- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
tibee77 #3024 üzenetére
Amikor kiadták az M10 patchet kb 1 nap játszogatásba tellett mire a régi M4 szintről felvittem M10 farmolható szintre a karit. 'Amara'
Sima Gigamind farm ami dobta Hellshock fegyvert amit régen is használtam, azt ahogy dobta az erősebb verziókat raktam felfele a szinteket.
Most meg DLC 3 fegyverek miatt ennek még könnyebben is kéne mennie mert azok tényleg jók és mint ahogy mondtad van amit könnyű előkeríteni.
Monarch amúgy nem kötelező már ha valaki nem akarja kifarmolni.
Még 1 hete sincs, hogy mentem egy M10 Guardian Takedown Solot 'kb ez a legnehezebb dolog jelenleg a játékban' Monarch nélkül Amarával. 'szokásos buildem, nem változtattam semmit rajta'Egy rendes build meg hozzá valo Anointok/class mod+Artifact bizonyos statokkal ég és föld különbség tud lenni és ez minden karira vonatkozik.
'csak legyen türelme az embernek kifarmolni de hát erről szólnak ezek a játékok
'
-
Daelion
őstag
válasz
tibee77 #3019 üzenetére
Jah a lightshow az korrekt fegyver, Mozen használok 1-et.
Gargolye tud még nevetséges dolgokat alkotni csak annyi a gond vele, hogy szinte lehetetlen ammoval bírni 'pláne x2/3 verziót'.
Még az ammo regenes Mozen is durván pusztítja az ammot.Complex Root volt talán a legerősebb DLC 3 fegyver de most 1-2 hete volt egy játékmechanikai fix ami mellékesen nerfelte azt a fegyvert is valamennyire.
Így is használható 'Amarán pláne' de azért már nem öli M10 bossokat pár lövésből. -
Daelion
őstag
válasz
tibee77 #3017 üzenetére
Sajnos már elég sok régi jó fegyver nem annyira jó mint volt vagy akár teljesen használhatatlan lett.
Cutsmant én is bírtam régen de már elengedtem, vannak nála sokkal jobb SMG-k már.
Nekem Amara a main karim a játék megjelenés óta, azon kívül csak egy Mozet játszom mint másodlagos kari.
DLC 3-as fegyverekre nyugodtan lehet jelenleg alapozni mert van köztük jó pár darab ami simán használható.
Egyik YT/Streamer tag csinált egy Tier listát, hogy szerinte melyik DLC 3 fegyverek milyenek és ezzel én is egyetértek szinte teljesen:
[link]Amarán sima Phasezerker+Ties That Bind buildem van és az most jelenleg elég akármire a játékban M10-en. 'van ennél erősebb build is de az meg nem jön be játékmenetileg'
Gearen a megfelelő Anointok is sokat számítanak.
Per pill Flipper/Proprietary License/Gargolyle/Beacon/Backburner közt váltogatok helyzettől függően. -
Daelion
őstag
válasz
tibee77 #2427 üzenetére
Jó igaz én eddig full Piros+részben zöld keveréket használtam 17% HP/kill-es Artifact-al meg Brainstormer shotival tehát annyira nem meglepő,hogy ahhoz képest nem olyan 'tankos'.
Alapvetően most meghagytam ezt a build-et 3 skill különbséggel és vissza raktam egy Radiation Crossroad-ot meg a régi fegyvereimet/Artifactot.
Nagyon rászoktam arra a BrainStormer HP töltésre ha durva a helyzet,inkább az volt talán fura hogy teljesen más fegyverek voltak a Corrosive build-be.Én nem hajtok ezekre a speed buildekre amik pár másodperc alatt ölnek mindent és inkább beáldozok ezt azt a kényelmi faktor-ért csak,hogy ne kelljen mindig váltogatnom.
Sokszor még az invemből is lusta vagyok fegyvert váltani és csak azt a 4-et használom ami nálam van.Mentem most egy full run Cistern of Slaughtert ezzel a módosított buildel,1x haltam azok a rohadt koponyák/ghost-ok miatt.
Kezd idegesíteni,hogy figyeljek minden irányba de persze biztos belém jön pár olyan rohadék amitől kb semmit se látok és meg célozni is lehetetlen a karival amíg rajtam van az a zöld hányás.Nem is fogok max boss runolni amíg vége nincs ennek az eventnek mert ez volt eddig talán a legidegesítőbb dolog amit csináltam játékba és majdnem rage quit lett a vége amit nagyon kerülök..
-
Daelion
őstag
válasz
tibee77 #2425 üzenetére
Közben esett olyan Artifact és megnéztem ezt a Corrosive buildet de ez nem nekem való.
Nem nagyon szoktam runolni ezeket az arénákat és amire nekem kell meg nem nagyon jó és még többet is haltam vele mint a régi build-el.
Viszont maga a build alap nem rossz és 3 skillt átraktam máshova illetve vissza raktam más fegyvereket +az erősebb zerker modot/régi Artifactomat és így most nekem is megfelel.
Nekem jobbak az ilyen 'jack of all trades' típusú buildek/karik mert szeretek össze vissza mászkálni a játékban kedvem szerint és akkor nem nagyon jó ha csak 1 dologra van megcsinálva az egész.
De így is profitáltam a build alapján szal azért már megérte.
'régi buildemnél azért erősebb lett'
-
Deck
titán
-
shotika
őstag
válasz
tibee77 #2299 üzenetére
Pálya betöltésnél, egy alt- tab szintén kinyírja a játékot. De ma gyakorlatilag 2 óránként becrashel, a szokásos fekete ablakos szöveggel...
Ez a kedves kis játék még naplózza is a fagMost rakom újra a játékot, hátha attól helyre jön.
Duplán dühít, mert végre jól (khmm.. jobban...) játszom Zane-nel...
-
-
shotika
őstag
válasz
tibee77 #2296 üzenetére
Én is megpróbáltam csatlakozni, sikerült is 4.nek, de a játék kellemes szétfagyott, ahogy beléptem
remélem a kövi updatekben ezeket a rejtélyes szétfagyásokat is javítják, és nem csak nerfelések lesznek. Gondolok itt például arra, hogy amikor cserélgetem a fegyokat, akkor ne faggyon már szét a cucc...
-
Deck
titán
válasz
tibee77 #2208 üzenetére
Ha lőszert is lehetne fejleszteni de jó lenne.. Eridium-ért vagy pénzért..
Ott a menü lag, eltűnő skill pontok (van akinek több vagy az összes) , eltűnő fegyverek, a bank-ba lévő 50 hely is nevetséges, vertical split screen sincs, bebugolt enemyk és bukod az egész COS-t.. Az eridium és pénz nem költhető jelenleg semmire. Ezek megjelenés óta fenn állnak. Cross play sincs még sehol. Ezekkel nem foglalkoznak. Minek is..Ezek persze mind javíthatóak. Mert, a játék nagyon szórakoztató és fasza..
-
Daelion
őstag
válasz
tibee77 #2194 üzenetére
Saját buildel megyek egyenlőre mert a jelenlegi játékhoz/end game-hez ez is elég.
Elemental tabon van a legtöbb és a maradék Brawler tabon,hogy kicsit tankosabb legyen a kari.
Mystical assault-ra talán raktam 3 pontot.Első slot fegyver az a próba slot de mostanában Tsunami van ott,többi az úgy mond fix.
BrainStormer mert ha tömeg van akkor elég erős illetve a 20% life leech miatt szinte halhatatlan ezzel a fegyverrel a kari ha át tud húzni az áram több ellenségen is és folyamatosan tolja az elemental sebzést ami meg azonnal adja a HP-t vissza.
Shock Anointed Lyuda amolyan mindenes fegyvernek.
Fire Mocking Cutsman ami a Boss/Anointed killer fegyverem és még valamennyi negatív mayhem mod-al is elég erős tud lenni.Cryo Hex gránát.
Class mod cooldown reduction-al meg a Relic-en is az van tehát pár másodperc eltéréssel tudom használni a PhaseGraspot ami buffolja a sebzésemet illetve nem rossz ha ki kell iktatnom problémásabb Badass/Anointed ellenségeket mert gyorsan el tudom őket kapni 'már ha nem immune..'Nem egy build amivel pár másodperc alatt ölök bossokat az igaz de mindent elbír egyedül TVHM M3-on és még egyszerű is játszani tehát nekem tökéletesen megfelel a jelenlegi content-be.
-
sp8787
addikt
válasz
tibee77 #1785 üzenetére
Na de az csak akkor megy le olyan hamar ha olyanok a modifier-ek. Ha benn van egy -40.-70.-50 vagy melyik a legnagyobb ilyen kib*szas akkor nem megy az le olyan konnyen.
Vagy ha benn van a masik idiota modifier amikor sajat magadat lovod agyon a pet-ed meg nem tud revive-olni.Egyebkent ez egy kutyauto banda.Most komolyan ez a legegetobb problema a jatekkal?
A Jakobs Pistol-okat gyakorlatilag mar kiirtak a jatekbol. A legutolso bosstol kaphato unique fegyver mar egy kalap sz*r. Az ilyen panik/vegtelen nerfeleseknek altalaban az lenne a vege ,hogy minden karakter minden buildje egy mediocre fosch mert mindig lesz egy "meta" amit lehet nerfelni ezert sosincs vege.Ez egy ilyen jellegu jateknal ahol az ember kielheti a power fantasy hajlamait konnyen a jatek halalahoz vezethet. -
sp8787
addikt
válasz
tibee77 #1678 üzenetére
Sztem siman. Egyebkent egy ido utan nagyon ugy tunik ,hogy valojaban nincs am ebben a jatekban olyan sok jo/elfogadhato loot csak egesz jol alcaztak a keszitok a hatalmas garbaggiotenger-el.
Egyebkent ezek a paniknerfelesek is oriasi kart tesznek sztem. A Pistol reszet gyakorlatilag kitoroltek a jateknak. Szoval ezek se nagyon tudjak mit csinalnak es nagy valoszinuseggel az elso slot-os fegyvered lesz a kovetkezo aldozat.
-
-
Daelion
őstag
válasz
tibee77 #1495 üzenetére
Azt szerintem majd TVHM Mayhem 3-on fogom kinyitni ha oda értem.
Most csináltam meg a Katagawa Ball bosst és nagyon nem örült az Anointed Shock elementálos Lyuda-nak meg a Corrosive Cutsman-nek.
Első végigjátszáson Normalon meg össze vissza szívatott ez a boss mert nem volt hozzá értelmes fegyverem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tibee77 #1353 üzenetére
Csinald a mellekkuldeteseket. Vagy boss killek nonstop. En 50ig mayhemet toltam utana kezdtem TVHM-et. Remelem utobbival vegzek egy ket nap alatt, aztan DLC-ig felre rakom a jatekot.
"Mar utana akartam nezni hogy ki adta a hangjat hozza, annyira bejött"
Egyebkent bar ismetlodik, marha jo szovegei vannak.
Legjobban az idojaras jelentese tetszik amikor mondja h rohadt hideg van. Persze hiszen az urben vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest