Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
mér kéne bárhová is menni? azt ne mond már hogy egy kertes házban egy ilyen fing hangfalaknak nevezett hangkeltőket gondot okoz tesztelni.... zene nem itt kezdődik két PA felső meg 2 sub láda na a zene itt kezdődik. nálunk szomszédok is rendesek sosem szólnak semmiért ők is hallgatnak zenét már majdnem minden háztartásban fityeg valami partybox amit durrogtat valaki szembe szomszéd is most vett valami hisense partyboxot párban nálam is itt van JBL ultimate és nem porfogónak lett véve.
-
LanyUs
őstag
Jogos! Az erdő mélyén sötétben hajnali bringa esetén a vaddisznókat és szarvasokat kergetni. Amúgy nem tudom elképzelni, hogy ezt bárki otthon max hangerőn tolja vagy nincs szomszédja.
A nyáron egyszer majdnem oldalba vert egy szarvas és sok alkalommal találkoztam vaddisznó családdal is. Szerencsére van egy elemes kürtöm, ami elriasztja őket. Teszteltem 50w hangszóróval is a hátamon. Még mielőtt elkezdődne: nem ez nem az a szint, amikor a suhanc hangszóróval a kezében az utcán mászkál. Igenis vannak olyan útvonalak, amikor 4 órán keresztül nem találkozol emberekkel csak a vadakkal... Madárcsicsergés pedig télen nincs, csak a csillogó szem párak és a sötét...
Szóval amikor nyélen ment a hátamon a W-king D8, akkor az állatok is fel tudtak készülni és nem hirtelen meglepetésként érte őket a száguldó mtb. A nehezebb hangszórókat viszont már csomagtartón tesztelném, bár a hideg gondolom darálna az akkuból egy 20%-ot tippre. -
carl18
addikt
Na rokon Partybox 110 hangszóróját teszteltem.
Akkurol extra bass fél hangerőn és nem esett le tőle az állam. Nem megy mélyebbre mint a Uboom X
Szóval nem olyan nagy durranás ahhoz képest mennyivel nagyobb többet vártam.Biztos jó ha hálózatról megy és bulizni akar valaki.
A másik hogy van Extra Bass első szint és második szint és fél hangerőn nem annyival volt mélyebb vagy erősebb.Úgy azt mondom a Oluv EQ Uboom X számomra sokkal zeneibb.
jó volt előbe hallani és kicsit körbe jártam.
Mondták válasszak zenét de a Metallica se szólt olyan szépen rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen alaplapot vegyek?
- OpenWRT topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- Szemüveges topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest