Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"Lehet, eddig tartogatnom kellett volna."
... megdupláztad volna a pénzed
Ennél egyébként a GPU árak arcpirítóbbak. Tavaly - igaz csak papíron - összeraktam egy konfigot egy ismerősnek. Gondoltam, kicsit aktualizálom, aztán megépítem magamnak. Majd leestem a székről, mikor megláttam az árakat ( → project elnapolva).#12829 csƵ
"Állítólag a CES-re készültek egy új Go+Play-jel ... "
Jó lenne, érdekelne. Bár az a baj, hogy nagyon megszoktam a Soundcore cuccainál, hogy bele tudok piszkálni a hangzásba. Tudom-tudom, hogy az H/K cuccai alapból jól szólnak, de azért néha-néha jól jönne, ha a bass-ból tudnék kicsit visszavenni, közepet "megtolni", stb.
Náluk tudtommal nem divat a telefonos app.#12832 carl18
" ... HK és a JBL Testvér cégek, valszeg nem akarnak konkurenciát állítani a saját vállalatuknak."
De, egy Go + Play mivel tudna konkurálni? Az egy finom bútordarab egy JBL akármihez képest. Nem vízálló, nem bírja annyira a strapát, és akárcsak az Onyx, ez is inkább "vezetékes" hangszóró. Szvsz. teljesen más a célközönség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Razer Viper Mini
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest