- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
migabi24 #17029 üzenetére
Még a 110- es basszusát sem hozza? Youtube videók alapján pedig úgy tűnik simán.
Azért hezitálok kicsit a 110- esen mert az egyik kertszomszédnál hallotam már és nem dobtam magam hanyatt, nem igazán volt tiszta hangja, kicsit fátyolos, már-már tompa hangzás, eléggé hiányoztak a közép és magashangok. Nyilván tartalom függő is, mert a tuc-tuc és bass boostednél adta rendesen, csak mivel zömében 80's/90's muzsikákat hallgatok, nem ártana ha a közép és magas frekik is aránylag rendben lennének.
Utána nézve/hallgatva ennek a Samunak, tényleg sokkal tisztább hangzása van. Igaz, hogy eléggé ragaszkodom a dübörgő mélyhez, lehet kicsit beáldoznám a tisztább hangzás javára.
...de azért a 110 -es basszusa min. kellene -
francz'70
senior tag
válasz
migabi24 #17021 üzenetére
eq normálon és semmi nem hiányzik, a mély nem tolakodik, a közepek magasak szépen tisztán szólnak, hangerő az jbl 310 szint,
Csak érdeklődöm, mivel próbáltad mind a kettőt, ha akarod a Samsungnál is tud a mély úgy tolakodni mint a 310 nél?Bár egy 110- est néztem ki kültérre (kerti party, sütögetés stb) de egy kicsit tartok tőle, hogy nem lesz elég hangos. Viszont a partybox féle dübörgő mélyet meg imádom és nem igazán adnám alá.
Ez a Samsung mx-st50 nagyon jó ár/értéknek tűnik, papíron jóval hangosabb is mint a 110, és ha ki lehet valahogy facsarni belőle a 310 vagy csak egy 110 -es basszussát, simán rárepülnék
Tehát ha fontos a basszus akkor is ajánlott az MX-ST50 vagy inkább jbl partybox 310/110? -
carl18
addikt
válasz
migabi24 #17026 üzenetére
80s classic!
Fleetwood Mac - Gypsy (Official Music Video)
Sok fiatal nyomja ezt a mai káromkodos rapper, meg a sok tucat számra születet magyar rap. Semmi elegancia, erre a Fleetwood mac még ennyi év után is különleges számomra.
Fleetwood Mac - Little Lies (Official Music Video)
Ez kicsit szomorúbb zene, de valahogy ez is fantasztikus számomra!
Ez még egy nagy kedvenc!
Fleetwood Mac - Dreams (Official Music Video) [4K Remaster]
Stevie Nicks az énekesnő, jól sejtettem egy valóban egy különleges ember.Egy csaj azt mondta aki a magyar divat rapper hallgatja, ezek a számok lehozzák a életről.
-
válasz
migabi24 #17021 üzenetére
A 310 nekem egy nagy csalódás volt, kb 1 hónap után el is adtam.
Kb az volt vele a bajom ami neked is.
Nem vártam Bösendorfer hangfalakat megszégyenítő hangzást egy Partyboxtól, de azért na…
Én szeretem ha a mély ott van a szeren, de ez inkább csak dübörgött, de nagyon nem volt szép a mélye (ami úgy általában az összes JBL BT hangfalra jellemző), közben a felsőbb frekik sem voltak rendben.
Fárasztó volt hallgatni.
Persze lehet ez nem számít akkor amikor az ember kicsit (vagy nagyon) ittas és megy jó nagy hangerőn a kertiparty/házibuli ahova amúgy tervezték is ezeket.Ezt a Samsungot én is nézegettem, de mivel mostanában az én felhasználói szokásaimhoz felesleges egy ilyen, így nem is eröltettem a vásárlást.
-
Peaceliker
addikt
válasz
migabi24 #16980 üzenetére
Persze, lehet, tán írtam is (ha nem is ebben a hszben). De az elsőre nagyon furcsa volt hogy előtte nem volt komoly basszus, mögé állva igen. Sarokba betolva megjött.
Udvaron ha hajtja az ember akkor kell mögé egy fal vagy ha az udvar közepén szól akkor is van mély mindenfelé?
Csaj kíváncsiságképpen kérdezem. Sosem lesz ekkora cuccom, nincs rá szükségem, persze a férfi megalomania néha dolgozik bennem -
zazenke
őstag
válasz
migabi24 #276 üzenetére
ez látod igaz bár a go és a flip valóban butított és még csak a charge 2-t sem közelítik meg. az xtreme nél azonban nincs szó lebutításról inkább kihozzák belőle azt amit egy ilyen méretű hangrendszerből csak lehet.ekkora méretben nem találtam jobbat hiába nézegettem cambridge audiot vagy akármelyik prémium gyártót. nagyobb méretben van persze abba úgymond nincs nagy művészet hogy "normálisan" szóljon. nem tudom hogy a te hangfalad mekkora lett vagy hogyan néz ki és hogyan viszonyulhat az xtreme-hez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- VR topik
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest