Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- OLED TV topic
- eGPU tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sikerült végre kivégezni a normal-t. Van esetleg valaki, aki most kezdte TVHM-et? Most már jó lenne coop-ozni.
ThePr0b néven várom a jelentkezőket.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
GAbre
veterán
Haver most vette meg.
Nyomtuk coopban.
Eleddig offline toltam,lehet anno a sztory miatt,vagy tényleg rosszabb online a loot szinteken keresztül szinte nem volt használható fegyvere.
Én dobtam ki neki az értékesebb lootokat,és még úgy se.
Majd 10es szinten 4es cuccaim voltak meg 7es fegyverek.
Hát nagyon szar a loot igen.
Ezért akarják,hogy vegyél prémium verziót,vagy szenvedj.Nem értem mi a baj,hogy még mindig nem tudnak kiadni normálisan működő DX 12es játékokat,amikor már elvárt,hogy tudja a játék,de még mindig nem orvosolták.
Ahogy anno az ultrawide támogatásra se figyeltek.TheProb:
Én pár napja elkezdtem,már félig elvittem a következő bolygót[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
Egyebkent tudod mi a legnagyobb baj ezekkel a nerf-elesekkel.
A nem mondom meg melyik jatekban 7 honap!!!! utan nerfeltek azaz inkabb vagtak taccsra egy bizonyos critical health buildet ezzel egy/majdnem ketto komplett set-et. Mondjuk az infinite LW buildet meg elotte.Na de van am egy oriasi kulonbseg, Ott ha fogsz egy szal gatyaban egy lvl1-es fegyvert ha kitarto vagy akkor ugy is vegig tudod csinalni.Probald meg ezt itt ,hogy le equip-elsz magadrol mindent es fogsz egy lvl1-es fegyvert es menj vegig.
-
Deck
titán
Teljesen egyetértek, tisztára mintha beta lenne. Sűrűn is mentek. Ne, hogy bármi is legyen nálam. Twitter is tele van olyanokkal akik nem tették és rá*asztak.
Legtöbb játék megjelenésekor sok a bug de kéne lenni prioritásoknak nem? Amiknek a javítása elsőbbséget élvez. Mert maga a játékot én nagyon élvezem és várom az újdonságokat is.
[ Szerkesztve ]
PS5
-
sp8787
addikt
Csak a post-ot olvasd el:
Playing BL3 now feels like being beta-tester -
keneseig
tag
Főleg a sok Crash-t.Most is kiesett egy lila és mielőtt felvehettem volna jött a crash.
-
sp8787
addikt
válasz tibee77 #1785 üzenetére
Na de az csak akkor megy le olyan hamar ha olyanok a modifier-ek. Ha benn van egy -40.-70.-50 vagy melyik a legnagyobb ilyen kib*szas akkor nem megy az le olyan konnyen.
Vagy ha benn van a masik idiota modifier amikor sajat magadat lovod agyon a pet-ed meg nem tud revive-olni.Egyebkent ez egy kutyauto banda.Most komolyan ez a legegetobb problema a jatekkal?
A Jakobs Pistol-okat gyakorlatilag mar kiirtak a jatekbol. A legutolso bosstol kaphato unique fegyver mar egy kalap sz*r. Az ilyen panik/vegtelen nerfeleseknek altalaban az lenne a vege ,hogy minden karakter minden buildje egy mediocre fosch mert mindig lesz egy "meta" amit lehet nerfelni ezert sosincs vege.Ez egy ilyen jellegu jateknal ahol az ember kielheti a power fantasy hajlamait konnyen a jatek halalahoz vezethet. -
tibee77
őstag
válasz S e t h #1782 üzenetére
A leave no trace-t nerfeltek, mert hogy idäig "tul sok" töltenyt nyert vissza az ember ha folyamat critelt es mondjuk 2-3 plussz pont volt a mod-on.(alapbol 3 pontot lehet a tree-n kirakni, nekem a plussz 2 ponttal ugy lemegy 10 mp alatt a ward boss, hogy nem kell ujratöltenem a lyuda-t ) Okes, igy leirva ez nagyon op-n hangzik de pont azert kezdtem uj buildet mert ez a kari konkretan csak bossokra volt jo.Bementem egy slaughterhouse-be multkor soti kollegaval itt a forumrol, es haltam össze-vissza mert a crowd controlja fl4k-nek közel se jo.Igaz hogy jo a dps de mit kezd vele az ember ha 5 iränybol lövik öt a durväbbnäl durväbb ellenfelek.Szoval a lenyeg hogy fl4k-nek volt idäig egy buildje ami nem nyögvenyelös/szenvedös tvhm mayhem 3-on es azt folyamat nerfelik.Akkor ezek utän senki nem fog fl4k-et tolni vagy mi?
Deck:Az okes, hogy op de en is ki akartam probalni, nem veletlen farmoltam le a seggemet a bossoknäl a leg cuccokert. Mindegy akkor megcsinälom a splash dmg-es moze-t, kapjäk be.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Deck
titán
válasz S e t h #1782 üzenetére
Addig játszhatsz így míg nem lesz kötelező egy rendes update, vagy dlc-k, események stb miatt.
A bank továbbra is csak 50, hiányzó skill pontok, a loot gyengébb online sokkal, eltűnő cuccok stb..
Ezekkel kéne foglalkozniuk. Helyette nerfelnek egy nem pvp játékot..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
tibee77
őstag
Lol, fl4k-et ismet nerfeltek.elmennek mar a...moze grenade build szinten buko, meg jo hogy tegnap kezdtem egy moze-t mert minden cuccot összefarmoltam a buildhez.adjanak több hp-t a bossoknak azt csö, nem ertem minek kell egy karit ketszer egymas utan szetqrni.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Duchy_
csendes tag
Mi a különbség az eu-us és a globál verzió között?
-
sanya53
aktív tag
Ezt írja: Warning! This product is region locked and it CAN be activated ONLY in Europe!
Most akkor meg vehetem vagy nem? Az Epic nem Európában van. -
oriic
HÁZIGAZDA
Elhunyt Trevor Eastman.
Live-Die-Respawn
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Ha CD Galaxisról rendelek egy digitális kódot azt az epic kliensbe kell majd aktiválnom? -
GAbre
veterán
Miért van az,hogy a gold kulcsok közül majd mindre azt írja nem valódi,és mind a 25 karaktert ellenőrizzem,mikor a submitre megyek?
-
GAbre
veterán
Dx 12-őt nem tudja valaki mikor javítják ki?
-
Joco_77
senior tag
Van 1-2 bug úgyfest, hasonlókkal már énis találkoztam nem csak bossoknál. Tegnap 2 crashem volt. Utána cs:go és witcher3aztam semmi...nem gondolnám, hogy a gép instabil, vga hőfok is rendben volt.
Patchelgetnek majd szorgalmasan remélem. Fura, hogy első végigjátszás alatt volt összesen egy crash azóta meg 3, igaz 3ból 2 arénázás közben jött elő ott meg ugye van akció gazdagon.
[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
Másnál is bugos Troy boss? Először Flakkel amikor leöltem, bejött a videó, majd mikor visszarakott lezuhantam a mélybe, és buktam a lootot. Most Zane-nel megint ez történt. És mindig első megölésre csinálja.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
keneseig
tag
Játékon belül lehet frissíteni valahol a játékot?Csak mert nem találom.Játék közben mikor Esc-et nyomok írja néha, hogy ha kilépek főmenübe frissíthetek.
-
freezer922
aktív tag
Más,
Nektek működik az új eventes marhaság? Elv katagawa jr meg pain&terror nagyobb esélyel dob legendary class mod-ot de sok különféle videó van erről.
Van akinek tényleg 5-10 killenként esik egy (ez a megnövelt), van akinek egyáltalán illetve megint van ahol azt írják event óta graveward dob sok class mod-ot ... -
tibee77
őstag
válasz freezer922 #1747 üzenetére
Nekem is normal es tvhm utän is 5-5 db.
-
freezer922
aktív tag
Nekem is mindig 5 volt 2 full játékban eddig (2 külön class normálon).
-
Wesder
félisten
Végeztem a TVHM mòddal. Kinyitottam Lillith làdàjàt, volt benne 5 Legendary, meg egy skin. o.O
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
warcat
veterán
Ha esetleg nincs valakinek haver akivel átadhatja kiskarinak a lóvét, Sanctuary (a hajó) elérése előtt is lehet pénzt küldeni, és az a módszer még kényelmesebb is mint lost loot láda vagy bankban matatás (főleg ha eleve nincs helyed).
Moxxi előtt a bárpulton van tip jar, dobálni kell bele az ezreseket és folyamatosan küldözgeti az 50-es fegyvereket.Egyszerűen a kiskarival vedd át, 20 000 dollár feletti darabjuk.
EA: It's in the crate!
-
Deck
titán
Végre nagyon jó cuccok esnek
PS5
-
oriic
HÁZIGAZDA
Legendary is eshet belole. Patch elott en 3x is nyitottam 3-4 legendary esett belole. A lenyeg hogy ugy menj oda balra indulva a kezdoponttol h nem akivalodik be a kocka melletti checkpoint. Kocka nyit, osszeszeded cuccokat majd kilepsz. Utana Resume game es ujra nyitod. Bar utobbi patchek ota nem jartam arra. Lehet ezt javitottak.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
Necrophilian hogy kell kinyitni a kockàt?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Deck
titán
válasz rumkola #1729 üzenetére
Ez így van Érdemesebb a bossokat, mini bossokat inkább.
Más: Nem várok a skill pontos bug javításra mert kitudja mikor csinálják meg egyáltalán.. Neki álltam egy ugyanolyan karakterrel elölről nemrég co-opba próbálom boostolni már 23-as szintnél járok.. Skinek megmaradtak szerencsére
Amúgy erősen ajánlom mindenkinek a sűrű mentést. Mert lehetnek bajok és akkr aztán elvesznek a cuccok, skill pontok..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
malystryx
senior tag
Srácok, nálatok megy az Epic launcher azon része hogy látja a haverokat? Nem tudunk co-op-ozni mert nem látja a launcher a másik felet. Mindenki offline.
-
sp8787
addikt
válasz Joco_77 #1723 üzenetére
Amit en eddig tapasztaltam nem minden esetben sot.
Tapasztalatok:
Nagyon ugy tunik fegyvertipus-tol sot kimondottan magatol az adott fegyvertol is fugg mekkora lehet a max itemscore-ja.
En meg nem talaltam egy adott fegyverbol mondjuk 541.542....549...573.574....579 score-uakat hanem vagy mondjuk 542 vagy 576 es a ketto kozott semmi.[ Szerkesztve ]
-
Joco_77
senior tag
Egyébként valaki hasonlítgatta tényleg jobbak statok szerint a 600+ os cuccok mint az 520-540 körüli "kommersz" darabok?
-
Hege1234
addikt
végigjátszás után
mayhem 1-3 nál lehet valahogy újrakezdeni a játékot vagy csak
tvhm-en? -
sp8787
addikt
Tudod mire jo az Eridium, lehet "farmolni" a vending machine-t.
De az meg annyira unalmas ,hogy hihetetlen.Mondjuk nekem eleg hasznos volt az elso run-nal mert ugye nem foglalkozok a Gold Key-ekkel meg ilyenekkel es mindig onnan "farmol"-tam ki egy fegyvert meg shield-et es mentem tovabb.
[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
Nem akarok mas jatekkal peldalozni de tudod melyikrol van szo, ahol 500 a backpack es 5000!!! a storage.
Nem azert van ez az 50-es limit mert ezek tenyleg annyira benak ,hogy nem tudtak kitalalni vmi ertelmes/gyors megoldast a renderelesre?
Egyebkent ha tippelnem kellene nem fognak valtoztatni semmit.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Ezekkel a relicekkel mit lehet csinálni? Van már pár db. de csak nézegetni tudom őket.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Deck
titán
Igen, előbb a hibákat kéne javítani. A skill pontok elvesznek, nem kapod meg elég bosszantó. Jól jönne az az 1.. De valakiknek több hiányzik, van akinek mind. Valakiknek eltűnnek a fegyvereik a játékból és ugye a bank 50 limitje nevetséges. Nem értem minek nerfelni egy nem pvp játékba.. (a support válaszát is láthattad :/)
Ezeken kívül én borzasztóan élvezem a játékot.. Lehet darálni benne, sok loot, buildek, co-op, jönnek majd a dlc-k, eventek..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
tibee77
őstag
Most neztem utana, sajna nincs legendary classmod leave no trace-szel. eleg tre, igy nem tudom hogy megeri-e atvaltanom legendary-ra.bossoknal nagyot dob a dmg-en hogy a tar kb. sose fogy ki.valaki esetleg probalta mar azt a leg modot ami 3% esellyel procolja flak-nak az összes skilljet?meloban vagyok es nem tudom per pill kiprobalni es most ezen agyalok.
-
Joco_77
senior tag
Crashelt már valakinek a játék? Nekem tegnap 2x.
Semmi más játék soha eddig ezzel a géppel azért kérdezem. -
sp8787
addikt
valami jó
Semmi kulonosebben nagy bajom nincs a jatekkal mondjuk azon kivul ,hogy a keszitok nem igazan tudjak mit csinalnak balance ugyileg es olyanokkal foglalkoznak ami nem igazan prioritas egy soloban is jatszhato jateknal.Szemben ,hogy azt oldanak meg amit teged is erint.
De azert legyunk objektivek ez az elso event/week1 egy nagy nulla. Raadasul ha tippelnem kell akkor a week2-4 is vmi tokugyanilyen lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali médialejátszót?
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest