Hirdetés
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Házimozi belépő szinten
- Valami baja van a tápomnak
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
tegnap este történt a neten.... T-bone-ban voltam... írta a host, hogy vegyem föl a narancs színű 1-et érő, nullát sebző gránát modot, és menjek a lifthez, majd a liftben dobjam el, és várjam hogy mi történik.... Az történt, hogy ahogy eldobtam a gránátot T-bone fölött találtam magam nagyon magasan és folyamatosan emelkedtem...nem tudtam fegyvert váltani, belépni a hátizsákomba...Próbálgattam minden félét, hogy lekerüljek a földre, és valahogy sikerült. Eddig örültem... Azután már kevésbé: 54 hely volt a back pack-omban, maradt 12... 4 fegyver lehetett nálam, maradt 2, Underdom-ban, a bankban 42 helyem volt, maradt 12 (ez csak utólag derült ki).... és minden cuccom eltűnt...

Jeleztem a host-nak, hogy mi történt, adott mindet, fegyvert, pajzsot, clas modot...a gránát modból viszont nem kértem. Azután Crewmeraxnál kidobott rengeteg fegyvert, amit belépve egy másik karakterrel sikerült átválogatnom. Mindezek ellenére sem volt felhőtlen az örömöm...Mégxerencse, hogy pont tegnap délután duplikáltam le két példányban azokat a cuccokat, amik ennél a karimnál voltak.... mert ez volt a kedvenc emberem, és itt voltak a kedvenc fegyvereim, gondoltam legyen meg minél több példányban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Star Citizen
- Túra és kirándulás topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automata kávégépek
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Linux kezdőknek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- További aktív témák...
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest