Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JocheeDa

csendes tag

Hello! :R

Én tavaly karácsonyra kaptam a játékot unokatestvéreméktől.(Warez verzió volt.) Volt egy kis problemo, mert a DVD (dupla rétegű) valami oknál fogva CRC hibás lett. Hállelúja, tölthettem le 134KB/seces nettel 6 gigát. gyönyörűen 2 napba telt, de lejött. 2009 februárjában toltam is a gamet, frankó volt, csak már nem emlékszem, hogy újratelepítés miatt vagy hogyan, de letörlődött a game. azután nem is tettem fel, mert pucolás lett a gépen, és a torrent elveszett, nem volt kedvem újra letölteni 6 gigát. aztán 1 év alatt kijött 4 DLC(Most tölti a drága GOTY Editiont, 2h 36min hátravan^^). Nézegettem a vidiket, DLC trailert, Gameplayeket sötöbö, és megjött a kedvem. Nem sok rpg-vel játszottam, az első az a dibalo II volt, még 9 évesen unokatesóm segítségével toltam.(eléggé ijesztő volt, nem is szerettem.)a 2. az a Fallout 2 volt, ami nagyon lekötött. Imádtam. Aztán meg a Fallout 3-at meg elrontották(Borderlands-kopinak hívom.Teljesen ugyanaz a Role-Playing Shooter játékmód van benne-.-"), az már nem is érdekelt. Most beregeltem a fórumra, mert jó közösségnek tűnik(remélem nem csalódok;)), és legalább beszédes is.
    Az első karim egy Hunter volt. Nem is érdekelt más kari. Abban a hitben voltam hogy "hunter? Wöööö. Csipa=Fejlövés." Osztogattam is a Headshotokat a Skagekbe meg jól elvertem az időt a Rakk-vadászatokkal( Tisztára olyan volt, mint egy sci-fi Big Game Hunter xĐ :DD Sörétessel odaszórtam, csipával egy-két fejlövés és máris pörög az idő. Meg a hulla.: ))
    Egy vagy ét bossig jutottam( nem emlékszek, 2 éve volt az utolsó gamelésem. : /) Nine-Toes volt a legnagyobb.
    Most lassan lejön, remélem még délután tudok gamelni.

Ui.: Warez verziónál engedett a Co-Op? Mert akkor valakivel mehetnék: )

Új hozzászólás Aktív témák