Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
Mivel itt nem találtam a kérdésemre választ, ezért leírom, hogy másnak könnyebb dolga legyen, kerti zenegépet kerestem, Jbl 310 szerűséget, volt nálam egy kipróbálásra, hát első hallásra nem a hűha érzés volt, hanem, hogy ez hiányos kicsit, mély az tolakodott, de a magas és a közép az nem szolt szépen, szét equzás után elfogadható lett, de nem tetszett így se, aztán valahogy elkezdtem nézegetni a Samsung MX-ST50-et nyílván a kedvezőbb ára miatt, sajnos nem tudtam kipróbálni, így megkockáztattam, na és itt jött a kellemes meglepetés, az eq normálon és semmi nem hiányzik, a mély nem tolakodik, a közepek magasak szépen tisztán szólnak, hangerő az jbl 310 szint, az meg, hogy 2 fele szórja a hangot fenomenális, 1000nm úgy bezenéli, hogy bármerre mászkálhatok ugyanúgy szól, azóta ki se akarom kapcsolni
tehát aki olcsón akar igényesebb hangzást annak bátran merem ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- iPad topik
- eBay
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest