Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Pixx96 #20019 üzenetére
Nekem az sokkal zavarobb mikor reggel 6 körül jut a szomszédnak eszébe stihl fűrészel a fát össze vágják.
Nem csak a zaj számít hanem az időpont is.
Nappal nyáron szerintem belefér a zaj de mikor valaki zajongani kezd és rossz időpontban.
Szóval én se vagyok az a típus aki szól de ilyenkor néztem hogy 5 óra után szól a lánc fűrész és valóban ennyire sűrgös végül elektromossal csinálták meg ők is érezték így nem feltétlen okos döntés.A másik szomszéd ha házi bulit tart nem hallani bent vagy kicsit de a Stihl fűrész zaja sokkal hangosabban szól.
Lehet mondjuk nem alvás időbe is zajoskodni a másik csukott ablakkal kell aludni.
Nekem a műanyag ablak elég durván csökkenteni a zajokat szóval ha nem szelőztetek nem sok minden jön be. És ez csak 2 rétegű, 3réteges ablak még jobban hangszigetel.van Direkt hangszigetelt üveg is mert nagy városba mint New York abba a nagy zajba nem tudnál meg maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest