Új hozzászólás Aktív témák
-
keneseig
tag
Negyedszer álltam neki végigvinni a játékot és most látok először rare spawn mission-t Sanctuaryban.Ezeket mi alapján rakja a falra küldiként?És eddig miért nem volt?pl a Demoskaggon-t kell megölni most.
-
Szia! Shift!
Többiek: Köszi szépen a segítséget!
-
sanya53
aktív tag
Melyik gombbal lehet gyorsítani a kocsikat?
Vagy nem is lehet? -
tibee77
őstag
válasz
Janoska26 #2494 üzenetére
Itt a badass pontok helyett guardian pontok vannak.asszem azutan tudod öket gyühteni miutan egy karival mar elerted az 50es szintet.nem emlekszem mar rendesen, reg volt hogy az elsö karimmal elertem a lvl 50et.viszont azutan minden kari megkapja azokat a bonuszokat es az eleg jo tud lenni egy friss kis szintü karinal.
-
Még egy utolsó kérdés(mára)
Mi értelme van most a challenge-nek? Mert nem kapok most értük semmit látszólag. Csak akkor lesznek aktívak majd ezek a plusz dolgok az érmes ikonnál, ha végigtolom egyszer? A 2-be az elejétől kezdve tudtam mindig egy pici plusz tuningot tolni ha meglett valami challenge, akkor kaptam badass pontot és fel tudtam használni fejlesztésre. Itt nem így működik?
-
sanya53
aktív tag
Ha végig vittem a játékot TVHM-ben is akkor választhatom egyből Mayhem 3 is nem muszáj Mayhem 2-ben is végigvinni?
-
tibee77
őstag
válasz
sanya53 #2479 üzenetére
Ha mar tvhm-en is vegigvitted a sztorit akkor lenullazhatod ha akarod es kezdheted elöröl.nem tudom ki az az elmebeteg aki ujrakezdene ugyanazzal a karival en biztos nem.
max azert jo ez mert igy a questes cuccokat meg tudod szerezni megegyszer.
Janoska: sanctuaryben van egy dino ott ahol a mayhem modot lehet kivalasztani.beszelsz vele es mar mehet is a dolog.
-
GAbre
veterán
Állítólag virágbolti verzió,megy hamachin is.
Ha vki nem engedheti meg magának,vagy épp csak kipróbálná. -
válasz
Rigormortiis #2480 üzenetére
Ezeket az eventeket csak úgy lehet játszani ha season passom van ugye?
-
Rigormortiis
veterán
Van valami értelme csinálni ezt a mostani eventet?
-
sanya53
aktív tag
Hogy tudok belépni a mayhem 2-be?
A menüben kérdezi, de hiába nyomogatom az E-t semmit nem csinál.
Vagy Q-t kell nyomni? -
XeeN
senior tag
3db Randy kulcs:
KB5JT-BFRZ9-XTWZ5-93KJB-3RRFT
-
válasz
Sirandrish #2469 üzenetére
thx, azon vagyok, mármint pc-n
. De megvan mi volt a gond, konkrétan valamiért elfelejtette a karakteremet és visszadobott 4-as szintre, a zenés boss elé
így se jártam még... na mindegy, azóta már lassan 20-as vagyok, elkapott a gépszíj rendesen
-
tibee77
őstag
Valaki nem tervez esetleg uj karit felhuzni?Inditanek egy zane-t de igy hetedjere mar eleg uncsi lenne egyedül. xD
-
törölt tag
Borderlands 3 (In-Game) AMD Echo Device Communicator:
WkilencCTT-3hatBWT-SHRKW-TBBTJ-TZZFC -
Sziasztok! Van 8 kulcsom, hogy tudom beváltani? Azaz hogy tudok visszamenni a Sanctuary-ra?
biztos én vagyok a béna, de nem találom
-
törölt tag
-
GAbre
veterán
Szerintetek a feltört borderlands jobbat futhat,mint az online?Denovó ugyebár eszik a rendszerből.
-
törölt tag
Ez jó valamire vagy csak egy skin?
Borderlands 3 (In-Game) AMD Echo Device Communicator
Még nem aktiváltam be, illetve a steam-es előző részek miatt regelt profil menni fog az epic store-os BL3-mal is?
Valami kulcsok miatt regeltem anno, de már nem nagyon emlékszem a dologra.
Gyorskeresőbe beírtam tegnap a dx12-t, gondolom még nem szabad használni. DX11 alatt is vannak mikroakadások, de legalább az fps maximalizálás működik.
Láttam menüben valami event szerűséget, ezt alacsony szinten is lehet csinálni, vagy el kell jutni egy bizonyos szintig?
A válaszokat előre is köszönöm -
shotika
őstag
válasz
Daelion #2454 üzenetére
Nekem nem tiszta, hogy ha mondjuk véget ér a halloween kontent, akkor utána mit fognak érni az ilyen fegyók? VAgy én értem félre ezt a terroros tulajdonságot, de nem azt jelenti amikor neked szállnak ezek a szellemek?
Mert ha véget ér ez az egész, akkor mehetnek a kukákba az ilyen cuccok. -
Daelion
őstag
válasz
DummyBoy #2453 üzenetére
Engem nagyon tudnak irritálni ezek az effektek amik befolyásolják a látó teret vagy ráraknak valami 'effektet' a képernyőre.
Minden játékban az az első dolgom,hogy motion blur,chromatic abberation,film grain meg minden hasonló megy offra.Itt meg most nyomatja játék a pofámba ez a zöld izét ami körbe veszi az egész látó teremet.
Simán ki lehetne kapcsolni a settings-be az már elég lenne.
Az meg a másik,hogy most ha Anointed gear esik szinte 90% biztos lehetsz benne hogy ilyen Terror szutyok amit még akkor sem használnék ha a játék legerősebb dolga/buildje lenne.
Szerintem most félre is teszem játékot amíg ennek vége de amint láttam a Gearbox/BL 3 fórumon is elég sokan panaszkodnak az event meg a Terror Anoint miatt.
-
DummyBoy
senior tag
válasz
Daelion #2438 üzenetére
Remélem ezeket a splash meg mindenféle damage vizualizációkat is rendberakják szépen.
Nem emlékszem, hogy bármelyik BL-ben lett volna ilyen bajom, de amikor a Barrier-es Zane-el SS-be bemegyek, az első rakétavetős Badass után nem látok semmit...
Most az event alatt, gyakorlatilag max 2 roundig bírom, aztán kilépek, mert kezdek félni hogy epilepsziás rohamot kapok. (Meg szétver az ideg, hogy semmit nem látok, csak az arcomba csapódó szellemeket...)
Apropó SS - csak nekem tűnik fel, de mintha normalizálódott volna az Antoanettek száma SS-ban, legalábbis online? (Ninja peccs?) - Offline még mindig 3-asával 6-osával jönnek, online viszont lényegesen jobb a helyzet.
-
baphomet
senior tag
Spooky heads
K9W3T-BJZ59-B9SHB-6B3JT-T9CFF -
sp8787
addikt
-
sp8787
addikt
Eltalaltad Young Puppy
, mert te nem vagy Young Wolf.
-
GAbre
veterán
Ezzel az a bajom,hogy már bő másfél hónapja megjelent,de dx 12-őt vagy optimalizálást se csinálták meg,most se! :S
sp8787:
Az a baj,hogy division 2-ben is eltelt vagy fél év mire kijött olyan nvidia driver,amivel nem fosta magát össze dx 12-ben.(olyan gyakran,mert azóta is szeret beszarni).
Bár ott se nagyon csináltak optimalizálást.
De ég-és föld a két játék grafikája között a különbség,mégis a másik játék jobban fut,és ezt nem tudom felfogni,hogy relatíve legjobb grafikájú idei játék,hogy mehet jobban,mint ez.
És persze nem ártana dx 12 ide,ha más nem, kicsit stabilabb lenne az fps. -
tibee77
őstag
Butcher, rowans call, lucians call, crossroad de ha jol celzol akkor jakobs pisztolyok is eleg jok meg a nerf utan is.
-
keneseig
tag
Nem bossokra.
-
keneseig
tag
Fl4k Crit buildbe mi a sorrend ajánlott fegyverek szempontjából?
-
Daelion
őstag
válasz
tibee77 #2427 üzenetére
Jó igaz én eddig full Piros+részben zöld keveréket használtam 17% HP/kill-es Artifact-al meg Brainstormer shotival tehát annyira nem meglepő,hogy ahhoz képest nem olyan 'tankos'.
Alapvetően most meghagytam ezt a build-et 3 skill különbséggel és vissza raktam egy Radiation Crossroad-ot meg a régi fegyvereimet/Artifactot.
Nagyon rászoktam arra a BrainStormer HP töltésre ha durva a helyzet,inkább az volt talán fura hogy teljesen más fegyverek voltak a Corrosive build-be.Én nem hajtok ezekre a speed buildekre amik pár másodperc alatt ölnek mindent és inkább beáldozok ezt azt a kényelmi faktor-ért csak,hogy ne kelljen mindig váltogatnom.
Sokszor még az invemből is lusta vagyok fegyvert váltani és csak azt a 4-et használom ami nálam van.Mentem most egy full run Cistern of Slaughtert ezzel a módosított buildel,1x haltam azok a rohadt koponyák/ghost-ok miatt.
Kezd idegesíteni,hogy figyeljek minden irányba de persze biztos belém jön pár olyan rohadék amitől kb semmit se látok és meg célozni is lehetetlen a karival amíg rajtam van az a zöld hányás.Nem is fogok max boss runolni amíg vége nincs ennek az eventnek mert ez volt eddig talán a legidegesítőbb dolog amit csináltam játékba és majdnem rage quit lett a vége amit nagyon kerülök..
-
S e t h
nagyúr
Már többször el lett indítva, konzolt is kikapcsoltam és vissza 2x. Indultam szólóban és coopban de semmi, csak a hajón van lehetőségem mozogni, nem tudok sehova más helyre utazni.
Ez a játék nem volt eddig nagyon bugos, sőt, de ez most olyan, hogy nem is tudok vele játszani, megoldást sem találtam nagyon rá a neten.
Itt láttam, hogy sokaknál előfordul, de ami inkább fura, hogy nincs megoldás egy ilyen hosszú ideje fennálló problémánál?
[link] -
sanya53
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy mit jelent az, ha az van írva a fegyver tulajdonságai közé, hogy -53% weapon damage?
Ha mínusz akkor az miért jó?
Nem a + a jó?
Minek a játékba az eridium, ha nincs a gépben egy normális fegyver. Már 10k eridiumom van és még semmit nem tudtam venni rajta. -
S e t h
nagyúr
válasz
S e t h #2432 üzenetére
Megvan.
Sóhaj.szerk:
mégsem, vmiért nem oké.
Jó ez a játék. Folyamatosan tölti le a frissítéseket, orrba-szája nerf, de közben az alap dolgok vmiért nem működnek, szánalmas.
Itt nézegetjük egymást fél órája és nem tudunk utazni, szánalmas, de ahogy látom a weben nem egyedi probléma. -
Gomez1984
aktív tag
Hát én most úgy vagyok ezzel a játékkal hogy olcsón meg tudtam szerezni kuponkóddal, mindenképp megérte az árát, de egy picit még hagyok időt a fejlesztőknek egy két peccsre, addig elvagyok a Divizsön 2 - Battlefield 5 párossal.
-
S e t h
nagyúr
Hetek óta nem léptem be, most játszanánk de a fast travel vmiért nem működik, csak a sanctuary látható mint utazási lehetőség, semmi más, eltűnt az összes hely.
Próbáltam váltogatni a küldetéseket, de csak a sanctuary marad mint választási lehetőség.
Lemaradtam vmiről? -
tibee77
őstag
válasz
Daelion #2426 üzenetére
Ahogy neztem a srac fullra dps-re ment, ezert szerintem is papir egy kicsit a kari de az teny hogy a kek es piros fakat kell kombinalni, azzal jön össze a legtöbb dps.majd ha mar nagyon rauntam a karira akkor lehet hogy fogok en is picit jatszogatni a skillekkel hatha valamelyikkel jobban fog feküdni a dolog.de ez hogy az ilyen arenakban csak az ilyen extrem helyzetekben hullok el (nagyobb szamu raketavetösökre gondolok) ez nem annyira veszes.ilyenek sima vegigjatszas közben ugyse fordulnak elö.de amugy en is jobb szeretem amikor van egy karim ami mindent vinni tud de egyenlöre ezt nem talaltam meg.
lattam olyan amarat ami iszonyat gyorsan öl bosst, lattam olyat amelyik jo az ilyen arenakra meg lattam olyat is amelyik bossokra is jo.az kb. ugyanaz a kari mint az arenas de olyan cuccokkal amik nem esnek minden bokorban.ilyen anointed 300% dmg-es cutsman meg cooldown-os shield meg tököm tudja meg mi.na ha majd ilyeneim lesznek akkor levaltom fl4k-et de egyenlöre ez a veszely nem fenyeget.meg amugy is a boss farmolas dögunalmas.tegnap toltam picit gravewardot, vagy 30szor öltem le egy ora alatt es elment töle a kedvem napokig. XD akkor inkabb a szopatos slaughter, abban van nemi izgalom es ott is hullik a sok leg meg jön az xp.viszont lassan belekezdek az utso projectbe, felhuzok egy zane-t 50re aztan picit jatszogatok vele majd ha nem jön ki valami ertelmes dlc akkor kicsit parkolopalyara teszem a gamet es megyek vissza poe-zni.nem akarok kiegni a bl-böl mire jönnek a tartalmasabb dlc-k.
-
Daelion
őstag
válasz
tibee77 #2425 üzenetére
Közben esett olyan Artifact és megnéztem ezt a Corrosive buildet de ez nem nekem való.
Nem nagyon szoktam runolni ezeket az arénákat és amire nekem kell meg nem nagyon jó és még többet is haltam vele mint a régi build-el.
Viszont maga a build alap nem rossz és 3 skillt átraktam máshova illetve vissza raktam más fegyvereket +az erősebb zerker modot/régi Artifactomat és így most nekem is megfelel.
Nekem jobbak az ilyen 'jack of all trades' típusú buildek/karik mert szeretek össze vissza mászkálni a játékban kedvem szerint és akkor nem nagyon jó ha csak 1 dologra van megcsinálva az egész.
De így is profitáltam a build alapján szal azért már megérte.
'régi buildemnél azért erősebb lett'
-
tibee77
őstag
válasz
Sirandrish #2421 üzenetére
Az artifact miatt hasznal a srac corrosive-ot.az 5 kill eleg gyorsan összejön slaughter-en igy fix fenn van a +125%dmg a corrosive-on.persze bossok ellen nem sokat er de ez a build amugy se arra van kitalalva.tegnap viszont az 5. kör kifogott rajtam.annyi badass raketavetös volt az utolso körben hogy semmit nem lattam.moze-nal ugye nem volt ennyire gaz mert ott a flakkerrel lövöldöztem össze-vissza, valakit mindig eltalaltam de itt azert celozni kell...ezzel kezdhetnenek mar valamit mert katasztrofa.
Am meg itt nalunk nincs magyar posta. -
Gomez1984
aktív tag
Másnak is leolvad a VGA-ja?
2070 Super -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #2421 üzenetére
Ez is függ pár dologtól. Bár én mindent használok épp amit kell.
Amúgy:
-
tibee77
őstag
Hmm pedig tuti neked küldtem.Igaz nem voltal ingame, de online-nak mutatott a game, mondjuk az mindegy.egy mod meg egy artifact tuti el lett küldve mert mar nincsenek meg.
Nem hiszem, hogy rossz embernek küldtem volna.
-
Daelion
őstag
Benéztem most már én is a bankomba,hogy mi van meg ezekből a Corrosive dolgokból és kb csak az Artifact hiányzik hozzá.
Lucian,Crossroad az van meg 1-2 talán még használható Corrosive fegyver.Phasezerker nekem nem tűnt ritkának,egy pár darabot már kikukáztam de van még 1 amit használok meg 1 amit elraktam.
18% weapon crit dmg+25% weapon dmg-vel rajta.Kiesik az Artifact megnézem milyen ez a build a sajátomhoz képest,kezdem kicsit unni.
-
tibee77
őstag
Ezeket hasznalom fökent, persze ugy, hogy a területen nincs "- corrosive damage" modosito.
Deck: En nem szeretek ilyen "segitsegeket" igenybe venni, ezert nem is segitek igy masnak.
Sirandrish: Azt hittem kepröl tudni fogod.
röviden:Lucian call, crossroads, recursion, cutsman.Fenntröl lefele igy hivjak öket.Savas verzio kell ahogy mondtam.
-
tibee77
őstag
válasz
Sirandrish #2399 üzenetére
a modot meg egy artifact-ot atküldtem, savas fegyom sajna felesleges nincs, mindegyiket hasznalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmgyűjtés
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest