Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
JocheeDa
csendes tag
Hello!

Én tavaly karácsonyra kaptam a játékot unokatestvéreméktől.(Warez verzió volt.) Volt egy kis problemo, mert a DVD (dupla rétegű) valami oknál fogva CRC hibás lett. Hállelúja, tölthettem le 134KB/seces nettel 6 gigát. gyönyörűen 2 napba telt, de lejött. 2009 februárjában toltam is a gamet, frankó volt, csak már nem emlékszem, hogy újratelepítés miatt vagy hogyan, de letörlődött a game. azután nem is tettem fel, mert pucolás lett a gépen, és a torrent elveszett, nem volt kedvem újra letölteni 6 gigát. aztán 1 év alatt kijött 4 DLC(Most tölti a drága GOTY Editiont, 2h 36min hátravan^^). Nézegettem a vidiket, DLC trailert, Gameplayeket sötöbö, és megjött a kedvem. Nem sok rpg-vel játszottam, az első az a dibalo II volt, még 9 évesen unokatesóm segítségével toltam.(eléggé ijesztő volt, nem is szerettem.)a 2. az a Fallout 2 volt, ami nagyon lekötött. Imádtam. Aztán meg a Fallout 3-at meg elrontották(Borderlands-kopinak hívom.Teljesen ugyanaz a Role-Playing Shooter játékmód van benne-.-"), az már nem is érdekelt. Most beregeltem a fórumra, mert jó közösségnek tűnik(remélem nem csalódok
), és legalább beszédes is.
Az első karim egy Hunter volt. Nem is érdekelt más kari. Abban a hitben voltam hogy "hunter? Wöööö. Csipa=Fejlövés." Osztogattam is a Headshotokat a Skagekbe meg jól elvertem az időt a Rakk-vadászatokkal( Tisztára olyan volt, mint egy sci-fi Big Game Hunter xĐ
Sörétessel odaszórtam, csipával egy-két fejlövés és máris pörög az idő. Meg a hulla.: ))
Egy vagy ét bossig jutottam( nem emlékszek, 2 éve volt az utolsó gamelésem. : /) Nine-Toes volt a legnagyobb.
Most lassan lejön, remélem még délután tudok gamelni.Ui.: Warez verziónál engedett a Co-Op? Mert akkor valakivel mehetnék: )
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Update 01.23. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), és legalább beszédes is.
Sörétessel odaszórtam, csipával egy-két fejlövés és máris pörög az idő. Meg a hulla.: ))