- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
tomboy0013 #4705 üzenetére
10+ órát elmehet közepes hangerőn, a maxot nem tudom de 3-4 órát mehet úgy max. De úgy se használod úgy
Na a Harman Kardon 3 megjött tesóméknak, Azért nagyon ki van egyensúlyozva a hangja, van mély, közép, és magas hang is. Nem csak 1-re mentek rá nagyon, nagyon jó a hangja
Akkuról is nagyot szól, de hálozatról még keményebbSzinte duplája lesz a hangereje!
Egyik legjobb hangszóró amit idáig hallottam. Ebből a méretből nem hiszem lehet jobb hangzást kihozni.Kültéren is nagyot szól, udvarba is kipróbáltuk fal tövébe sarokba elég jól lehet hallani
Csak hát a hátrány hogy a alakja miatt nem igazán lehet hordozni.Néztem hogy akkus módba a hangereje a JBL Extreme/Dockin D fine szintjét van.
-
carl18
addikt
válasz
tomboy0013 #4702 üzenetére
Nekem T6 van, galaxy s5 telefonom akadozó bluetooth kapcsolat még sose volt. Elég strapabíró kis hangszóró, hát a negatívom teljes hangerőn sokkal gyorsabban lemerül, a másik max hangerőn a basszus torzítása.
De a hangja egész jó és könnyen hordozható, Equalizerrel ha vissza veszi az ember a bass akkor a teljes hangerőn is eltűnik a torzítás. Szerintem jó kis kegyere, más gond nincs vele. Én nekem szinte fél év van meg és bátran merem ajánlani, ennyi pénzért elég jó
5/4 csillagot kap tőlem. Ez se tőkéletes, de ezért a pénzért nem is lehet elvárni. -
carl18
addikt
válasz
joysefke #4696 üzenetére
5-10E között nem hiszem hogy kapol jót, főleg ilyen mediamarkba, auchanba nem tudom milyen a választék.
Kicsit 10 felett már ott a Tronsmart T6 vagy a Tronsmart mega. Sajnos Mediamarkba 9E a JBL Go, az meg nem éri meg azt a árat szerintem.
Írtad 5 éve halottál 30-50E forintos hangszórókat, 2013 fele jött ki a Charge 1 flip 1, szerintem a Charge 1 szintjét lehet tudja a Tronsmart T6 is.
Én ezt ajánlom, és jó árba is van szerintem
[link] -
carl18
addikt
válasz
joysefke #4692 üzenetére
Inkább csak a kivitelezést jelenti szerintem, a 2.0 két teljes tartományú hangszórót.
A 2.1 meg 1 mély nyomót, és 2 magas tartományokért felelős hangszórót kaphatott.Manapság mindegyik bluetooth hangszórók kap passzív membránt, ami nem egyenlő a rendes mélynyomóval.
Csupán a mély hangok felerősítéséhez használják, ott ahol méret miatt a Reflex nyilás nem használható.Hát szerintem mindegy a kivitelés lehet 5.1 is, élőben kell meghallanod a hangját és utána választani.
Esetleg Strereot akkor érhetsz el ha a hangszóróból két azonos tipust beszerzel és támogatja hogy többet össze köss belőle. -
carl18
addikt
válasz
laskr99 #4683 üzenetére
Azért ha hálozatról használnád inkább egy Onyx Studio 3-at vennék a helyedbe.
Hálozatról tud 60 wattot és úgy hangosabb mint a Dockin.Mindegyik kellően basszusos, Dockin/Extreme/Onyx 3. De EQ-val fölösleges rátolnod egy profilt, sajnos elég szépen vissza veszi a hangerőt. Ne várj tőle mélyláda hangzást, csak a méretéhez képest add jó mélyet.
Ha annyira baszust szeretnél vegyél egy asztali 2.1-et. Számítógép asztalon elfér és nem is foglal sokat több helyet mint az általad írt bluetooth hangszórók. [link]
-
carl18
addikt
Szinte mindennap találok valami okleves idiótát
SRS 300-ról írta az egyik eladó vaterán
"20w + 10W mélynyomó ez a limitált mélynomos változat, a bolti ára 50 a sima változatnak ennek kb 65 volt. Igen akumulátoros ami bőven többet bír mint 10 óra. "Komolyan elhiszi amiket ír róla?
Nem létezik semmilyen limitált mélynyomós változat belőle amúgy.
Nem offolni akarom a topikot, de annyira felhúz mikor valami IQ betyár annyira de annyira el akarja adni a saját vackát. Isteníti hazudik róla, nem tudja már hogy fesse kékre az eget.
Miért jó félre vezetni a vevőt, bár szerintem senki se dől be a maszlagnak mert 0 érdeklődő van a termékre xdIgen az amazonon nem rég megszünt az ingyen szállítás, de az a 4 euro/1200 Ft se olyan hu de nagy összeg.
Magyarba némelyik futár szolgálat drágábban hozz ki, szóval ahhoz képest nincs rossz árba -
carl18
addikt
Hehe
Megmagyarázza miért drágább egy GTX 480 mint egy GTX 1080
Érdekes volna
Mind kettő csúcskártya csak más korszakbólDe ha az árukereső ezt írja nincs miről vitázni
Bírom valaki úgy kezeli ezt az oldal mint valami szentírást.
bírtam valaki árulta a gépét, és mindenhol belinkelte mennyibe mentek az alkatrészek árukeresőn és mutatta új ára és ott volt a link. A gépét meg szinte dupla áron árulta mint amennyit valójában ért"De léptek mert itt a tisza-tó mellet hatalmas Zivatar várható" Lehet ki kell húzni minden az áramból
-
carl18
addikt
Na most itt hardapron hirdet valaki egy első szériás Harman Kardon Onyx Hangszórót elég rossz állapotba 60E+ forintért
hát na az árukeresőn így fagyott ki az árazás évek óta és a sok idióta azt hiszi ér is ennyit.
Onyx studio 3 40E forint zsír újanta bontatlanul, akkor a régi hogy romhalmaz állapotba 50%-al többet. ?
Komolyan, az ilyen emberektől felfordul a gyomrom, mikor a saját szarját is eladni mert ö a business man
Próbáltam magamba tartani, de ez tényleg olyan szánalmas. -
carl18
addikt
Hát azért ha valamit a Dockin vs Extreme példája, azért ha szinte ugyan azt megkapja az ember szinte féláron már nem gondolkozok az ember, Amazon ingyen szállít házhoz németből szóval ez se tartja vissza az embert.
D fine nagyobb akcióba 35E forint, amiért még a JBL-nél egy Flip 3-at vagy 4-et kap az ember ilyenkor szerintem nem is gondolkoznák
Jó nem mondom nincs rossz hangja az extrémnek, csak ára az egyik gond, a másik hogy hát mennyire is strapabíró. Elméletileg a JBL nagy márka stb, akkor a cuccaik is legyenek már azzal egy szín vonalon.
Én azért ha valamit veszek nem 2-3 hónapra hanem hosszú távra. Az SRS 300 3 évig volt nálam, és nem tönkre ment csak nem használtam + ráuntam. Túl nagy volt és nehezen hordozható. -
carl18
addikt
Oké rendeltetés szerű használat?
Veszek egy videókártyát, de nem hajtók ki 100%-ra
Figyelj kezdjük ott olyan sokat eleve nem vettek itt extremet az ára miatt, főleg ami régen volt 90E Hufért elég drága. Annak meg mi értelme hogy az ember fél hangerőn használja, de haveromnak a Charge 2+ is kifingott, én a Sony SRS 300-at elég sokat használtan teljes hangerőn, és annyira tartós hogy még el is tudtam adni.
Következő tulaja se kíméli, és le is ejtette azóta ( ami nálam egyszer se történt meg) És még így is működik.Azért megnézném a Extreme ezek után működne-e még
De bármelyik JBL bluetooth hangszórónak megkérdőjelezném az élet tartalmát. Nagy részük szemétként végzi, max azon maradnak meg amiket a vevőnem is használt.
De majd egyszer beszerzek valami JBL-t aztán meglátjuk mennyire tartós
Jó lehet védeni, meg kifogásokat találni hogy több terméknél több a hiba, de könyörgöm azért magyarba tuti nem fogyott több millió az Extrémből, és én csak abból indultam ki amit magyar vélemények írtak róla.
Aki meg Volt D D FINE az írta is hogy a töltővel volt az egyetlen gond, nem adott neki elég áramot.
Rendelt még egyet és a következő generáció töltöje már kétszer olyan erős és azzal tölt is rendesen.Nem is akarom lemenni a Fanboy vitába, de nem értem miért nem lehet elfogadni a JBL is csak a haszon hajtja.
Ha az élettartalmat nézni az ember, szerintem a Sonyk sokkal jobban bírják.+ Itt van nálam a Tronsmart T6, elég olcsón vettem volt kétszer le ejtve és nem egyszer ment csutka hangerőn még se fingott még ki. Azért csak mert kínai elég tartósnak tűnik, nyilván van hibája de ezért az árért nem kap jobbat az ember.
-
carl18
addikt
válasz
Vbazsi2 #4653 üzenetére
Szerintem egyikkel se jársz rosszul
Na de a kedvedért átmentem a teszten megcsináltam. A nagy Prémium hifimel de így is jól érződött a különbség.
Szóval A Blic SK-S1 kilőve, annak volt a legrosszabb hangja. Nekem az Aukey tetszett legjobban, nagyon jó a basszus és hangerő is jó. Blitzwolf BW AS1 ez még hangosabbnak tünt mint a Aukey de a basszus kicsivel gyengébbnek érződött. De ettől függetlenül ott is volt rendesen.
Szóval az Aukey Elcipse és a BW AS1 közül válasz, AZ SK-S1 kilőve annak nem volt jó a hangképe.Többi rádbízom
-
carl18
addikt
-
carl18
addikt
válasz
laskr99 #4632 üzenetére
Hát keresgélj rá néha google-n, esetleg figyeld az árukeresőt hátha felkerül. Írj rá pár webáruházra akik forgalmaznak JBL bluetooth speakereket.
Német amazonon megnéztem, és ott se jelent még meg. Lehetséges europába később jelenik meg mind amerikába? Esetleg írj magának a JBL-nek mikorra várható az Eu megjelenés. -
carl18
addikt
válasz
Vbazsi2 #4628 üzenetére
A második henger amit néztél, már több néven is volt Forgalomba. Enusonic, kisebb átalakításon esett át és utána Tronsmart T6 néven dobták piacra. Nekem ilyen van, és 12,400 volt szállítással. Szerintem ennyiért egész jó vétel, teljes hangerőn van egy kis basszus torzítás valamelyik zenénél. Én telefonon az Equalizer beállításával el múlik a basszus torzítása.
Eustockon 11,400 + 1000 Rupia a szállításAmúgy nővéremék akartak egy bluetooth hangszórót, valami jót akartam nekik ajánlani ami tartós is és lehet használni hálozatról. Sony SRS XB30- Sony SRS 40 és a Harman Onyx studio 3-at ajánlottam nekik.
A három közül végül az Onyxra esett a választás, meg lett rendelve jövőhéten hozza a futár.
Majd komolyabban le tudom tesztelni és írhatok róla egy komolyabb elemzést!Amúgy egyik weboldalon le volt ma délután Akciózva 34,000 Ft-ra az Onyx 3-as, az lett megrendelve. Egy Pirosas Lillás Színű volt
Szerintem annyiért ajándék. Sajnos az akkuja nem a legnagyobb, de úgy is a boltba kell nekik. Ott meg van hálózat, és elég sokat menne.
Olvastam itt hogy egyik Onyx tulajdonos írta, éjszakai műszakba használja naponta 8 órát teljes hangerőn és nem ment tönkre tőle
Akkor még is csak tartós ez a harman
-
carl18
addikt
válasz
ngergo0831 #4622 üzenetére
Hát ha neked megéri a +4E forintot és hozz újdonságot a XB31 vedd azt. Amúgy nekem is jobban tetszik az új széria kinézete. Ha keret is van rá akkor nincs ami vissza tartson
-
carl18
addikt
válasz
ngergo0831 #4617 üzenetére
Hát nem tudom kihozzák-e magyarba ingyen.... Nem hiszem
+ erre még rá mehet a vám is
Amúgy SRS XB30 mindig lehet találni 26E körül akcióba. Csak mindennap figyeld az árukeresőt.
Amerikai amazon szerintem nem hozza ki magyarba ingyen, a szállítás szerintem fízetös. -
carl18
addikt
Hát persze számít mennyit használja az ember, de gondolom gari időn belül is meg lehet murdeltatni
Én szerintem ha az ember intenzíven használja Teljes hangerőn naponta, talán 3 hónap is kinírhatja.
Hát ez az hogy JBL így meg úgy, nem mondom nincs rossz hangja szépen szól. De ha az ember ennyi pénzt kiad érte elvárni némi tartoságot is.Sony LBT-D709, ez egy Holland ismerősöm hozte be nekem és töredék áron vettem tőle mint a JBL Extremet.
Igaz ez a Hifi nem hordozható, de a hangzás igazán, jó hangos torzítás mentes. 6 éve használom és azóta nincs semmi baja. Számítógépre van kötve, zenét hallgatni filmet nézni, játékok alatt is ezt használom.
Fogadni mernék az Xtreme ennyi használat után 5X megjárta volna a szeméttelepet.
Nem fikázni akarom a JBL-t de én nem tartóm tartosnak a bluetooth cuccaikat.
Spanom 55E forintért vette a Charge 2+, most darabokra szétszedve hever neki a fiókba.A fent említett Hifit 15E-ért vásároltam Baráti áron a Hollandtól
Nagy hangerőn sincs torzítás.
+ Még hozzá tenném hogy a Hifit valahol a 1993-es dobták piacra, szóval még az előző gazdágnál is mennyit mehetett. Mint ha 80-90 minőségibb cuccokat gyártottak volna, a tervezett elavulás bluetooth hangszóróknál nagyon keményen jelen van.
Ez a Sony Hifi ugyan annyi idős mint én 25 éves25 év X 25 JBL Extreme ?
-
carl18
addikt
Témába beleszólva, hát nem tudom manapság mennyire tartos cuccokat gyártanak ezek
Azért aki most megveszi az adott gyártó termékét, kíváncsi leszek 2-3 év múlva hogy működik..
Sajnos ez minden gyártóra igaz, JBL Extreme után olvastam, és többen panaszkodtak hogy 2 év után az elektronika elkezd rosszalkodni. -
carl18
addikt
dostyle SD806 ez milyen lehet?
Oluv nagy dicsérte + nem egy videós kihozta győztesnek.
Netten körül néztem és jobbat szól mint a JBL Charge 3. Rendes 2.1 kialakítása van.Ezen az oldalon 70 Dollár https://www.joybuy.com/3308108.html
https://www.youtube.com/watch?v=kQgG94pfn4E
itt a videó amit oluv csinált róla, basszus jól adja -
carl18
addikt
válasz
hszilard666 #4588 üzenetére
Hát én a helyedbe megvenném a Harman Kardon Go minit!
Harman áron van mint ami neked tetszik
És hangja is elég jó
Így azért nem is dobsz ki annyit pénzt érte, szerintem már ez is elég jól szólEzekbe a hangszórókba az a baj nem tudod kipróbálni, ha hallanád élőbe utána el tudnád dönteni elégedett vagy-e vele. De azért 250E hangszórónál ez nagyon macerás...
Na meg a Beoplay amit szeretnél nem is igazán hordozható
-
carl18
addikt
válasz
hszilard666 #4580 üzenetére
Oluv kezeibe ez is járt már, kis angol tudás szükséges
Ebbe a Forumba a jó ár-értékű cuccok úgy kerültek nagy részt hogy Oluv tesztjei alapján.
https://www.youtube.com/watch?v=82eRniMN6xQ -
carl18
addikt
válasz
BrandonXXV #4571 üzenetére
17E-ért nem éri meg a Tronsmart T6, én eustockról rendeltem és 12400 volt szállítással.
Ha valakinek T6 kell akkor rendelje meg onnan, ott a legolcsóbb. -
carl18
addikt
válasz
SunMount3r #4563 üzenetére
Hát talán a kínai piacon kaphatsz ilyet ami minden tud amit szeretnél, de viszont a hangját szerintem érződni fog hogy bovlibb......
Én még nem láttam Bluetooth hangszóróba Rádiót, némelyik kap micro sd olvasót.
De nagy részük 3,5 mm jackat kap és bluetootht.Amúgy milyen árba keresgélsz?
ZEALOT S6 esetleg még ezt találtan, víz is ütés álló + kapott micro sd olvasót.
-
carl18
addikt
Na lefekvés előtt gyors leírom véleményem
Gyerekek kicsit nézelődtem a netten, és azt nem értem miért nem árulnak régi Charge 1-2-őt esetleg Flip 1-2-őt. Mindegyik régi JBL cucc tönkre ment? Csak ha működne akkor árulnák
Amúgy van itt valakinek JBL Bluetooth hangszóró ami huzamosabb ideje meg van és az alatt használva is volt rendesen és még nem ment tönkre? Én haverom Charge 2+ után nem bízok én a többiben se annyira.
-
carl18
addikt
Hát én is csodálkozok hogy nem forgalmazzák itthon "Talán mert drágább volna mint a Amazonos ár"?
Vagy félnek hogy rajtuk marad. Pedig egy egy hatalmas Ziccer, kíváncsi vagyok az amazon mennyiért veszi.
Amúgy SRS XB40 jelenleg szinte mindenhol 45E-ért megy átlagba, az 50E ft-os árad téves.
De alzán jelenleg 38500 amiért nem is rossz vétel szerintem
https://www.alza.hu/sony-srs-xb40-kek-d4846720.htm?kampan=arukereso_hu_audio-video_reproduktory_bezdratove-prenosne_gs476f42&utm_source=arukereso_hu&utm_medium=product&utm_campaign=arukereso_hu_audio-video_reproduktory_bezdratove-prenosne_gs476f42 -
carl18
addikt
Maradtam volna én tovább is, de mentünk utána más helyre is, járólapot venni
Hát jó én nem vagyok semmilyen fan boy, próbálok személyes tapasztalat alapján véleményt alkotni.
Talán még az egyik érdekesség hogy a Sonyknak volt egy jellegzetes Sonys hangja, a SRS BTX 300 után volt egy enyhe hasonlóság a hangjában. Sonys hangkép magyarán.
Szerintem Extreme helyet jobb vétel a Dockin, és az nem torzítja úgy a mélyet és még olcsóbb is.
43E-be is jó vétel, de néha van akciósan 111Euro volt asszem a legalacsonyabb ára akcióba. Annyiért még jobb vétel.
Ha a Dockin D Fine és a JBL Extreme-n se volna feltüntetve a márka, és nem tudnám melyiket ki gyártja én a Dockin mondtam volna márkásabbnak. Szerintem ha egy Laikus meglátja a Dockin és hallja a hangját simán be tudod neki adni hogy 80E forint volt. Anyagminőségbe is nagyon ott van, stabil a cucc nagyon.Nekem az SRS 300-ra is ha kérdezték mennyi volt mondta 40E, és a Dockin elég távol áll tőle.
Mondjuk a Tronsmart se tetszett nagyon mikor megjött, aztán hogy bejáratodot és sokat használtam elégé megbarátkoztam vele. Ez a T6 elég jó kültéri hangszóró, hordozható és strapa bíró, és könnyen takarítható.
Unokahugom össze rajzolta filctollal, meleg vizes kefével egy 5 perc alatt teljesen le tudtam takarítani.
Egy túránál is magammal vittem, kicsi nem nehéz kb fél kg és sokáig bírja.Bár én meguntam fél téglákat cipelni
Elég nekem egy Darabig ez a Tronsmart is, munka mellet is kellően jól szól. Strandra is viheti az ember nyáron, télen hóember építés közbe is használtuk, de még Lan Partynál is rá volt köve a gépre, ott is jól jött.
-
carl18
addikt
válasz
Viktor77 #4553 üzenetére
Hát maradjunk annyiba láttam ennél jobb árakat is!
Csak nem szabad hülyének lenni és megvenni most. És megy lefele még az áruk hidd el
Úgy is meg kell tőlük szabadulniuk.
Sony SRS XB20-at láttam már 16990Ft-ba az XB30 meg nem rég eddigitalon volt 25492 FT egy rövid időre.
SRS XB30 mindenhol 30E-be megy átlagba.Azért én nem rohanok vásárolni, annyira nem durvák ezek az árak
XB30 20E-ért már valóban instantbuy volnaEgy Dockin D fine akcióba 110-120E körül megy ami 33-34E forint magyar forintba. DOSS SOUND XL akciós árát nem tudom, Sony XB 40 alja ára meg 40E volt emlékeim szerint.
-
carl18
addikt
válasz
FireKeeper #4546 üzenetére
Amazon játszik?
Hát a Tronsmart T2 elég vérszegény, a Tronsmart Mega hiába hangos csunnyában szól mint a T6-os ami nekem van. Nekem a T6-os elég elég sok basszust torzít.
Oluv elégé szídta, de egyik forumtárs leírta mi a torzítás oka.Oluv 1 hónapja rakott fel egy videót erről "Tribit XSound Go" 36 Euro.
https://www.amazon.de/Tribit-Lautsprecher-Kabelloser-Wasserdicht-eingebautem/dp/B078S4P3J9/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&linkCode=sl1&tag=oluv-21&linkId=d2376ba8ce12f2b8fed777ce45c6f4d0Ha ezekkel nézzük az ár-érték arányt szerintem lekörözni a Tronsmartokat.
-
carl18
addikt
válasz
joergie #4518 üzenetére
+1 Én is fogtam a kezembe minőségibb cuccot, Dockin D fine például valóban nagyon minőségi cuccnak tünt
Stabil a cucc és a hangzása is oda tesz...Ez a Auna meg nem igazán minőségi....Én se bíznák ebben az Auna cuccokba, persze mindenki maga dönti el mit vesz. Meg az a baj online nem tudod meghallgatni a hangját, én mindig élőbe szerettem meghallgatni.
11690 Ezen rajta van a 27% áfa + a webáruház haszna. Mennyiért vehették ők 7E forintért talán?
Persze ha ő meg akarja hát vegye, de nem hiszem olyan jó a hangzása. -
carl18
addikt
válasz
Viktor77 #4514 üzenetére
Na!
Hazaértem
Moziba voltunk.. Na de válaszolok én is.
Nekem egy Tronsmart T6-os van már január óta nálam, és használtam elég sokat és jól bírja a stapát.
Szerintem ebbe az árba nem igazán van sok konkurencia, a A Trons megát meg még nem hallottam,de oluv szerint nem a legjobb a hangja de visszont +10 decibelel több a basszus.Egyik forumtárs válaszolt és hogy házi praktikával megoldható a torzítás gond.
Nekem a T6-os közepes és 70% hangerőn valóban jó szolgálja a dolgát
Szerintem megérte az árát, + az Equalizer telefonról belőve sokat változtathat a hangképen ha véletlen nem tetszik.
Sokat számít milyen a zene, meg stb. Egyetlen gondom hogy a basszus sokat torzít, főleg nagyobb hangerőn.
Teljes hangerőn bizonyos zenéknél valahogy a bass torzítása miatt nem a legjobb a zenei élmény.De a hangja amúgy valóba tiszta és élvezhető,
Eustockon a legolcsóbb onnan érdemes venni. Amúgy ilyen áron ezek a hangszórók egész jó vételek, sajnos a JBL majd nem hasonló áron adja a legkisebb 3 wattos Cincogóját a Go-t.
-
carl18
addikt
Igen gondoltam én is valami szoftveres cucc
De belegondolva Jövő januárba jön Sonynál az új generáció ismét.
2013-ba dobták ki az első bluetooth hangcuccukat, SRS 300-SRS 500 ez a kettő volt.
2014-ben jött a SRS X3-X5-X7.
2015-ben jött ennek a ráncfelvarása X33-X55-X77 meg stbFejből nem tudom az összeset.
2016 oktober fele jött a Sony SRS XB3 Egyedülállóként
2017 elején jelent meg a Sony SRS XB10-20-30-40
2018 elején azaz idén jött az elöző generáció ráncfelvarása, SRS 21-31-41.Ezek szerint 2019-ben kaphatunk valami igazán újat, de majd meglátjuk.
Apránként de fejlődnek ezekDe belegondolok azért régen a Charge2+ 55E volt újanta, Most annyiért Extremet is kap az ember újanta akcióba. Dockin D fine 43E akció nélkül amazonon.
Arra leszek kíváncsi a JBL hogy válaszol a Sonynak, mert tudtomal az XB30 minden téren jobban megéri mint a Charge 3. És még sokkal olcsóbb is, egy Charge 4 talán 25 wattos lesz?Apámnak van egy régi kazettás rádiója, mikor össze mérten a Trosnmart T6-al elég hatalmas különbség jött ki a Tronsmart javára
De a boltba is van nővéremnél egy hatalmas nagy fehér kazettás rádió, ami úgy szintén nem vetekszik a Tronsmartal. Pedig vagy 10X nagyobb.
Valami ilyesmi van a boltba is, a mély hangok mint ha nem is léteznének + Kásás hang
-
carl18
addikt
Én nem próbáltam, de hát a házon kívül túl sok minden nem változott!
Sound Mode. STANDARD; EXTRA BASS; LIVE SOUND ( Ez a Élő hang a nagy újdonság benne)Meg ha ütöd az oldalát, tetejét mindig más hangot add ki
Bár Szerintem most csúszott az előző generáció értelmes árba. SRS XB30 már 30E forintért nem is rossz vétel
Annyival nem jobb az új széria mint amennyivel drágább. Szerintem, Azért egy Dockin D fine még így is ár-érték bajnok, főleg akcióba.
Bár szerintem számít a méret, de már elérték a fizikai határokat, csiszolgatni tudják de sokat nem tudnak hozzá tenni. AZ XB30 méretéből nem igazán lehet többet kihozni egyenlőre.
Jövőre jön a Charge 4 is, kíváncsi leszek mivel tud majd többetJelenleg passzív radiátorral divat felpörgetni a mély hangokat, mind JBL mint a Sony részén
-
carl18
addikt
válasz
bugizozi #4467 üzenetére
Gondoltam hogy nem lehet valami jó ez a proda :S Hát sajnos a bluetooth hangszóróknál az ár nem sokat számít. Van rengeteg túlárazott termék, ott a JBL GO, az se ér 9000 FT-ot.
Inkább próbálj ki valami mást, Eddigitalnál egész jó a kinállat
Majd írd meg mit választasz mielőtt megrendeled -
carl18
addikt
válasz
Krill77 #4451 üzenetére
Hát jó de én azért vettem a fáradtságot és alaposan leteszteltem mind. " Nekem legalább van Személyes tapasztalatom." Te meg csak azt a Rizsát mondod amit oluv, olyan vagy mint neki a kihangosítója
Ahhoz képest volt kevés a bass ahogy azt a Divoom onbeat 500 adta. Persze nyilván más környezetbe, szituációba is meg kéne vizsgálni, vagy face-to-face-ban.
Sajnos kevés volt az a pár perc a Media markba hogy teljesen letesztelhessem.
De van a hangzásának egy Sonys beűtése, SRS 300 hangjára enyhén hasonlít.Mondjuk a Tronsmart hangja se tetszett elsőnek, bár rajtam kívül senki se volt a Bluetooth hangszóró részlegbe. Lehet még bejáratva sincsenek
Jó mondjuk számít a méret/Ár. Az biztos az SRS 20 tutira nem tetszett, túl sok a magas benne.
SRS 30 az a arany középút. AZ SRS 40 meg valóban sokkal nagyobb + azért jóval drágább.
Lehet az SRS 30 is itt a szobában sokkal jobb hangot adna.Bár mondjuk szerintem fölösleges maxon üvöltetni ha a hangzása már nem élvezhető. Az Extreme is tiszta vicc 80E-ért árulják és max hangerőn az a hülye hangos betorzít a mély
Ezen a cuccok eleve úgy vannak megcsinálva minél olcsóbban össze dobják aztán jó drágán tovább adják. A profit a lényeg. Itt a FLip 2-őt szídják mint a bokrot!
A hangszóró szerelő csávó szerint 2000 Ft-ot ér ami benne van
Érdekes videó már a beszéd miatt is érdemes megnézni
[link] -
carl18
addikt
Na ma voltam Szolnokon Mediamarkban, 1 óráig voltam kb
Leteszteltem elég sok bluetooth speakert!
Sony SRS XB20-al kezdtem hát a hangja érdekes, a bassus alacsony hangerőn se volt valami nagy dúr.
Teljes hangerőn meg az a kevés mély is megszűnt ami volt XD Poén!
Sony SRS XB30 teljes hangerőn hangos, de a mély hangok ennél is elég szépen elmentek hawaira.Sony SRS XB40, na itt 80-90% hangerőn a bass már nekem is tetszett, dübögött rendesen
JBL Extreme ez is egész jó volt, itt is nagyon jók voltak a basszusok, teljesen hangerőn tapasztaltam azt a hasonló basszus torzítást mint oluv. Az a kopogos mélyet adta, a mély hangott torzítottak.
Viccen kivül egész jó cucc az extreme, csak az ára ami drága érte.JBL Boombox Hát 60-65% hangerőig egész jók voltak a hangja, a mély hangok is ott voltak rendesen.
Nagy problémám oda csavarod maxra és egy összemosodik az összes hangNem tudod mit hallasz, a zenét ordítja max hangerőn. Hangos de élvezhetettlen csumára teverve.
JBL GO VICC Kategória 10E forintért
Harman Kardon Onyx studio 4. Hangos, tiszta telt hangzás.
Érződik minőségi cucc, Ennek is nagyon bejött a hangja. Ez is egy jó vétel lehet
Jó cucc.
Harman Kardon Go+play mini , nehezen de rácsatlakoztam
Ez már bassusba nagyon ott volt, valahol a Extreme és a boombox között lehetett hangos. Kisebb házbulira is elég lehet, bár élőbe a mérete egész hatalmas volt.
Még ott volt a Flip 3 és a Charge 3 ez a kettő kimaradt.
Flip 3 az XB20-ashoz hasonló hangzást nyujtott. Hiába mozgott a membránja mint az állat a bassusok nem léteztek.Charge 3, még ez is egész jó volt. Kapott az ember valami bassust is, hangerő is jó volt.
De ezért se adnák többet mint 25ERemélem valaki talál benne valami értékelhetőt
Persze hazai környezetbe lehet jobbak lettek volna a tesztek. De hát az SRS XB30 hangja se volt olyan nagy dúr, mindenki isteniti. Divoom Onbeat500-asom az igazi mélynyomónak hála sokkal jobb és mélyebb mélyeket adott ki magából.
Sok bluetooth hangszórónál az a baj nagy hangerőn szét esik a hangkép és át megy a zene ordításba.
-
carl18
addikt
válasz
bugizozi #4446 üzenetére
Üdv!
Hát ne haragudj én egyiket se ajánlom
Ha magyarból akarsz valamit ami jobb ezektől Tronsmart T6 vagy element mega. Mind kettő kijön 12E körül szállításból, lehet drágább de megéri egyszer jobbat venni.
De amazonról is linkeltem van egy 30Euros hangszóró ami egész jól szól.
Nekem a Tronsmart T6 van, de egész jól megbarátkoztam már vele. fél kg és azért hordozható is
Semmi baja nincs neki, filctollal össze rajzolta unokahugom én egy kis vizes kefével átdörzsöltem azt a szövetett rajta simán lejött és nem ázott be.
Ezért az árért egész jól végzi a dolgátMost hülyeség berendelned azt a 6E forintos prodát, a kérdés hogy szól? Ha nem tetszik akkor megint megbánnod.
Amire cserénéd az Enusicot még rosszabb volna. Egyik helyi gyereknek van egy Proda hangszórója van, Proda 750 nagy battár, még se éri be a Tronsmart T6-osom
Teljes hangerőn is elég gyenge.
-
carl18
addikt
válasz
Gabor901127 #4368 üzenetére
Sony SRS XB40 1,5 Kg, egy kisebb hátizsákba belerakod és tudod hordozni. Nem a zseb típus, de ha jobb hangzást szeretsz és több basszust akkor megérheti.
MÉRETEK (SZ X MA X MÉ)
Kb. 279 mm x 100 mm x 105 mmMÉRETEK (SZ X MA X MÉ)
Kb.198 mm x 68 mm x 69 mmItt a Sony SRS XB40 és XB20 méretkülönbsége. De amúgy van a piacon pont a kettő között is a Sony SRS XB30 és az még olcsóbb is. Érdemes lehet azt is megnézned
-
carl18
addikt
válasz
ramgail2s #4365 üzenetére
Biztos magas árréssel dolgoznak
Manapság nem kerül minden annyiba amennyit ér is.
Van jó ár-értékű arányú hangszórók és vannak persze elég rossz vételek is.
Érdemes inkább egy jobb minőségibbet venni kéz alól mint egy gagyi újonnan.Amúgy jók ez a bluetooth hangszórók, a régi kazettás magnókat simán kenterbe verik.
Na és itt az elemmel se kell xarakodni. Még akartam egy Ghetto blaster egyszer, akkor még nem voltak ilyen bluetooth hangszórok elterjedve a piacon. Ez 2012-2013 fele lehetett. De ott maga a készülék is drága volt + ráment volna az elemre a gatyám is.Ez a JBL Boombox kéz alól láttam 90E-ért kíváncsi vagyok milyet szólhat
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #4329 üzenetére
Mire menne a világ ilyen 2 mérfőldes tahók nélkül?
Szája nagy neki, élőbe meg nagy pofa behorpadna.
Téged mi a franc lel? Ennyire nincs életed hogy ilyen tahó válaszokba éled ki magad?
Mikor elsőnek ide írtam akkor is jöttél egy tahó válasszal. Hagyd abba kezdem unni a marhaságot.
Köszönjük! -
carl18
addikt
Na van valami fejlemény? Mikor jön a boltokba a sony új szériája?
-
carl18
addikt
JBL Extreme 60E-be Akcióba ingyen szállítással ha valakit érdekel, nem tudom megéri-e. [link]
-
carl18
addikt
válasz
wolfman #4316 üzenetére
Na jó hogy leírtad a véleményed!
Mikor 2 hónapig nem használtad mennyire volt lemerülve? Lehet hogy túlmerült és tönkrement az akku.
Szerintem az akkumulátorral van gond, esetleg le esett nagyon a feszültsége.
Ha már megoldás nincs az akku cseréje talán megoldhatja a problémát.Nálam is van egy olyan érdekesség hogy csumára feltöltöm a tronsmartot 1 hét múlva előveszem úgy és elég szépen elveszti a töltöttség egy részét. Szerintem a 2 hónap alatt nagyon le eset a feszültsége az akkunak. " Talán tönkre is ment"
Ha semmi fajta módon nem javul meg, akkor az egyetlen esély a akku cseréje.Hátha a mostani nagy töltés tud rajta segíteni.
Szerintem egy töltő nem igazán tud tönkre menni, nagyon ritka. Én az akkura szavazok .d
-
carl18
addikt
válasz
dobobazsy #4301 üzenetére
Telefonoknál az akkuból tudtommal úgy lehet a legjobb élettartalmat kihozni ha 40-80% között használjuk. Most a Bluetooth hangszóróknál ezt nehéz összehozni. Nem igazán írják % pontosan az akku pakacítást.
Szerintem teljesen sose merítsd le, ha csumára meríted az nem hiszem jót tesz neki.Amúgy ha az akku tönkre megy lehet cserélni, szóval most ezen már ne múljon
-
carl18
addikt
válasz
SunMount3r #4273 üzenetére
Hát jó csak nekem van mindkettő, a miniboss akkoriban ebayrol volt 2200 ft és 2X3 wattos. A tronsmart T6 tisztában hangosabba és mélyebben szól.
"Bírom mikor valakik csak nettes vélemények alapján itélkeznek valamiről"Árukeresőn ott a Sony X11 arról is csak jókat írnak 5 csillag, a hangja még is egy hányadék a szemembe.
Azért az én nem kezembe nem 2 hangcucc megfordult, és tudom minek okés a hangja és minek gagyi.
A Tronsmart nem a legjobb de még pont az elfogadható kategória azaz jónak tartom 10/7-et kap nálam, a kínai vacak amit linkeltél az meg már a kritikán aluli kategória. De kinek mi az igénye, mint mikor nővéremnek megmutatam az onbeatot és az ö 6E forintot kínai vackát. Neki csak annyi jött le hogy az enyém több mélyet add.Nyilván én is a lehető legjobbat ajánlom akinek tudom, szóval szart nem fogok ajánlani csak mert másnak az megfelel.
Azért JBL, Go, Charge 2 +, Sony SRS X11- SRS BTX 300, Tronsmart T6, a kínai kis miniboss, Dockin D fine, és a Jam , Divoom onbeat 500 2ND. Mindet hallottam teszteltem, Azért tudom ezek közül mit merek ajánlani és mit nem. Meg volt még pár noname kacat de azok nevére már nem emlékszek. -
carl18
addikt
válasz
SunMount3r #4270 üzenetére
Az ilyen kínai alja termékektől biztos jobb a tronsmart! Ilyenem van nekem is csak úgy forgalmazták Miniboss. Hát semmi jót nem tudok róla, azért a Tronsmart T6 mérföldeket ver rá.
-
carl18
addikt
válasz
SunMount3r #4263 üzenetére
22 Cm-től kisebb és jó hangú? Hát próbálj pár ezret hozzá tenni és használtan kifoghatsz kicsit 20 felett egy SRS XB 30-at!
-
carl18
addikt
válasz
Maxxa01 #4243 üzenetére
Persze ez se tőkéletes
Teljes hangerőn valóban hangos de kicsit torzítja a basszust. De ennyiért hát nem tudom van-e jobb.
De ha kell holnap rakok fel róla videót, amúgy múltkor kipróbáltam számítógépre kötve.
Játszani filmet nézni se rossz, csak a gond hogy 1 pontból jön a hang.
A másik gond én pirosba rendeltem és a szövegszerű anyag borítása kicsit retkesedig ..S
De szerintem egy átlag embernek bőven jó .d
Innen vedd itt a legolcsóbb
https://eustock.eu/shop/audio/tronsmart-element-t6-bluetooth-surround-hangszoro-piros-reszletekEsetleg Tronsmart Element Mega, ez egy teszt szerint 10 decibelel hangosabb mint a Tronsmart T6.
https://eustock.eu/shop/audio/tronsmart-element-mega-hordozhato-bluetooth-hangszoro-reszletek -
carl18
addikt
Nem a jbl go védelmében, de mikor én is elsőnek halottam nekem is tetszett a hangja. 2015-ban hallottam, haverom buszpályán sarokba rakta. Azt kamuzta 27E volt
Nettem rákerestem végül és láttam 9E ....
Amúgy abba a méretbe 4-5E forintért nem rossz vétel, nyilván nincs egy gigászi hifi hangja de sok embernek elég. És azt csak simán zsebre vágod, most azért nem akar mindenki nagy dögökkel járkálni.Számít kinek mi az igénye, de szerintem nem rossz cucc a go. 9E forintot én se adnák érte, de 5E forintot azért megérhet
De attól nem kezdek el arról vitázni ha valakinek elég.
Empátia hiányzik itt pár emberből -
carl18
addikt
Na mindegy elkezdtem itthon szerelgetni, lehet még is csak építek egy kis boomboxot.
Van egy fölös JVC hangszóróm, rákötöttem a nagy hifimre, és hát mit mondjak elég jó a hangzása.
Karton papírból megterveztem a tervezett méretett, ez még úgy hordozható, de lehet kicsit nagyobb lesz ettől
A munkálatok megkezdődtek, idáig 0 ft-ba volt. De itthon van egy csomó fölös cucc, majd összehozok valamit
13 cm-es hangszórót kap majd 22X14X10 lesz a mérete, meg oldalára kap egy reflex nyilást.
Ez a karton doboz csak a méret amit elképzeltem, gyors kartonból összerakham sacc per kb mekkora volna. -
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4194 üzenetére
Oké kösz a gyors választ!
Igazat megvallva itthon van egy nagy hifim zenehallgatásra. Inkább hordozhatóság végett kellene a bluetooth hangszóró, főként ha táncvideókat veszek fel akkor
De mivel ilyen összeget nem akarok kidobni ablakon, ezért szeretnék valami strapabíró készüléket.
Dockin D fine nem tudom mennyire bírja, de a harman kardonrol olvastam hogy napi 8 órát használták max hangerőn mindennap és elnyühetetlen darab szinte. Én meg nem szerettem a vedd meg dobd el termékeket, én ha veszek valamit vigyázok rá és szeretném évek is használni.Például van egy mélynyomóm amit 2007 óta használok, egészen 2016-ig az se romlott el csak fölöslegesnek éreztem hogy a nagy hifi tornyot fölösen terheljem vele.2007-től úgy 16-ig folyamatosan ment, és nem vágtam tönkre. Apámhoz ha valami hozzá kerül 1 év max és tönkre vágja, khm Xd.
Idén tervezek egy bluetooth hangszórót, egy végleges egy maxisan ahogy borat mondaná.
Dockin D fine, Doss Sound XL, és a Harman Onyx 3 van képben. Ezeknek jó a basszusa is és én azt szeretem
A jbl megbízhatóságát is megkérdőjelezem, mert amíg eddig láttam haverok mindent tönkre nyúzták.
Haver Charge 2+ amit 55E-ért vásárolt számítógépre kötötte és max hangerőn egy bass test alatt tönkre mentek a hangszórók. Nesze neked JBL. -
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4191 üzenetére
Az SRS XB20 16900-as akciója az emagnál volt én néztem. Bár szinte mindenhol 20E-ért megy ackióba
Akkor azt mondod az Onyx studio a legjobb? Onyx Studio 3 45,000 ft-ért is ki lehet fogni
Ha Azonos árban van egy Dockin D fine egy Onyx 3-al akkor csak az utobbi éri meg jobban nem?
-
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4151 üzenetére
Már 1 hónapja fent van a Sony oldalon, csak Ces után rákerestem és már akkor kidobta
Amúgy ha ütögeted a hangszórót add majd ki hangokat, valami Party cucc a neve ennek.
Azért csak lesz valami minimális fejlesztés, de amúgy méretre és súlyra is koccra pontosan megegyezik az előddel. Ha változás is lesz max szoftveresen, de Oluv úgy is össze hasonlítja majd ha megjelenik az új.De az biztos az új széria jobban nézz ki, nekem jobban tetszik. De Legalább most olcsóbban kapni a jelenlegi generációt.
-
carl18
addikt
válasz
Krill77 #4144 üzenetére
Hát igen, az amazon rendelés esetén biztos macerás vissza küldeni külföldre a hangszórót.
Amúgy a Sony SRS XB 40 nem rég volt Akcióba 40E forintért, annyiért nem rossz vétel.
Inkább a Sonyt vegyétek mint a JBL Charge 3-at, bár fog annak is az ára lefele menni. Jövőre jön a Charge 4 is, a Tech 2 srác írta mikor beszéltem vele.Azért ha magyarba árulnák a Dockin rájönne az áfa is, + az eladó haszna és rögtön nem találnak 50E alatt.
Majd a Sony új szériájára leszek kíváncsi, lesz-e előrelépés .
A címük SX 21-31-41.Bár mondjuk ezeket a Bluetooth hangszórókat élőbe jó meghallgatni, mert mindenkinek más az izlése és ígénye. Aki meg a kínai cincogokhoz van szókva, annal a JBL Go is isten szint....
Hát nem mindegy az ár, és a méret hordozhatóság. -
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4130 üzenetére
Hát unokaöcsémnek SRS X11 van, hidd el jó pár bluetooth hangszórót halottam. És az SRS X11 pont az a kategória ami elég drágán kinál nem túl jó hangzást. Ha neked elég akkor kalapom emelem, vagy hogy az embereknek nincs ár-érték arányra igénye egy másik dolog.
20E forint az alapára az SRS X11-nek,annyiért a legrosszabb vétel. Főleg ha látnád én mit vettem kéz alól sokkal olcsóbban. ( Sony SRS-BTX 300 igen ha a mély hang túl sok lehet ( Egy bluetooth hangszórónál nem értem hogy lehet túl sok) Az SRS XB 30-nál ki kell kapcsolni az extra bass funckiót, + Equalizerrel is lehet játszani és már is igénynek megfelelőlen be lehet lőnni.
De SRS X11 helyet inkább XB 20, ami emagon 17E volt ackióba. Az általad emlitet Sony hangszóró kifutó széria, persze nem megbántani akartam ha te elégedett vagy vele akkor használd.
De a nagy youtube videós, Oluv is hasonló véleménnyel volt az X11-ről, szerinte se jó vétel. -
carl18
addikt
válasz
Peddy789 #4125 üzenetére
teljesítmény = feszültség × áramerősség, rövid válasz amibe minden benne van
Igen a Dockin azért 2 kg, akkor ha elég a Charge 3 vedd azt.
Az oluv videós srác azt írta hogy a Dockin D fine 3 óra 45 percet bír csutka hangerőn. Bár max kültéren tudja az ember kihasználni a teljes hangerőt. Dockin halottam és valóban nagyon hangos, és a hangja is jó.
Charge 2 + hallottam még csak, de a Dockin D fine és a Charge 2+ között hatalmas különbség van. Nem egy kategória.Attól függ mennyit szánsz rá, ha a Charge 3-at jó áron beszerzed azzal is jól el lehet lenni.
Charge 3 killer tudtommal a Sony SRS XB 30, 27E forintért zsír újan be tudod szerezni emagról akcióba. Nem tudom tart-e még az a akcióFél hangerőn fények nélkül szerintem tudhatja a 24 órás üzzemidőt.
-
carl18
addikt
válasz
stewe780 #4096 üzenetére
"Hanganyagra kell neki budget kategóriában. Nem 20ezerért kell megvenni. A fehér most 13 az edigitálban. Annyiért simán megéri kategória."
Igen persze a hülyének is megéri kategória, hát az SRS X11 nem ér 13E forintot. A szemembe max 5E forintot, ár-érték arányba tuti nem. Szerintem egy hulladék főleg bluetooth-n Jack-n már valamivel elviselhetőbb a hangja de még úgy se megváltás. Még hogy hangos
amúgy bírom mikor valaki azzal érvel egy hangszóró mellet hogy hangos
Attól még nem lesz jó a hangja, basszus totál hiányos a hangja se erőteljes.
13E-ért inkább egy Tronsmart T6, sokkal jobb mint a X11. De hanganyagra még szerintem ez is kevés. -
carl18
addikt
válasz
UberMutant #4078 üzenetére
Hát ha csak haveroknak akarsz villogni
Én biztos nem váltanám le ha én elégedett vagyok vele.
Szerintem a Dockin D fine kategóriájának legjobbja, főleg abba az árba nem is kap az ember jobbat. -
carl18
addikt
válasz
mate1396 #4052 üzenetére
Nekem a Tronsmart T6 is alapzajos, én úgy védekezek ellen ha nem hallgatom hangosan hogy a telefonon feltolom csumára a hangerőt és utána a hangszórón állítom a hangerőt.
Két helyen tudod szabályozni, a hangerőt ugyebár.Alapzaj úgy elég durván hallható ha a hangszóró kimaxolod hangerőbe és a telefonon 1/15 hangerőbe van úgy elég hangós. De még 1/3 hangerőbe is halható, ezzel tudsz játszani. Nálam bevált és igen sok botfülű ember van, ezért van a 2000 ft-os kínai vackokra vevő.
Persze számít hogy mihez van hozzá szokva az ember, mikor 3 éve meghallottam a JBL Go-t nekem is le esett az állam. Milyet szól méretéhez képest, de mióta beszereztem egy SRS 300-at jó árba azóta szemétként tekintek rá. -
carl18
addikt
Tudom nem ide tartozik, de majd március körül ha lesz megint Akcióba Dockin D fine akarok egyet rendelni amazonról.
Milyen számla kell hozzá, és hogy is van ez levonják autómatikusan?
Szállítás kb mennyi idő? -
carl18
addikt
válasz
laci921225 #4013 üzenetére
Hát nekem a Sony SRS BTX 300 teljes hangerőn alig ment 1 órát, de a Divoom Onbeat 500 se bírt sokkal többet.
Szerintem csinálok egy tesztet mennyit bír teljes hangerőn, ha ez se bír többet 1 óránál nem tudom mit kezdek vele -
carl18
addikt
Hát azért én azt hittem többet bír a Tronsmart T6 akkuba, szóval úgyebár tegnap délután használtam fél hangerőn 2 órát, meg társas játékozás közbe 4 órát fél hangerőn. És Éjfélkor már beszél a hang hogy battery low, az a 5-6 óra fél hangerőn elég gyenge, mikor a gyártó 15-16 órát ír fél hangerőre.
Jó néha,néha felcsavarta max hangerőre fél perce,de utána vissza is vettem.De mindegy, majd ma le tesztelem mennyit bír max hangerőn
Vagy csak én fogtam ki rossz példányt?
Persze a Hang kijelenti Battery Low, attól még működik de többet vártam űzzem időbe -
carl18
addikt
válasz
jeromosi #3986 üzenetére
Hát ha szereted a mély hangokat kicsit rakj hozzá, DOSS SOUND XL kapott egy 12 wattos mélynyomót, biztos jól adja a mély hangokat
26-28E körül megy amazonon, a német amazonról tudsz olyan rendelni.
Csak nem tudom van-e most készleten mert nagy rá a kereslet.
Igazat megvallva, nem tudom mekkora az igényed, bár ha valóban szereted a mély hangokat nem a T6 a te embered, + nagy hangerőn elég szépen torzít. Végülis jobb mint a JBL GO meg ilyenek20E forint alatt a Divoom Onbeat 500-on kívül nem tudom más hangszórót ami kapott valódi mélynyomót.
Az összes passzív membránnal rendelkezik, Bár a divoomnak is van egy passzív cucc a hátulján.
De állítólag a Doss Sound xl az egyik legjobb, a Sony SRS X77 felépítését másolja szinte. -
carl18
addikt
Hallottam a Charge 2+ a hangereje a gyenge. Haverom még akkoriban 55E forintért vette megjelenéskor.
Nem mondtam hogy a Charge 2+ megéri az árát, csak hogy a tronsmart helyet lehet olcsóbban használtan venni nagyobb márkát is.
Nem rég a telekomnál volt leakciózva 23E forintra a JBL FLIP 3, akinek volt kuponja 13,000 ft-ért hozzá juthatott annyiért az bestbuy volt. -
carl18
addikt
Hát nem megbántás kép de itt érzek egy nagy csúsztatás. Szóval Nekem a Divoom amibe 5 wattos mélynyomó van nem rezegteti az asztalt. Igen észrevettem a rezonálást, de az nem azért van mert olyan nagyon erős a tronsmart mert könnyű és billeg az asztalon.
A nagy hifim nagy hangerőn valóban rezegteti az asztalt stb!
Tronsmart kétlem képes erre.
Amúgy meg a kínai 2-6E forintos kategória nagy része szemét, semmi mélyet nem add kásás gagyi hang.Egy forintot nem adnák érte, ehhez képest jó a tronsmart de még most se egy Sony/JBL Szint.
A Tronsmart T6 is valamelyik webáruházon 15-17E forint szóval függ mikor és hol veszed.
Én kérlek szépen a Divoom Onbeat 500at 16,400 Ft-ért vettem nyáron , és annyiért azt mondom best buy.
KIcsit nagyobb is mint a Divoom de a hangja kárpótol érte.
Össze mérten a kettőt és hát a Onbeat 500 inkább egy házimozis hangot add ki magából a T6-hoz képest.Nyáron vettem fel videót táncosat, és az onbeat 500 szólt a háttérbe. A videó jobb oldalán látható nagy épület tövébe van lerakva és felcsavarva csumára a hangerő. [link]
Biztos van ennél jobb is, de 16E-ért nem hiszem -
carl18
addikt
Na itt volt a futár, vissza kaptam a 600 ft-ot. Kicsit fel volt háborodva de ez már csak ilyen
Nem tetszett neki hogy beírtam a gls-be. Aztán jött a mentegetőzés hogy ö is elszámolhatja. -
carl18
addikt
válasz
picur220 #3978 üzenetére
Igen tudom 600 ft sok. Azért ha bemész egy boltba vásárolni, csak azért nem rakhatod el a vissza járot mert más is ott hagyja.
Nővéremnek boltja van, és azt mondta valaki még 10 ft-ért is képes vissza menni szólni hogy nem jól adott vissza.Most a boltba se csinálhatja meg az ember hogy csak azért mert Józsi bácsi 500 ft borra valót ott szokot hagyni, akkor mindenkitől levonja autómatán az 500 ft-ot.
De a kis városomba a helyi szórakozóhelyeknél is szokás felárat elkérni valamiért.
Egyik jó spanomal oda voltunk kicsit szórakozni hétvégén, kikértem egy Whisky Kólát elsőnek 2 pohárral volt 700 ft-ot. Másodjára ugyan azt kértem és 1200 ft-t volt, én meg persze szóltam is és még a csajnak állt feljebb. Nem vagyok én berúgva, még a blokkot is megtartottam.
Már ebből van elegem hogy bárhova megyek majd nem mindenhol le akarnak húzni pénzel.
Persze a második váráslásról már nem kaptam blokkot
Lassan ott tartunk kajak, veszek egy Goprot , fejkamera kombó és veszem ahogy a futár vissza add. -
carl18
addikt
válasz
kárátékutyá #3974 üzenetére
Az te vagy, valakinek minden forint számít. Ja így működik ez, nem puccos étterem ez hogy borra valót kelljen adni a futárnak. Egyesek mit meg nem engednek maguknak
Én is dolgoztam keményen, kaptam borra valót? A faxt semmit se.
Én döntsem már el hogy a saját pénzemmel mit kezdek.....
Mindenki foglalkozok a saját pénztárcájával. Én nem adom borra valót kész ennyi, meg ez egy idegen akit életembe egyszer látok. Inkább vettem volna macska eledelt a cicámnak -
carl18
addikt
válasz
#88470784 #3972 üzenetére
Nem a végösszeg volt nagyobb, a számlám az eredeti összeg állt. 12410 ft, én egy 20E forintos címlettel fizettem, és a futár 7000 ft-ot adott vissza. Nézegeti az aprókat, én tartom a tenyeremet várom a rupiát
Erre fel beszál a kocsiba és elhúz. Matekból 5-ös voltam szóval ne engem akarjon már hülyének nézni.
Ha a boltba is vissza adnák nézzem ahogy az eladó csaj számol és közbe én is számolom
Mikor már vissza add tudom mennyit add vissza.
Mint ha be lett volna tépve vagy nem tudom mi, de az biztos megmondom én neki ha meglátom még egyszer. -
carl18
addikt
válasz
Krill77 #3965 üzenetére
Hát a hangerőbe jó, de a basszus jóval gyengébb mint a divoomnál. De ma hallgatam és kegyetlen milyen sokat bír ez a tronsmart.
Hát mondjuk azért volt nagy csalódás mert a divoomhoz mértem a hangját, és annak a hangját szoktam meg.
Hát teljes hangerőn a basszus tud elégé torzitani.
Jó igazad volt amúgy, lehet én voltam túl makacs ilyen téren. De végülis így hogy többet hallgattam nem rossz ezCsak ebből a méretből ne várjatok túl sokat.
Amúgy milyen árba mely hangszórók a legjobb vételek? Tudom hogy a Doss Sound XL és a Dockin D fine. Ezek a 28-44E forintos kategóriába vannak.
-
carl18
addikt
+ GLS Futár ellen a panasztétel megtörtént. 600 Ft-al kevesebbet adott vissza , időm se volt szólni neki meg beugrott a kocsiba és elhúzott.
-
carl18
addikt
Megjött a Tronsmart T6, hát igazat megvallva vegyesek az érzelmeim. Kicsit többet vártam volna, de azért jobb személyes tapasztalatból kipróbálni.
Az biztos a Divoom Onbeat 500 között és közötte hatalmas a szakadék
Hangerőbe tényleg hangos a T6,de teljes hangerőn torzit. A kettőt össze mérve a Divoomnak hifi szerű hangzása van a T6-hoz képest.
Persze nyilván ennyi pénzért nem is érdemes sokat várni. Most gondolkozok hogy vissza küldjem-e, ha megszokom a hangját talán megtartom. Most bejáratás alatt, nyilván egy kínai hangszóróhoz képest sok basszust add. De az Onbeat 500 mérföldeket ver rá.
Hangerőbe hasonló, talán még kicsit hangosabb is a T6 de a hangképe max hangerőn megér egy misét.Mondjuk lehet csak nekem van túl magas igényem, az onbeat 500 középen tartalmaz egy rendes mélynyomót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest