- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Mondjuk ha már mérnökök dolgoznak ilyen hangszórókon például nem értem miért kell valamit elrontani ha már egyszer jó... Oluv D fine hangszórója első generációs amin még egy sima D betű volt. Sajnos lehet azóta a sima D fine verzió is megkapta ezt a rosszabb hangzást. De a legjobb volna élőbe meghallgatni és ott úgy is kiderül mekkora a különbség valójában.
De egy Xtreme 2 ellen is szépen helyt áll szóval attól független egy remek darab
[link]
Itt írta valaki ez a bluetooth hangszóró találkozott nem volna mondjuk hülyeség egyszer összehozni. És akkor végig lehetne menni az eszközökön, persze az egyéni ízlés és igények eltérnek. De úgy egy Vifára nagyon kíváncsi lennék vagy egy Denonra még is milyen hangzást nyújt.
Oluv oldala egy ki indulási alapnak nagyon jó, úgy az ember nagyjából be tudja saccolni mit kap a pénzéért. Bár én mindig a valóságra hagyatkoztam úgy is ott dől el valóban jó-e az a hangszóró.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest