotgun és egy hagyma shield.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Prime H610M i5 12400F 16GB DDR5 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest