- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Mondjuk ha már mérnökök dolgoznak ilyen hangszórókon például nem értem miért kell valamit elrontani ha már egyszer jó... Oluv D fine hangszórója első generációs amin még egy sima D betű volt. Sajnos lehet azóta a sima D fine verzió is megkapta ezt a rosszabb hangzást. De a legjobb volna élőbe meghallgatni és ott úgy is kiderül mekkora a különbség valójában.
De egy Xtreme 2 ellen is szépen helyt áll szóval attól független egy remek darab
[link]
Itt írta valaki ez a bluetooth hangszóró találkozott nem volna mondjuk hülyeség egyszer összehozni. És akkor végig lehetne menni az eszközökön, persze az egyéni ízlés és igények eltérnek. De úgy egy Vifára nagyon kíváncsi lennék vagy egy Denonra még is milyen hangzást nyújt.
Oluv oldala egy ki indulási alapnak nagyon jó, úgy az ember nagyjából be tudja saccolni mit kap a pénzéért. Bár én mindig a valóságra hagyatkoztam úgy is ott dől el valóban jó-e az a hangszóró.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest