Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
carl18 #13869 üzenetére
Attól a titán vagy milyen membrántól vártam volna én is, hogy komolyabb megoldás a Groove a kategóriájában, de se szépen se kellően hangosan nem szólt számomra. Előtte ugye Sony XB13-hoz tudtam hasonlítani, mint kis portable könnyű hangszóró.
Persze mostanság az Evolveo vagy milyen klónját is reklámoztátok. Hát nem biztos hogy rápróbálnék arra is. Meg van is mit hallgatni, úgyhogy én inkább kivárósat játszok, ha majd tényleg jön vmi #beszabehu egyszer csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tudományos Pandémia Klub
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó szép állapotban levő Asus VivoBook 17 S712F / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest