Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MasTer

tag

válasz Dendytv #4636 üzenetére

A Bolderlands egy looter-shooter, vagyis egy olyan fps, ahol rengeteg típusú felvehető tárgyat dob a játék. Egyike az első fps-eknek, ahol megjelentek az rpg elemek is (4 különböző képességű karakter, szintlépés, karakterfejlődés, képességfa, mellékküldetések stb). Kicsit az első Diablóra (csak ezzel játszottam) emlékeztet a mechanika, csak fps-ben. A lehetőségek tényleg lenyűgözőek, van rengeteg fegyvertípus, amiknek több különböző paramétere (sebzés, tárkapacitás, tűzgyorsaság, tárcsere-idő, pontosság stb) van, ezeken felül lehetnek elemental típusú sebzések (sav, tűz, robbanás, elektromos villám) is a fegyvereknek. Mindegyik karakternek van egyedi képessége is, amit jól lehet használni a harcban. Van történet is, elég nagy a világ, meg az egyes pályák is, lehet bolyongani, felfedezni. Van coop mód is, akikkel eddig játszottam (random emberek), mind segítőkészek voltak, a játék egyszerűen olyan, hogy segítesz a másiknak. Nekem nagyon tetszik az első rész és a harmadik is, a második nem.

Új hozzászólás Aktív témák