Hirdetés
- OLED TV topic
- Notebook hibák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
Többen jelentik, hogy a Borderlands3.exe folyamatosan tölt fel valamit a netre a gépükről.
[ Szerkesztve ]
/s
-
Daelion
őstag
Medium fölött ugrik nagyon meg az igény,ha csak simán átváltok Medium és High preset közt bukok vagy ~20 FPS-t meg ugye felbontás növelésére érzékeny.
De igen 4k az érdekes lesz.
@Retroid
Hát youtube teszt videók alapján RTX 2060 Ultrán kb kihozza ~60 FPS átlagot 1080p-n tehát én nem aggódnék ha csak nem akarsz 1440p fölé menni.
[ Szerkesztve ]
-
Joco_77
senior tag
Én 4k ba vágok neki Gtx1080 al, próbálkozom majd medium-high al de...
Esélytelenek nyugalmával megyek neki
-
retroid
senior tag
Remélem RTX2070 és AMD R2600X 16GB RAM viszi majd szépen
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
Daelion
őstag
Nálam R5 1600x-el elég szépen szétossza 12 szálra a terhelést ha igénye van rá durvább szitukba vagy amikor töltöget.
Eddig nem tapasztaltam komolyabb gondokat,1 crash volt de azt szerintem én okoztam mert buheráltam MSI Afterburner-el illetve Alt-taboztam.
Úgy fut ahogy sejteni lehetett,kb ~50 Fps átlag 2560x1080-ba Medium preset 1-2 dologgal High-on.
Ez még benne van a Freesync tartományomba azt így még oké nekem.Felraktam az új AMD Drivert az meg adott kb +5 FPS-t így átlagba.
@Motoxxx
Sajnos nem sokat lehet vele kezdeni mert ezek előre felvett 'pre render' videók és így vették fel..
Nálam is olyan UltraWide monitorral.[ Szerkesztve ]
-
Motoxxx
tag
Egy kérdés, 21 9 ben játszom, a játékban semmi gond de az átvezető videoknál a szélét levágja felbontést vált, valakinek valami ötlet?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Konzolosok:
Ha valakinel elojon a driftelo analog hibaja akkor Inner Deadzone erteket 0.16ra kell tenni.
Live-Die-Respawn
-
Joco_77
senior tag
OKéoké....hagyjuk, hogy ze mennyire szánalmas (mármint az epic store) meg hogy mekkora vicc, hogy ez kell hogy javuljon a "performansz" ...nem érdekel, 1 dolog érdekel, ha kivágom a háttérből az epic launchert akkor hogy fog "felhőbe" menteni a játék...mert szerintem sehogy. Vagy igen ?
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Bizarrely a few of the performance problems can be solved by closing the Epic launcher once your game has loaded up."
Live-Die-Respawn
-
[Prolixus]
addikt
DX11-gyel nekem kissé furán futott tegnap este. FPS számláló alapján sosem esett be 50 alá (kvázi Ultra beállításoknál), de valahogy érzésre rosszabbul futott ettől.
konfigom az adatlapomon.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Joco_77
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #878 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged! Ha hazamegyek munkából ki is próbálom
-
TESCO-Zsömle
félisten
Nekem a DX12 mód olyan szinten crash-elt, hogy a főmenüig se jutottam.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
shotika
őstag
Másnál is szaggat ha scope-os fegyoval zoomol? Eleg idegesito, es ahogy neztem neten, nem vagyok egyedul ezzel
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Tatyla
őstag
válasz l.skywalker #872 üzenetére
Milyen regisztráció? Mert nekem sem fogadja el pedig már jópár kódot beváltottam
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
l.skywalker
félisten
Nem tudom mi ez, de én tuti nem fogom elkölteni dec 31-ig:
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Yutani
nagyúr
Hát én nem tudtam/akartam fennmaradni, csak most indítottam el a játékot. Ugye én most egy átmeneti GTX 670-en fogok játszani, le is benchmarkoltam (tök jó, hogy van beépített teszt!). LOW beállításon 52 FPS-t hoz ez a kártya. A procim (i7-6700) 3900 MHz-re turbóz, ami azt jelenti, 2 mag van igazán terhelve.
#tarcsad
-
oriic
HÁZIGAZDA
Elvertem 5 golden keyt, csak rosszabb cuccokat kaptam.
Live-Die-Respawn
-
sittes79
addikt
A teljesített challange-ket hol lehet megnézni? Mindig feldobja, de menüben nem találom.
Akkor a red chest-hez nem kell a gold key ugye?
Illetve vannak ezek a locked ládák, még egy log-ot sem találtam, ami kell ahhoz, hogy kinyíljon...szóval van mit keresgélni.
-
Joco_77
senior tag
Sziasztok
Menüben ami szürke tehát első körben nem állítható azt sehogy nem lehet ?
Felbontás, vsync...Vsyncet szeretném kikapcsolni amúgy de a "menüpont szürke" nem engedi módosítani.
-
őstag
Dettó , ez hogy rendes mászás (igen vault ) van benne , meg tetszik az hogy olyan gyorsan fut a kari , így elsőre bejön a lootolás hangja is , enemyk a lövés utés után ragdolloznak kicsit , áá nem bírom abbahagyni , délelőtt élőhalott leszek
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Wesder
félisten
Challengek teljesítése ad pénzt xp-t meg eridiumot. Van màr 160.
Nagyon pörgős az egész.
Pénz is van màr 13k
LVL9-es Operative.
Sokkal több miniboss is van, akiket élvezet levadàszni.15k külön a Season Pass, azt hiszem ez így nagyon megérte
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Far Cry toronymàszàs ✓
Eddig minden szírszart megcsinàltam, egyszerűen nem ereszt, pedig aludni kéne.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
shotika
őstag
Szintén megvéve, én maradtam a Standard változatnál. Most indítom
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
sittes79
addikt
Uh dx12 baszo, csak kicsit várni kell a betoltesre
-
Amartus
senior tag
Ésss elindult!
Istenem, tele van csillagokkal...
-
Wesder
félisten
Talàltam egy audiò logot, erre a karakterem megfújkàlta, mint anno a sàrga kazettàs jàtékokat.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
TheProb
veterán
Azért össze lehetne innen verbuválni coop bandát.
Aki felvenne, az ThePr0b néven szívesen veszem, ha addol. Discord-os dumában is benne leszek. Annyival mondjuk deficittel indulok, hogy hétvégén nem fogok tudni játszani."Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
retroid
senior tag
Tanácstalan vagyok....
Nektek már megvan a haveri körötök akivel toljátok majd? Vagy itt már kialakultak a dolgok? Egyedül rohadt szar volt tolni a BL2-őt iszonyat nehéz úgy hogy nincs semmi segítség....
A 3-at egyedül nemtudom mennyire lenne élvezetesiPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
zilazil
őstag
Én is befizettem egy Deluxe Edition-ra, remélem legalább olyan jó lesz, mint az előző két rész.
A pontgyüjtő programért köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Joco_77
senior tag
Megjött a kód Na szóval akkor mikortól is lehet PCn játszani hivatalosan ?
Légyszi ne európatérképet küldjetek meg Cest meg Pest meg mittudomén milyen időzóna azokhoz mindig hülye voltam Azt mondjátok mikortól verhetem telibe a skageket shotival.
-
TheProb
veterán
Hali!
Akár mennyire is óckodom ettől az Epic féle DRM-től, meg érzem úgy, hogy már alig kötnek le játékok, nagyon remeg az ujjam a "checkout"-on...
Főleg a voidu-s bestbuy-nak kinéző ár láttán (~13,8k): [link]
CLAPTRAP30 kuponnal jól sejtem, hogy nem volt még jobb ár?"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
oriic
HÁZIGAZDA
Uh, Xbox-on nem a legjobb a framerate.
Live-Die-Respawn
-
bunfi
őstag
Borderlands 3 | Buttplug Unique Weapon Guide (Starter Melee Weapon!)
Borderlands 3 | Golden Touch Unique Shield Guide (First Melee Shield!)[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Wesder
félisten
3D-s a térkép, sokat segít.
-
törölt tag
Ryzen 3700X, Sapphire Pulse 5700XT, 32GB RAM 3600-as CL16, LG 32GK650F - 1440p-n
-
-
Wesder
félisten
Megvolt a bossfight. Eddig olyan mint amit làttam. Jò lesz ez.
2 achi màr megszerezve.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Joco_77
senior tag
Cdkeystől jött meg már valakinek kulcs?
-
Wesder
félisten
Nekem màr megy, majd mesélek milyen volt az első bossfight.
16:00-tól munka, de nem lesz kedvem úgy érzem
Az Xbox csodàkra is képesLehet vàlasztani easy meg normal mòd között.
Van Performance és Quality mode.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ejfeltol indul a moka
-
[Prolixus]
addikt
válasz wjbhbdux #816 üzenetére
A játékokat lehet, de a játékosokat is? Most nem akarom vádolni az Epic-et messzemenő dolgokkal, mert ez nyilván nem csak az ő saruk, de ha teszem azt adott egy játékos aki vacillál hogy áttérjen-e konzolra (vagy ott van mindkét hardveren de az egyik eladásán gondolkozik), nála nem biztos hogy jó pont hogy megint bejött egy újabb kliens, amire kb. kényszerítve van hogy használja (ha játszani akar adott játékkal PC-n), és ami még ráadásul még szar is. Mert általában ez is egy szempont, hogy X évig nem kell vesződni a hardver frissítgetésével, és nem kell tucatnyi klienst használgatni.
A verseny jó, de ahogy a PC-s piac összességének nem tesz jót hogy fel van aprózva a hardver szempontjából, szerintem ugyanúgy nem tesz jót ha fel van aprózva a kliensek szempontjából. Főleg, ha az újabb csatlakozó szereplő (Epic) nem konstruktív módon járul hozzá a közösséghez, hanem tovább szeparál és destruktív.
Mindenesetre ha az a jövő valósul meg amit vizionálsz, akkor én inkább felhagyok ezzel a hobbival.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
wjbhbdux
veterán
válasz [Prolixus] #798 üzenetére
Az Epic legalább PC-n tartja a játékokat.. jönnek itt a komolyabb versenyzők, ugyan csak indie fronton dugják a lábujjukat a vízbe egyelőre de azért a Google behúzta az Orcs Must Die folytatást, Apple az Enter the Gungeon spinoffot, és akkor még jönnek majd a nagy internet szolgáltatók a streamelős versenybe nem kevés pénzzel, ott meg már az lesz a kérdés hogy egyáltalán elő tudsz-e fizetni rá ahol laksz.. A Telekomtól jön a MagentaGaming. Vodánál a Hatch de az még csak mobilos szerencsére, csak ugye épp betörnek a kábeles piacra is a UPC felvásárlással.
Aztán mit szólunk innen Európából ha az USA-beli Verizon szolgáltató beindítja a sajátját és oda lesz exkluzív a Borderlands 4? Nekik évente ötvenszer annyi a bevételük mint az Epicnek, lesz miből vásárolgatni.Erre a szabad digitális játékvásárlásra is a régi szép időkként fogunk emlékezni nemsokára, mint most a nagy papír dobozos játékokra a 200 oldalas nyomtatott útmutatókkal amit szabadon lehetett csereberélni a barátokkal.
[ Szerkesztve ]
/s
-
bunfi
őstag
Ebből is össze lehet csipegetni ezt-azt, elég spoileres, de ha nem tervezed kijátszani az előző részeket, akkor érdemes megnézni: The Complete, Unabridged Timeline of Borderlands
[ Szerkesztve ]
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Joco_77
senior tag
Game of the Year editiont vedd meg valami szürkeoldalról abban benne van minden ami kell:
https://store.steampowered.com/sub/32848/A 4 nagy dlc : Captain scarlett, Mr. Torgue (személyes kedvenc) , Sir hammerlock, Tiny Tina(ez utóbbi a legnehezebb szerintem, de a hangulat itt is csodálatos mint a másik 3 ban).
[ Szerkesztve ]
-
Joco_77
senior tag
Amiatt érdemes, hogy megismerd a karaktereket. Ha engem kérdezel (majd jól le leszek hurrogva emiatT) az 1. részt kihagyhatod, de a 2. részt a 4 nagy dlcvel együtt mindenképpen érdemes végigtolni. Sokat veszítesz ha nem játszod végig életem egyik legjobb játéka a borderlands 2.
[ Szerkesztve ]
-
retroid
senior tag
Sose toltam a korábbi részeket
Baj?
Kezdjem itt?iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
sanya53
aktív tag
válasz [Prolixus] #768 üzenetére
Köszi szépen az okfejtést. Hát kemény háború dúl az biztos és az is látszik, hogy nem tisztességes egy része.
Nincs sok választása a gémereknek, ha játszani akarnak akkor be válalják az epic-et. Vagy várnak. -
sittes79
addikt
azta 100+ hsz nice
kérdés: ha most új accountot linkelek(epic acc.) a shift profilomhoz, akkor látni fogom a shift-es cuccokat a játékban?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest