Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Sirandrish
legenda
Kipróbáltam volna ezt a Proving Groundsot, de 3 perc alatt sem talált nekem csapatot.
Szintem miatt lenne, vagy ennyire nincs senki?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bennyboy
őstag
válasz Sirandrish #1894 üzenetére
Én egy ideig csak main-t csináltam de azzal az a baj, h lemaradsz szintben a dropptól amit így nem tudsz használni. Elsőre szeretném multi nélkül végig vinni.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
-
Deck
titán
Menj arénázni inkább. Sokkal több xp-t ad. Én eddig nemis csináltam side missiont
PS5
-
keneseig
tag
Én Zane-el tolom,de azzal úgy éreztem kell a plusz lvl side questekből.Ha már úgy sem ismerem a bossokat, legyen kis előnyöm.
-
Sirandrish
legenda
Érdemes a side questeket is csinálni, vagy bőven ráérek story után?
Elsősorban az érdekelne hogy a main mission vizető-e így, vagy kell pár side-ot betolni a lv up miatt?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
Jaja...30 dollár volt, de az álca 10pontos, szóval megérte
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Gyönyörű ez a Deep Nebula skin
PS5
-
Wesder
félisten
A Radiation szerintem rohadt jò. Kb minden ellen hatàsos.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Deck
titán
Nincs valakinek tüzes Lyuda Snipere?
PS5
-
tibee77
őstag
válasz TheProb #1869 üzenetére
En kezdtem egy moze-t, miutan fl4k-et ketszer is hereltek.leveling nem volt valami jo most kezd el alakulni.36os vagyok, nemsokara vege a storynak.mar alig varom h megessek a fasza 50es cuccokkal amiket fl4k-kel szedtem össze.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Daelion
őstag
Lusta vagyok kilépni modok miatt max akkor ha valami idő igényesebb runt tervezek és beadja a legszarabb modokat,amit néha nagyon össze tud válogatni mintha csak tudná.
De sima Boss farmhoz megyek azzal amit ad,max kicsit tovább tart azt kész.
Én most 2 Maliwan fegyvert is használok,Tsunami-t így vegyes alap használatra és Cutsman-t ha valamihez kell a nyers tűzerő.
Class modom is Maliwant buffol meg volt a Maliwan hotfix buff is,így nem rossz már de azokat én is kerülöm amik nagyon lassan töltenek fel.Amúgy ez a 'ba*zó' kifejezés honnan jön mert én nem sokat járok Magyar fórumokra és itt látom elsőnek.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Elemental build-es Amara elég jól bírja nálam TVHM M3-on,elég ritkán szoktam földre kerülni és az is inkább az én saram.
Anointed-et meg elkapom Phasegrasp-al,elővesz Fire Mocking Cutsman SMG és halnak is a fenébe ha csak nincs fent valami nagyon durva negatív mayhem mod/modok ami pont azt érinti.
Bár az tény,hogy én is futottam már bele olyan ellenségbe amit szó szerint nem bírtam semmivel se sebezni rendesen pedig végig mentem mindenen ami nálam volt invbe és nem is egy Anointed ellen volt.
Ja megvan,Prismatic Rakk vagy mi a fene volt.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Nekem M3-on se dobálja.. Nem nehéz ez a nehézség olyan normálnak mondanám (így hogy kész a buildem kb "halhatatlan" vagyok (Amara) és megy a dara ezerrel)
De a lényeg, hogy nagyon szórakoztató a játék számomra. Öcsém-nek Moze-a van játszottam vele 1 napot.. De számomra túl gyenge, semmit se érek vele és nem is élvezet játszani vele (számomra!)[ Szerkesztve ]
PS5
-
TheProb
veterán
1. Kezdek agyf@szt kapni, hogy futószalagon jönnek csoportokban a Anointed Militant-ok... Az hagyján, hogy rohadt szívósak, de damolni is alig lehet őket, mert 80%-ban sebezhetetlenek vagy a pajzs vagy egyéb state-ek miatt...
2. Illetve tényleg mocskos beteg módon potyognak a legendary-k. Nem csak bossból esik akár több darab is, de az anointed és badass enemy-k is dobálják szép számmal, ládákról nem is beszélni. Illetve amin már tényleg kamillázta, hogy elébb a sima "kocka" trezorból is esett. Pedig abban 90%-ban cash van.
3. Valamint nem tudom, hogy más kari is olyan papír-e, mint moze, de iszonyat könnyen egyhitelődők (szép magyar szó). M2-n nyomom a dmg output-ommal nincsen gond, de iszonyat sebezhető vagyok. Amit az se segít, hogy a fegyverekhez képest átlagban 100 score-ral szarabb shield esik.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Bennyboy
őstag
W9K3J-BFCS3-HKBKW-B3BBB-RBTSH
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
TESCO-Zsömle
félisten
Hola!
Az lehet tudni, hogy az extra Rack Attack-ot adó anointed cuccok bugját javítják-e? Nem lenne rossz, ha működne rendesen...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Mr.Franczy
aktív tag
Száradna ki a veséjük ezeknek is. Kezd Div 2 érzésem lenni!
Gazember
-
tibee77
őstag
Es ez mar ezelött a patch elött is igy volt.ez most "csak" a dps-t kopasztotta meg, az elözö a tulelest is.Nem baj, mär keszül a moze-om, csak legyen bika. aztan lehet, hogy inkabb amara-t kellett volna vagy zane.Ahh mindegy, ugyis mindegyiket nerfelik egy idö utan.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Tatyla
őstag
[link] Graveward Mayhem 3 farm
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
GAbre
veterán
Üdv!
Valaki próbálta már lanba?
Tervezzük,hogy nyomjuk lanba majd,mint mondtam,és most próbálkoztunk offline-ban hamachival,de nem talált szervert a játék.Kis friss infó.Offline-ba mostantól úgy néz ki kér "megerősítő kódot" a játék, a weboldalon úgy indul csak el.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Itt is egy megoldäs arra ha valakinek több golden key kellene. [link]
-
Deck
titán
Ez a Bonus Boss Loot nevetséges.. Semmi sem esik. M3-on játszunk persze. COS, meg a másik online cucc lootjai is igen gyengék..
A játékkal semmi bajom csak a sok nerfelésselPS5
-
sp8787
addikt
Eddig nem is tudtam ,hogy konzolokon eltunik a Mayhem konzol TVHM-ban amig a vegere nem ertel csak most olvasom a redditen.Mondjuk lattam ,hogy nincs ott csak gondoltam ez normalis ,hogy csak a vegen kerult elo.
Ezzel szemben PC-n meg ott van.
Mi a tokszosz ez mar?
-
MCPD
csendes tag
Golden Key for Borderlands 3
K9WJT-35CSJ-953WK-BTJJB-HWC9C
W9CTT-95KSJ-9CJK5-BJBB3-HSWC5
Érvényes kb. 24 óráig.
beváltás: https://shift.gearboxsoftware.com/rewards -
S e t h
nagyúr
Édes drága testvírem, ezt elmondanád nekem lassan is, hogy felfogjam?
Nem, nem a játék iránti lelkesedésem csökkenése motiválja, de, hogy nálam nincs legendary, nincs értelmes drop, de játsszak vele x+1000 órát, hogy legyen vmi érdemleges, na nem, köszi Gearbox és még nerfelsz is orrba-szájba.
Értem hogy looter-shooter, de érdemi tartalom nélkül engem ez nem köt le addig, ameddig ezt reméli a gyártó.
Szóval pendrive, vagy egyéb más huncutság, tőlem akár jöhet privátban is, hogy az úri közönség ne sértődjön meg ilyen szintű blaszfémia "hallatán".This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Daelion
őstag
Ez nem egyedi eset,nagyon sok játékban 'pláne Online' megfigyelhető ez.
Blizzard is előszeretettel döngöl a földbe buildeket mert ugye köztes út az nincs és vagy OP valami vagy jön a nerf hammer és annyi neki amíg nem kerül elő egy másik OP build.'
Diablo 3-ba legalábbis ez nem ritka.Inkább arról van szó,hogy nem gondolnak olyan kombinációkra amikre a playerek igen és ha előkerül valami szerintük túl erős build akkor általában előbb utóbb nerfet kap de persze erre vannak kivételek.
Manapság meg nincs is nehéz dolguk 'elkapni' ezeket a buildeket/itemeket mert csak felnéznek YT-re vagy Twitch-re egy-két ismertebb emberhez és már írhatják is a nerf listát ha akarják.
Egyik nap is pont bele néztem a Joltz streamjébe és pont azt a végtelen gránát Moze build-et streamelte amit most nerfeltek előző hotfixbe.Személyesen én ezért kerülöm ezeket az 'exploitokat' meg mindent ami fura számomra mert úgy vagyok vele,hogy inkább jobb nem hozzá szokni valamihez amit szinte biztos megváltoztatnak.
Az meg,hogy mi az Exploit elég kényes téma és elég egyén függő.
Sok embertől hallottam már ezt pl 'Its not an exploit,its clever use of game mechanics' amin a végtelenségig lehetne vitatkozni amíg egy fejlesztő nem tesz pontot a végére.[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
válasz TESCO-Zsömle #1840 üzenetére
Ezt a "fejlesztők szándéká"-t inkabb hagyjuk. 7!!! evuk volt es osszeraktak egy olyan skillfat amibol mar ki is iktattak egy kompplett skillt mas skillek meg egyaltalan nem mukodnek.
Igy nem igazan lehet "fejlesztői szándék"-rol beszelni hanem inkabb arrol ,hogy fogalmuk nincs mit csinalnak es azt se tudjak ,hogyan mukodik a sajat jatekuk es vszinuleg nem is tesztelik/ jatsznak vele.
-
shotika
őstag
Kezd viccbe átmenni ez a shift kódozás. Ki a tököm figyeli a redditet meg a többit kb óránként, hogy mivan? Mire meg tudom, hogy van új kód, már le is járt. Fél óra most komolyan???
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
TESCO-Zsömle
félisten
Minden csalás, ami olyan módon juttat előnyhöz, ami a fejlesztőknek nem volt szándékában. Ezeket hívják exploit-nak. A játék működésében vagy hibájában rejlő kiskapu, melyet kihasználva előnyre teszel szert. Attól, hogy "benne van" még nem lesz tiszta.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Daelion
őstag
Az nálam is a falon 'rohad' mert nem volt szívem kidobni és a bank meg már nagyon szűkös.
Per pill ezen a loadout-on maradtam Elemental Build-el de az első slot az a 'tesztelő' slot,többi az meg inkább fix.
Tsunami/BrainStormer/Shock Lyuda/Fire Mocking Cutsman
Legendary Class modom-on van +Maliwan dmg meg reload speed és ugye nem rég volt Maliwan buff is azt így most azokat használom jobban.
Az a Cutsman elég durva tud lenni,még negatív mayhem modokkal is erős marad és kb az a Boss/Anointed killerem
-
sp8787
addikt
válasz Daelion #1836 üzenetére
Yupp ez a 2x-es ez jol mutat majd a falon de valojaban kozel hasznalhatatlan kategoria. A normalnak a sustained damage sokkal hasznosabb.
En azert tartok most kettot(egy normal, plusz egy elemntalos) ,hogy ne kelljen annyit varialni.
Ha pl. az egyik modifier az -normal bullet damage akkor csak atvaltok az element-esre. -
sp8787
addikt
A Dictator-bol mekkora a legmagasabb amit barki latott?
-
Daelion
őstag
Nekem is volt egy x2-es normal de egy idő után lecseréltem egy Anointed Shock x1-re ami szerintem jobb pláne egy karin ami nem tud töltényt regenerálni viszont van +Elemental DMG.
@TheProb
Ha csak képet akarok csinálni akkor simán nyomok egy Print Screen-t aztán beillesztem Windows Paint-be és elmentem.
Konkrét problémára meg passz mert AMD rendszerem van,HDR-t meg ki se próbáltam még bár amit ez a monitor tud azt inkább nem érdemes erőltetni.[ Szerkesztve ]
-
sp8787
addikt
Eddigi legjobb normal Lyuda-m.
Amugy kivagyok ettol a jatektol pontosabban a nerfelesektol. Jo ideig 5 fegyvertipust hasznaltam es mind marhajo volt ez most lecsokkent 3-ra raadasul a Lyuda-bol nem art 2 fajtat magadnal tartani. Hat marhajol elsultek ezek a build variety/balancing hotfixek mondhatom.Raadasul ma delutan Classmod farmolas kozben marhaeros Katana-elvonasi tunetek mutatkoztak rajtam.
-
Daelion
őstag
Én már be se váltom ezeket a golden keyeket,nem látom sok hasznukat max fejlődés közben adhatnak egy kis extrát.
Sokkal hamarabb kiszedek dolgokat Bossok-ból még így nerfek után is 'PC'.+szórakoztatóbb is mint egy chestet nyitogatni a bázison.
Tartok is most egy kis szünetet mert új karit egyenlőre nem húzok fel és Amara-val meg befejeztem TVHM-et '96% Galaxy' illetve a buildem is számomra elfogadhatóan működik Mayhem 3-on.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz TESCO-Zsömle #1830 üzenetére
Konzol..
Itt farmolsz keményen a cuccokért vagy nyitogatsz ládát ami vagy vagy.. Ezek kiskapuk. Főleg a kemény nerf után jó hogy vannak ilyenek. Hiányzó skill pontra nincs fix.. Elölről kell felhúznom egy karaktert, hogy meglegyen.. Level 40-nél járok. Pc-n látom van csalás, most hogy mondtad rákerestem. Lehetnék ott egyből maxos, végtelen eridium, pénz, élet, one kill minden, összes skill, amit csak akarsz, még farmolnod sem kell semmiért. Ez a csalás, ez a nem tiszta dolog. Én nem használok külső programot csak a gyári játékot míg aki használja azt az igen..[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
válasz TESCO-Zsömle #1828 üzenetére
Az a legjobb ha több van egyszerre úgyse fogynak el.
Elmented a játék mentését - elindítod kinyitod a ládát/ládákat - ami kell belőle elküldöd egy ismerősödnek aki majd visszaküldi úgy hogy mindkettőtöknek megmaradjon ha kell neki is - visszamásolod a mentést - újra megvan az összes kulcs és nyitogathatsz megint
[ Szerkesztve ]
PS5
-
bunfi
őstag
Golden Key for Borderlands 3
WHKTJ-HT5ZB-9WJKW-3J3J3-3X3K6beváltás: https://shift.gearboxsoftware.com/rewards
érvényes: ~30 percJános először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Deck
titán
PS4: Akinek van felesleges fej vagy ruha skine azt megköszönném Teljesen m1 milyen. Csak mivel nem host voltam a játékba végig így azok amiket feloldottam nem számítanak és a trófeához 10-re lenne szükségem
PS5
-
keneseig
tag
Ha esetleg valaki szeretne mindent összegyűjteni.
[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
Nálam pc-n tölt szánalmasan sokat az elején ha dx12-be indítom. SSD, baszógéppel. Át is raktam 11-re.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
sp8787
addikt
Nalam SSD van a PS4 Pro-ban es az az erdekes ,hogy peldaul a Division 2 vagy Bloodborne-al igen de itt egyaltalan nem erzem ,hogy ez barmit hasznalna.Az az erdekes ,hogy pl. egy adott minimal palya mint a Floating Tombs is nagyon valtozo ido alatt toltodik be.
Lehet am ,hogy sima HDD-vel ez ennel meg sokkal rosszabb. De ,hogy a fentebb irt full minimal palyanal mi a haragot tolt annyit fogalmam nincs.
-
sanya53
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik karakterrel kezdjem a játékot?
Tegnap megvettem, de még nem játszottam vele. -
keneseig
tag
Egy gyártó random küldi a fegyvertípusokat a lojalitásért vagy csak pisztolyt kapok ha épp pisztollyal öltem?
-
TheProb
veterán
Csináltam egy PH!-s discord szervert, itt lehet majd embert/team-et keresni, illetve dumálni is.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
warcat
veterán
Használj amúgy egy normal meg egy elemental lyudát, az segít, be van rakva még egy fire alapú crossroads smg, a 4. a butcher shotgun de azt a slotot tesztelgetésre használom.
PC előnye egyébként, hogy kb 2 másodperc a töltőkpernyő, ha nagyon fosch-ok a modok, gyorsan kilépek inkább, 2x-3x meg lehet ölni Gravewardot míg egy szélsőségesen rossz lemegy.
EA: It's in the crate!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest