Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
MARV6969
üzenetére
A Rage-ról nézz videókat...no az már majdhogynem Borderlands HD
a hátránya annyi,hogy abban nem lesz ennyi féle fegyver,nomeg nem elementálok,hanem pl.robbanó,elektromos lőszer...
Remélem,nem lesz lineáris,és karakterfejlődés is lesz,mert a világ hasonló,a kocsi meg mintha egy az egyben Border lenne,olyan 70%-ban mintha koppincs lenne.
Egyébként tényleg jó lenne Border 2 de félő,hoy a Duke Nukem Forever mostani megjelenése eddig lekötött mindenkit,és nem olyan nagy brigád...a kövi amit tőlük várnak az az Aliens
olonial Marines inkább,szerintem kábé az után tudnak érdemben nekikezdeni,HA akarnak...Ha most jelentik be,akkoris majd talán jövőre évvégére lehet valami belőle,idén egyébként pl.eleve pont a Rage miatt szerintem nem nagyon fognak sokat lépni border ügyben.Egyébként idén sajna szinte minden játék sok sebből vérzik,ott a Homefront,Bulletstorm,Brink,hogy csak 3 fps-t említsek,amit vártam...a Duke Nukem meg csak annak lesz jó,akit tényleg fan volt,végignyomtam a demót,5 éves grafikai színvonal,kevés tárgy,élettelen helyszín...én meg fogom venni,mert mobilon is képes voltam végigjátszani cheat nélkül,stb,és tudom,hogy ez lesz,más Duke már nem...de másnak nagyon nem ajánlom azt se.
Egyébként meg Willow:szerintem ott rontották el,hogy annó egyáltalán megcsinálta valaki,és hagyták a csodafegyvereket-pajzsokat a játékban a mai napig...
Ez például az arénázást eleve hazavágta,a párbajokat...
Nem lett volna baj az editor,HA tényleg csak játékban előforduló cuccok lennének,de így....
Még az is baromság,hogy lényegében ha nem az überfegyók kellenek,lényegében bármelyik fegyveredet meg tudod 5x-özni sebzésileg...innentől irreális a felszerelés,amit találhatsz,az mindig sz...abb lesz sokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Videó stream letöltése
- Nintendo Switch 2
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a hátránya annyi,hogy abban nem lesz ennyi féle fegyver,nomeg nem elementálok,hanem pl.robbanó,elektromos lőszer...
olonial Marines inkább,szerintem kábé az után tudnak érdemben nekikezdeni,HA akarnak...Ha most jelentik be,akkoris majd talán jövőre évvégére lehet valami belőle,idén egyébként pl.eleve pont a Rage miatt szerintem nem nagyon fognak sokat lépni border ügyben.