Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• prolad

addikt

válasz [Prolixus] #4618 üzenetére

Valahogy a kettőt kéne összegyúrni. BL2-ben nagyon jól sikerült a pályatervezés és változatosság (bár én a havas pályákat hamar meg tudom unni, Fridge/Highlands részig komoly szenvedés tud lenni néha), sokkal modernebbnek érződik (+ugye a játékmenet, de ez most annyira nem lényeg). Viszont hiányzik belőle az a kissé komor, Mad max szerű érzés, valahogy Pandora nem érződik annak a mocskos és visszataszító helynek, ami az első részben megvolt. Ha lenne egy-két ilyen map a 3-ban (és a trailerben úgy láttam lesz) akkor már elégedett leszek. Meg akármennyire is imádom a Borderlands humort, meg a színes szagos effekteket, egy picit visszavehetnének majd mindkettőből.

MasTer
    A turretnél nekem az a bajom, hogy a 2-ben már teljesen jól megoldották Axtonnál, itt is kicsit felokosíthatták volna, ha már belenyúltak a játékba. Legalább 360 fokban tudna forogni, vagy a cooldown kisebb lehezne alapból (tudom, hogy van erre perk, de itt 100sec a default érték, 2-ben meg talán 40,sokkal jobban érvényesülnek a turretes skillek).

Új hozzászólás Aktív témák