Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Devil Smile
üzenetére
BL2be király vagy

-
Devil Smile
őstag
Season 1 Veruc BL2
Season 2 Maggie BL2
Season 3 Baby Maker BL2

-
vitaro
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem is kell hozzá, én sem tettem.
-
vitaro
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
VIP oldalon te is tudsz magadnak pörgetni, ha szerencséd van. BL2-höz és TPS-hez is kaphatsz fegyvereket, nekem Ogrét dobott.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem tudom, de jòl néz ki, majd BL3 megjelenéskor kapom inventoryba
-
Yutani
nagyúr
Ha lenne benne Zer0, azzal copnék tovább...

Más: Gépigénnyel találkozott már valaki? Vajon fHD-re RX570 elég lesz, vagy ezzel tudom magam előtt igazolni, hogy kell az RX 5700?

-
Sirandrish
legenda
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Detto...eddig is nagy kedvenc volt, de itt még jobban tetszik mint valaha

-
Shadowguard
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Nekem ő az egyetlen aki nem tetszik

Első karakter nálam 100%, hogy FL4K lesz, majd meglátom hogy szuperál. Második talán Moze. Első körben úgyis csak egy végigjátszást tervezek, az pont elég kitapasztalni a karaktereket. Aztán megvárom amíg kijönnek a DLC-k. Már ha sikerül egy hónap alatt befejezni a Pre Sequelt meg a kettőt (
)... Ahogy most haladok mire végzek már Steamen is fent lesz 
-
törölt tag
Vége a BL2 bonus DLC-nek. Jò felvezetés volt. Remélem minden karakter benne lesz a 3-ban, mert FL4K helyett akkor inkàbb a Mechromancert vàlasztanàm.
-
vitaro
senior tag
Borderlands 3 | Crazy Earl's New Anointed Gear And Customization Items
Miből lesz a
cserebogár... mikrotranzakció. Alig várom, hogy pénzért lehessen eridiumot venni. -
vitaro
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bazsi1987
őstag
Playstation YouTube csatornáján van új fél órás gameplay 😊
-
prolad
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
2-nél FHD-ban viszi gond nélkül, 1440p-t is ki lehet hozni megfelelő beállításokkal, bár ott bár beesik az fps időnként. Persze, szebb lett, kérdés, hogy mennyivel kér több erőforrást. Ha azt nézem, hogy a 2-t egyszer egy 4.gen ULV laptopon toltam végig IGP-vel (igaz, csak 720p-n,de jó framerattel), akkor bizakodó vagyok.
-
Edem05
őstag
Ma elvileg lesz FL4K GAMEPLAY STREAM du. 3-tól indul... [link]
Tök belenéznék, de pont dolgozom. Mindegy, majd este visszanézem.

-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Bizony, persze fikàzzàk hogy semmi előrelépés. Kb annyit, vagy még többet is fejlődőt, mint a 2 az első részhez képest.
-
prolad
addikt
Sziasztok
Van már hivatalos gépigény? Egy Ryzen 2400G elég lehet hozzá? Kotábbi részek is elfutottak kb. bármin, nem tudom itt mennyivel ugorhat meg a gépigény. -
Sirandrish
legenda
Beköszönök ide, mert ez nagyon bejövős

-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ja, hogy úgy....
Na làtod ez jò kérdés, mert ez a szerencsétlen EGS nem írja.
Microsoft Store szerint.9/13 6:00AM szòval remélhetőleg ott is akkor. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
üzenetére
Egyre erősebb a gyanúm, hogy te vagy a bolonját járatod velem, vagy tényleg ennyire hülyének nézel...
Előtöltéssel vagy anélkül, de akkor is kell lennie egy időpontnak (óra:perc/időzóna) amikortól elérhető az egész.
Mivel a megjelenés péntekre esik, ami munkanap, nem mindegy, hogy pontosan mikor. Mert mondjuk ha estefele, ahogy a steam is szokta, akkor nem veszek ki szabadságot a napra...
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Oriic még linkelte is, hogy nem lesz előtöltés.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Megjelenés napjàn.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Milyen cucc?
-
TESCO-Zsömle
titán
Azt lehet már tudni, hogy konkrétan mikor nyílik a cucc?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
válasz
Shadowguard
üzenetére
Hát a Lost Cave az kemény, főleg a legvége a számos alpha skaggel. Fire vagy corrosive fegyver sokat könnyít rajta.
A levelling valami botrányos volt a BL1-ben. Lineárisan ment az egész, szóval az egyébként azonos fegyverek esetén a 60-as duplaannyit sebzett, mint a 30-as

-
Shadowguard
senior tag
Én Lost Cave-nél hagytam abba vele, két szinttel magasabb voltam mire odajutottam, de annyi Badass Skag volt ott, hogy csak estem keltem. Lilith is szenvedett, de a főnix skill nála sokat segített. Mondjuk az vicces volt, hogy szirénnel PT2,5 alatt cseréltem le a lvl30as SMG-t, mert egyszerűen nem találtam jobbat. Már csak röhögtem mikor a lvl60-as narancsnak is kisebb sebzése volt.
-
válasz
Shadowguard
üzenetére
Mordecai pont PT2-re lett igazán durva. Amikor már 40 felett volt a sniper rifle skillem, és +3-as / +4-es elemental puskáim voltak (Volcano 4eva!), akkor a mobok fele one-shottal ment - sokszor scope használata nélkül. Bloodwing meg csak gyújtogatott magában

-
Shadowguard
senior tag
Na végre egy nekem való karakter, az egyben is a legtöbb játékidőm Mordecai-val volt. Csak szegénykém PT2 alatt már nem volt olyan effektív, utána váltottam Lilithre.
Kettőt is Zeroval kezdtem, de jó pár óra után ment pihenni, biztos én voltam a béna, de már normálon is nyögvenyelős volt.
Ha a petek elviszik az aggrót akkor ez magasan a legjobb karakter lesz
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem is ezértvtetszik FL4K.
Majd előre küldöm a companiont és tàvolròl leszedem az ellent. A BL2-ben is mindig a robotom ment a harcba, Gaige-val meg messziről szedtem le a maradékot. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
üzenetére
Mint játszható valami, nekem se a szívem csücske, mivel a második részben kb végtelen agró van, ami miatt nem lehet effektíve lövészkedni. 500m-ről egy szikla tövéből mellélősz egy neked háttal álló pszichónak és már repülnek is a tomahawk-ok, miközben spawn-ol az összes haverja és soroznak fél kilométerről...
Viszont lore szempontjából maga a misztikum. Nem tudni, hogy gép-e vagy vmi alien, csak sejteti az utóbbit, hogy a játékban nem fordul elő annyira szifisztikált technilógia. A távolkeleti fűszer, hogy csak emote-okkal és Haiku-ban kommunikál megint csak WTF.
Fl4k meg ugye egy robot, egy "lelketlen" gép. Közben meg beastmaster. És olyan a hangja, mint Ultron-nak. Ráadásul a compation... Ki ne akart volna magának egy Skag-et vagy egy Pókhangyát? Hab a tortán, hogy harmadiknak van mellette egy Kiméra-jellegű valami. Látszik, hogy szándékosan nagyon barátságosra gyúrták a jószágot, amolyan házi-oroszlán jellege van.
Abszolút musthave. Viszont a játszhatósága nagyon AI-függő lesz, ami aggasztó is egy kicsit.
-
vitaro
senior tag
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Zer0-t nem szerettem, pedig biztos jò karakter.
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Belefutott egy végtelen ciklusba...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Edem05
őstag
Borderlands 3's Sanctuary 3 Ship Walkthrough - IGN First
Akit nem zavar az ilyen, az megnézheti előre milyen az új Sanctuary...

-
shotika
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jóvanna
Enhanced!! 
-
Daelion
őstag
Én se szoktam gyakran,utoljára Diablo 3+kieg ment előrendelésre de amennyi időt bele raktam BL szériába szerintem BL 3 is jó lesz annyira,hogy megérje ezt nekem 'meg talán DOOM Eternal is'

Nálam is ment most újra egy ideig a BL 2 mert volt az ingyenes DLC ami össze kötő rész a sztoriba azt akkor végig vittem mindent ami esetleg kimaradt.
Nekem a Witcher 3 GOTY-t kéne befejezni és így ~60 óra után kezdek rájönni,hogy ez bizony nehéz lesz Szeptember 13-ig.

-
shotika
őstag
Úgy döntöttem, újrázom a BL-eket (akárcsak VR Pistiék), szeptember 13 már lassan itt van, de szerintem bele fog férni. Az első résszel kb 8-9 éve tolhattam utoljára, szóval nem sok mindenre emlékszem, illetve a Pre-Sequelt csak egyszer toltam végig. Amiből lehet, természetesen az Enchanted verziót

A 3. részt én nem veszem meg előre (egyetlen játék lesz amit életemben megveszek ennyire előre, az a Diablo 4 lesz), de a startkor én is ott leszek

-
Daelion
őstag
válasz
üzenetére
Ez nekem kimaradt pedig agyon farmoltam Craw-ot soloba Lilith-el 'vele olyan könnyű,hogy nem is kéne bugolni semmit'.

Armory bugot vágom de nem rajongtam értre,Craw meg régebben a chest runok jobban bejöttek.
Remélem BL3-ba is lesznek azért értelmesen farmolható bossok/runok amik lemennek party/bugok nélkül soloba.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Crawmerax-nàl a bal oldalt volt egy kis lyuk. Ha oda beguggoltàl akkor nem talàlt el, és simàn szétlőhetted.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Gondolom a bugot a GoTY-ban kiszedték, így egyedül nem farmolhatò.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nagy kő esett le a szívemről!

Erről az utóbbiról eszembe jutott, hogy haverral elővettük az első részt me' GOTY Enhanced és legelső karakterek alkalmával mindenféle farmolás nélkül hzzánk vágott 50-60 legendary mordályt két végigjátszás alatt úgy, hogy a DLC-ket meg se néztük (no Armory). 30-as szinttől már nem volt lila fegyver a kezünkben. Az egész olyan banális volt.
Aztán második karakterekkel meg olyan retekszar most a drop, hogy az még.
Itt jegyezném meg, hogy megjelenéskor és Panacea (gyors HP-regen) pajzsokkal toltam végig, első közös játékunk alkalmával (még a sima GOTY) összesen 3db Panacea pajzs hullott, abból kettő amikor kinyírtuk Crawmerax-ot.
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ki lehet, lesz classic mód meg mindennelkinyaljukajátékosseggéthogynekelljengondolkodnia mód.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
üzenetére
Nagyon remélem, hogxy ezeket azért majd ki lehet valahol kapcsolni, mert baráti társasággal játszásnak szerves része a közös örömködés, mikor hullik egy legendary, ahogy az is, hogy kozel azonos szinten megyünk esetenként szándékosan a mienknél nagyobb szintű mob-okra. De ha az ellen folyamatosan scale-el, akkor nem tudsz előrerohanni egy keményebb harcért...

sz: Olyan ez, mintha az alapvetően Co-Op játékot szándékosan a random összeverődött vadidegen emberekre optimalizáltak volna, ami ellentmond a Co-Op műfajának.
-
törölt tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen, illetve ha te 20-as vagy, a partnered meg mondjuk 34-es, akkor neki a mobok 34-esek, neked meg 20-asok.
-
törölt tag
Megnéztem. Úgy érzem megérte a 89€-t a SuperDeluxe kiadàs.
Minden téren jobbnak néz ki mint a kettő. A Grafika jobb, rombolhatò a környezet, (remélem annàl kicsit jobban mint làttuk) mobilisabb a karakter, ez hatalmas +, a multi is sokkal jobb lesz, mert az AI mindig igazodik a szintedhez, és a loot nem lesz ellophatò. -
vitaro
senior tag
Az Epic fejesének ígérete szerint store-tól függetlenül lehet majd együtt játszani.
-
Amartus
senior tag
válasz
üzenetére
Az EPIC-nek hasonló boltja és környezete van, mint a steam-nek, nem? És ha jól tudom a megjelenéskor exclusive kiadású lesz a játék. Nem gondoltam, hogy kétszer veszem meg, egyszer epic-nél, utána steam-nél. Ezért kérdezem, hogy ha epic-nél veszem, akkor később, amikor a steam-en is megjelenik, tudok-e a barátokkal játszani?
Vagy rosszul tudom a megjelenéssel kapcsolatos infókat? -
Amartus
senior tag
Az EPIC-es játék gogja látni a STEAM-es játékosokat? Vagy ahhoz meg kell várni a steam-es verziót?
-
vitaro
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ezt inkább akkor nem is kommentálom
Ez az egész EPIC történet nekem user szempontból nagyon büdös, összetákoltak valamit gyorsan, aztán most futnak a legalapabb elvárások után is. Azt pl. tudja valaki, hogy co-op multikkal (rengeteg user esetén) hogy boldogul a rendszer? Nehogy ez legyen a vége... -
Daelion
őstag
Na én viszont ma vettem meg Epicen az alap kiadást,engem nem zavar a dolog csak legyen meg valahol.

Utána néztem jobban és persze nem találtam semmit a PC-s dobozos 'Alap' kiadásról mert nem is lesz sehol eleve.

@#294 Prolixus
Én nem bánnám ha lenne legalább 1 kari ami jobb solora mert én úgy fogok játszani vele mint az előző részekkel is,nagyon minimálisan játszottam csak partiba de inkább solo ha lehet.
Eddig Amara 'Siren' nálam a befutó első karinak mert azokkal soha nem volt nagyobb macera előző részekben se.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)... Ahogy most haladok mire végzek már Steamen is fent lesz

Nebassz... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)