Hirdetés
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
nekem árnyékkal olyan 40-50fps-em van fullon az alapjátékban,bár full hd-n...a dlc-kben pár rosszul megcsinált helyen előfordul,hogy leesik 25-re is,de akadozni nem szokott...proci alatta most 3.4gigán megy,előtte 3.2-n használtam,de kis plusz jót tett a Black ops-nál.Az árnyék egyébként annyira nem fontos,én is anélkül játszottam sokáig,főleg 1játékosban,a tüzes fegyók,robbanások füstje meg tudja fogni a játékot kicsit,de neten belefér az árnyék,sajna pinget nem ír a játékkereső és sokszor az nagyobb gond,mint egy kis fps-esés,úgyhogy inkább legyen szép,ha már nem tudok mit tenni,és ne legyen egy usa vagy hasonló játékban 0.5-1mp-es késés...
Kevés az eu játékos arányaiban,de hát egy másfél éves játéknál ígyis nagy szó,hogy még ennyi aktív ember van.Egyébként nem a "szorzó" a gond,x7-es revolver van Jacobs-ból legálisan is,de a dupla nevű fegyverek,mint pl.az Anarchy Anarchy,Shredder Shredder,mind CSINÁLT,ez 100%,aki foglalkozik moddal,tudja,miért,aki nem,annak nincs kedvem megyarázkodni...Sokan benézik a neten is,mennek Crawozni vagy ilyesmi,nem figyelnek oda,hogy valamelyik társuk eldob pár fegyót,hogy legyen helye,és máris ottvan,hogy "ezt a Craw vagy akármi dobta"....ennyi az egyszerű magyarázat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Arc Raiders
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Milyen routert?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Okos Otthon / Smart Home
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- További aktív témák...
- ÚJ Razer Blackshark V2 X Fekete/Fehér/Rózsaszín Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- OnePlus 15 Sandstorm Új, csak kipróbált eladó
- ÚJ Razer Kaira for Xbox Wireless Fekete/Fehér Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- 2 32gb DDr4 3200MT/s
- 4 hónapos, vadi új állapotú HP Envy x360 120Hz OLED Laptop 14-fc0000nh eladó, 2028. 09.-ig gari
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest