Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- OLED TV topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
megfogadom a tanácsot és idegentől sem cukrot, sem gránát módot nem fogok elfogadni, sőőőt, liftben nem fogom használni

kaptam már sok mindent, de ilyet még egy "szerzeményemnél" sem tapasztaltam... mondjuk az is igaz, hogy sok idiótával találkoztam már a neten, de ilyen "gonosszal" még nem...
érdekes volt még az "ajándékozó" haverja is, mert az szirénnel volt, neon zöld színű ruhában és addig volt "láthatatlan" módban, amíg akart....
mindegy...csinálok mentést...abból még baj nem származott....

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- AOC 24G2ZE FHD/IPS/240hz (085)
- AMD Radeon RX 6900 XT ASRock Phantom Gaming D 16GB OC videókártya
- Dell WD19 USB-C dokkoló 130W adapterrel
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest