Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tibee77

őstag

válasz S e t h #1782 üzenetére

A leave no trace-t nerfeltek, mert hogy idäig "tul sok" töltenyt nyert vissza az ember ha folyamat critelt es mondjuk 2-3 plussz pont volt a mod-on.(alapbol 3 pontot lehet a tree-n kirakni, nekem a plussz 2 ponttal ugy lemegy 10 mp alatt a ward boss, hogy nem kell ujratöltenem a lyuda-t ;] ) Okes, igy leirva ez nagyon op-n hangzik de pont azert kezdtem uj buildet mert ez a kari konkretan csak bossokra volt jo.Bementem egy slaughterhouse-be multkor soti kollegaval itt a forumrol, es haltam össze-vissza mert a crowd controlja fl4k-nek közel se jo.Igaz hogy jo a dps de mit kezd vele az ember ha 5 iränybol lövik öt a durväbbnäl durväbb ellenfelek.Szoval a lenyeg hogy fl4k-nek volt idäig egy buildje ami nem nyögvenyelös/szenvedös tvhm mayhem 3-on es azt folyamat nerfelik.Akkor ezek utän senki nem fog fl4k-et tolni vagy mi?

Deck:Az okes, hogy op de en is ki akartam probalni, nem veletlen farmoltam le a seggemet a bossoknäl a leg cuccokert. :O Mindegy akkor megcsinälom a splash dmg-es moze-t, kapjäk be.

Új hozzászólás Aktív témák