Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
PROHARDVER! témák
- Bluetooth hangsugárzók: különlegesebb darabok
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- IFA 2025: e-bringa után e-láb
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
migabi24 #276 üzenetére
ez látod igaz bár a go és a flip valóban butított és még csak a charge 2-t sem közelítik meg. az xtreme nél azonban nincs szó lebutításról inkább kihozzák belőle azt amit egy ilyen méretű hangrendszerből csak lehet.ekkora méretben nem találtam jobbat hiába nézegettem cambridge audiot vagy akármelyik prémium gyártót. nagyobb méretben van persze abba úgymond nincs nagy művészet hogy "normálisan" szóljon. nem tudom hogy a te hangfalad mekkora lett vagy hogyan néz ki és hogyan viszonyulhat az xtreme-hez
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest