- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Persze bármibe lehet akkut cserélni, némi hozzá értéssel.
Én is elkezdtem otthon tanulgatni és netten láttotakból.
Egy Charge 2+ tavaly támasztottam fel. Kicsit kokány megoldás, itt nem csak akkut kellet cserélni. Hanem egy olcsó kinai 80 ft-os töltő elektronikát is beforasztottam. A töltés része se volt jó, most meg ha a akku elöregszik. Egyszerüen belepatintok egy másik 18650-es cellát és igy időtálló/javitható.
"ideális lenne ez a laptop szerű felépítés." +1 ennek én is örülnék. De a gyártoknak is el kéne magyarázniSajnos a tervezett elavulás végett nem is figyelnek erre a gyártok. A Charge 2+ például egy mukott nem szól ha akku nélkül kapcsolom be.
Szóval annyira nem nehéz kicserélni
Sajnos a JBL is úgy van vele az adott időre kiadd egy hangszórót, aztán hogy azzal mi lesz 5 év múlva már senkit se érdekel
Egyik haverom 2015-ben 55E forintért vásárolta a Charge 2+. Jó hangszóró tény, de hogy ennyit nem ér az holt biztos
Dockin mellet használom ha a hordozhatóság is számit, amúgy teljesen korrekt a hangjaA Dockin is ahogy észrevettem hiába használja az ember töltöről, attól függetlenül az akkuból nyeri az energiát. Igy nem szabad folyamatosan sokat töltön hagyni, mert gyilkolja a cellákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest