- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #6306 üzenetére
Szerintem egyik bluetooth hangszóró se hosszú távra készül, nyilván ha naponta max és ahhoz közeli hangerőn használják az megviseli. De hát erre van a garancia, máshogy nem igazán lehet ellen gazdaságosan védekezni. Például a JBL Xtreme 1-nek könnyen sokszor tönkre ment az akkuja és az akku pótlása cseréje 20-30E forint volt.
Bezzeg a 1993-as Hifim ami velem egy idős mai napig tökéletesen teljesíti a szolgálatot, abba az időbe még nem 5 évre gyártottak le valamit
-
carl18
addikt
válasz
soultrapp #6295 üzenetére
Sajnálom hogy így jártál, én is tartósabbnak gondoltam a Sony hangszóróit. 1 év alatt sokat használtad?
Esetleg fel lehetne keresni egy hangszórókkal foglalkozó manust, aki hátha meg tudja neked javítani. Lehet csak minimális munkával újra jó volna a hangja.Bár az egyik ok amiért még ezek a jobban legyártót Sony/JBL hangszórón se bírnak sokat hogy túl nagy a membrán kilengése. Tény jobb basszust is add de az élet tartalmon is rövidít szépen.
Esetleg ilyen bluetooth hangszórókat valóban csak bővített garanciával szabad venni, +1 év 1 542 Ft +2 év 3 040 Ft +3 év 4 531 Ft. Minden téren jobban megéri a bővített garancia. -
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #6285 üzenetére
Hát ha te kihasználod csak hajrá vagy ha tetszik több nem kell
Legalább kompakt és tudod is hordozni
Mert én is a nyár miatt lehet vadászokat lassan valamit, a Tronsmart T6 bekapcsoló része tönkre ment. Vagy a szalag kábel nem működik köztük.(#6286) Akron99
Ez ugyan az mint az Aukey Eclipse, ennyiért egész jó cuccnak tűnik. Elég régóta nem figyelem a piacot, jó tudni ilyenek is jelen vannak manapság
Ennyiért még ha jól is szól lehet jobb is mint a Tronsmartok
A Tronsmart nem ordibál semmit, van egy kellemes hang ha bekapcsolom vagy ha ki. De hála nincsenek beszélős hangok azokat én is falnak megyek.
-
carl18
addikt
Hát teljes hangerőn torzít, a T6-ot ejtettem le párszor hiába sérülékeny az alján a membrán elég nehéz megsérteni azt a részt. Kis Equalizerrel ha személyre szabod és visszaveszed a mélyet elég jó úgy a hangja.
Nem egy prémium termék de ezen az áron nem is szabad ezt elvárni. Ha adott árért akarod a legjobbat, akkor divoom onbeat 500.(#6282) Ati1979
Hát nem tudom szerintem mindegyik elég vastagon árazott ebbe a márkába. Számít mennyire van rá szükséged? vagy csak próbából akarod megvenni? Egyik miniriget se halottam így nem tudom nyilatkozni melyiknek lehet jobb a hangja stb. Nyilván ami méretbe és súlyba is nagyobb valamivel biztos jobbat szól.Ha kompakt kütyü kell nagy hangerővel akkor biztos jó vétel az új minirig, de az árát is megkérik érte
Számomra nem éri megDe ezt is embere válogatja.
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #6279 üzenetére
15E forintig Tronsmart T6 és Mega, esetleg a Divoom 500 onbeat. Haza piacról ezeket ismerem, biztos van még külföldi piacon is jó cucc ilyen árba.
Hát rendes nagy hangszórós hifim van itthon
Nagy mélyek jó hangzás, De ez itthonról pont tökéletes. Film és zene hallgatásra itthon maximálisan jó. Csak ez nem hordozható nem egy hátizsákba bedobom fajta.
Ha sokat utazol és kell valami ami kompakt akkor biztos jó minirig 3 is, kicsi könnyű jól szól.
Például a Tronsmart T6-ot azért szerettem könnyű volt fél kg nem volt hordozhatatlan, a SRS 300 Ex tulajként mondom 1,5-2 kg-os hangszóró azért már nem annyira hordozható. A Doss Sound XL is kb 2 kg, lehet jó a hangja de nagy és nehéz. Szóval nem az a darab amit egy túrán szívesen magaddal cipelsz, más felől nem is időjárás álló.A ráunást úgy értettem, hogy nem is tudtam hol kihasználni. Max néha a fürdő szobába, de úgy nagy átlagba nem volt rá szükségem.
-
carl18
addikt
válasz
Akron99 #6275 üzenetére
Hát igen nekem is van külön hifim zenét hallgatni meg filmet nézni
Ha odakint bográcsoltók oda maximálisan jó a bluetooth hangszóró vagy ha valahol nem megoldható az elekromos ellátás.
Esetleg még ha fürdök és kell valami zajkeltő akkor használom a hordozható hangszórót, oda is tökéletes.Jónak jó lett a Minirig 3, kicsit hordozható és hangos ha valakinek erre van igénye. De ennyiért nem éri meg, főleg hogy könnyen járhat úgy az ember hogy ráun vagy ki se használja. Én például mindegyik hangszórómra ráuntam egy idő, meg nem is nagyon használtam és volt hogy fél évet állt a szekrény tetején.
A Flip 4 másolat például kapott SD kártya olvasott és nem olyan jó a hangja mint az eredetinek + nagyon fénylik az oldalán a passzív membrán.
-
carl18
addikt
+1 Valóban még a JBL Drága kacatja is csak műanyag dobozt kapnak. Ez a GGMM meg minőséget add elérhető áron, magyarba azért még is elkérnek érte 100E forintot. Nyilván ebből ki indulva csak prémium termék ez, 30E forintért valóban sehol se kap az ember minőségi hangzást.
Azért a videóba is látszik nem sporolnak a befektetett erővel, [link] Profi munka
Oda tették magukat a gyártásnál.
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #6257 üzenetére
Egyrészt biztos nagyon jó a hangja, másrészt azért csak egy 1000 euros hangszóró, azért már az neki se egy olcsó darab. Annyit nyilván nyugaton se szívesen dobnak ki hangszóróra!
Ahogy elnéztem ezek a Vifa hangszórók elég drágák a legolcsóbb darab is 200 euro fölött indul. A hangjára azért kíváncsi lennék? tényleg annyira jó mint amennyire drága?
-
carl18
addikt
Dockin D fine plus akcióba [link] 131 EURO
-
carl18
addikt
válasz
Járókeret #6233 üzenetére
De nyugodtan hallgass akkor a szívedre akkor. Esetleg írtam 3000-4000 FT körül lehet hozzá vásárolni bővitett garanciát.
akkor már 2 évig fixre van egy hangszóród
Ha megunnod utána még mindig el tudod adni. Ha ilyen keveset használnád akkor nem hiszem hogy paráznod kéne.
Csak hát a fiatalabb generáció aki masszívabb használatot élvezni, max hangerő jó sok basszussal.
Most annyira nem éri meg ráparázni ha nagyon tetszik vedd meg nyugodtanMás felől egész jó áron lehet még a JBL Logó miatt is őket eladni.
Az extra garancia a gyári garancia lejárata után lép életbe.
+1 év 1 663 Ft +2 év 3 279 Ft +3 év 4 887 Ft
Egyik webshopon most olvastam
Szerintem ezek alapján ha a Charge 3 felé húzz a szíved megérheti a plusz befektetést.
-
carl18
addikt
válasz
tranceplanet #6230 üzenetére
Bocs gyorsan írtam és nem ellenőriztem le. Az Onyx Studio se egy csoda azért magasabb hangerőn az is valamit vissza vesz a mély hangokból
De tény jól szól főleg a méretéhez képest. Azért durván 2 kg a súlya abból ne is várjunk hogy egy nagy mélyláda hangját le tudja adni...
(#6231) Járókeret
Az én véleményem se kell szentírásnak venni, ez csak az én véleményem. Nem rég volt egy PH tag akinek a JBL Xtreme egy kb 300 űzzem óra után adta meg magát és ő még akkor vásárolta mikor 90E forintot kértek el tőle. Egy Régi haveromnak volt egy Charge 2 + ö 55E forintért vásárolta valahol 2016 táján, valami bass test zenét berakott és kilőtte vele a hangszórókat. Azóta se működik és csak áll a fiókba darabokba.
A Sonyt meg japánban gyártják, köztudott tény a japánok precízek. Nekem volt azért Sony SRS 300 és valóban sokat használtam még se ment tönkre. Eladtam egy havernak, ő meg egyszer részegen szét törte. De nem a hangszóró megbízhatóságából ment tönkre.
Tény valóban nagyon jó hangja van a JBL bluetooth hangszóróknak, szerintem is jobb mint a Sony.
Csak tudtommal A Charge 2-3 széria és hatalmas membrán kilengése miatt a hangszóró kiszakadhat, főleg Low freqvency módba. Más felől abból ki lehet indulni hogyha csak 1 év garanciát add rá a gyártó/cég sejtheted nem egy hosszú élettartalmú darab.Egy jobb minőségi tartósabb termék simán kaphat 3-5 év garancia időt is, De a Sony, JBL, Dockin is csak 1 év gyári garanciát biztosít. De a tervezett elavulás ezen a piacon is jelen van, mert ha egy Charge 2 sokáig bírná, ki venné meg a Charge 4-et?
-
carl18
addikt
válasz
Járókeret #6228 üzenetére
Esetleg gari időn belül használod és aztán eladód. Van rá 1 év garancia, használod 10 hónapot aztán meg elpaszolod. Vagy vásárolni rá bővített garanciát, tény valóban jó hangja van. Szerintem is a JBL Hangszóróknak valamivel jobb a hangja mint a Sonyknak. Csak igen a megbízhatóságban volna hova fejlődniük ha már ilyen árakkal dolgoznak.
Más felől a Charge 3 emlékeim szerint lassan 4 éve van piacon, szóval lehet némelyik modelnek az akkuja elfáradva. Azt olvastam a JBL Xtreme ára azért 180 euro amazonon, azért akciózták le mert az akkuja döglödik és nem akarták venni. Így akcióval csábították a vevőket, sajnos ez elmondható elég sok termékről.
Egyszer itt union belül akartak egy olyan kitalálni hogy a vevő jobban legyen tájékozott hogy a gyártó a dobozán tüntesse fel a termék várható élet tartalmát.
De például ami lett véve Onyx 3 tesómnak, az még mai napig hűen végző dolgát és mindennap használva van egész nap szinte. Persze nem maxon, de kicsi kompakt és nagyon jól szól. Eleinte én is folyton meglepődtem milyen mélyhangokat tol ki magából..:
Azért megnézném hogy az a bluetooth hangszórók közül melyik nyerne az élet tartalom vizsgálat során...
-
carl18
addikt
Ebből nincs hamisítvány. A Cég maga német, de kínában gyártatja hangszóróit valami Ling shau ju nem tudom milyen nevű céggel. Azért a Dockin annyira nem nagy és híres cég hogy megérje kopintani.
Netten találtam pár képet a belsejéről, ez a erősítő/alaplapja. Van itt aki ért is hozzá? Ez alapján jónak számít ?
-
carl18
addikt
válasz
Erwinke #6199 üzenetére
Sajnos azóta nem sok dolog változott. A Piac nem igazán frissült, talán egy pár év múlva végre javulhat a kínálat. Esetleg 300 dolcsiért van Aiwa Exos 9D ez 6 kg kicsit nagyobb kategória, nem igazán változott a dolog nyár óta. Vagy van az új GGMM amit egyik forumtárs ajánlott, GGMM M3 akku nélkül, GGMM M4 akkuval szerelt model.
-
carl18
addikt
Hát esetleg Harman Kardon Onyx Studio 3-4, ez hangos nagyon jó hangminőség. Mivel terembe használod táp egységet mindig be tudod dugni. Hálozatról 60 wattot tud, akkuról 30 watt , súlya 2 kg.
De ez nagyon tartós darab, tesóméknak is én ajánlottam azóta is megy éjjel nappal. Elnyűhetetlen darab szerintem -
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #6185 üzenetére
Hát 100 euro kb 32,000 magyar forint, de a Charge 3 kifutó széria magyarba is meg lehet kapni 35,000 ft-ért.
Nem biztos megéri német ismerőssel megvetetni, legalább is szerintem. -
carl18
addikt
válasz
Dolphine #6180 üzenetére
Most nézzem azóta frissült és a leírás szerint szállítanak magyarba is.
Németországon belül ingyenes a szállítás, alábbi országokba a következő a díjazás. 6 euro 90 cent
Österreich, Schweiz, Belgien, Dänemark, Estland, Finnland, Frankreich, Irland, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Niederlande, Norwegen, Polen, Portugal, Schweden, Schweiz, Slowakei, Slowenien, Spanien, Tschechien, Ungarn, Vereinigtes Königreich.Akkor jobban megéri a Dockin oldaláról rendelni mert kap hozzá az ember ajándék tokot
Hát ha nagy a helység, és azt akarod beszólja a Dockin lényegesen nagyobb hangnyomást tud produkálni.
[link]A Teljes hangerős teszteknél láthatod lényegesen hangosabb és zene hallgatásra is alkalmas.
-
carl18
addikt
válasz
Dolphine #6174 üzenetére
Mi lesz abba az osztály terembe? zene hallgatás? Esetleg szöveg lejátszása.
Ahogy észrevettem a Charge 3 főként a flip szériához képest főként mély hangok erőségében tér el. Nagyobb az akku és jobbak a mély hangok, de emlékeim szerint hangerőbe nem sokkal tudhat többet.Ha komolyabb jelentős hangerő különbségre van szükség akkor a Dockin D fine ami valós többletet tud majd adni. 95-100 Decibelre is képes, szóval egy tantermet lazán ki fog szólni ha arról van szó.
-
carl18
addikt
válasz
mirci18 #6167 üzenetére
Hát szerintem se érdemes ezeket a kínaikat megvenni, oké hogy alkalmi használat de ezeket senki se tesztelte és nem is fogja. Az olcsó kínai cuccoknál próba szerencse, de túl sokat nem szabad tőlük várni.
Akkor inkább a Xiaomi MI ami olcsón van és tudtommal a hangja is jó.
-
carl18
addikt
Egy Charge 3 talán? esetleg mediamarkban ki lehet próbálni őket és a Sony alternatívákat. A Sonynál 30 körül van SRS Xb31 az valahol a Charge 3 szintje lehet.
Esetleg amit sokan dicsértek az a Denon New Envaya (DSB-250BT), bár valamivel több mint 50E de ez egy jó vétel a piacon. Víz és por álló is tudtommal, súlya 750 gramm kicsivel nehezebb mint a Charge 2 de a már Charge 3-at szeretnél az is kb 800 gramm.Méret gondolom ne száljon el? Ezért nem írtam a nagyobb méretű hangszórókat.
-
carl18
addikt
válasz
Imi1981 #6144 üzenetére
Hát túl nagy választék nincs, igen ott a JBL FLip 3 de az már 20E felett van.
Esetleg Sony SRS XB21 szokott lenni akcióban 20E tájékán az se egy rossz lehetőség.Mik az igényeid? Meg számít mi a keret, de úgy a Tronsmart T6 is egész használható.
Talán 14-15E körül szokott lenni Divoom voombox outdoor ennek is lehet egy esélyt adni -
carl18
addikt
válasz
Imi1981 #6140 üzenetére
Basszusba valóban a T6 szól jobban a Mega meg inkább több a magas. Bár Mind kettőnek hasonló az alaphangja, úgy az áráért jó. Én a T6-ot egyedi EQualizer beállítással használtam és úgy egész jó hang jött ki belőle. A T6 teljes hangerőn alapból képes torzítani a basszust ezt vedd figyelembe, + tudtommal a Megából 2 verzió jött ki külsöre ugyan az de hangzásban valamelyik sokkal gyengébb.
-
carl18
addikt
válasz
Npeter25 #6109 üzenetére
Csak az lett leírva ennyi pénzért a Tronsmart T6 és a Mega jó vétel. De vesd össze pár kínai hangszóróval vagy egy JBL Go-val és akkor meglátod mennyi a különbség. Ennyi pénzért ez van, Talán a Tribix Sound go ami oluv szerint jó hangal rendelkezik.
Hát nem egy álom egyik Tronsmart hangja se de árban se ott vannak. Az egyénfüggő ha jobb hang kell azt nem ebben az árban kell keresni. Talán a DOSS SOUND XL vagy a Divoom Onbeat 500 2ND ami komolyabb hangzást add szerintem.
Azért meg kell nézni mit add a JBL Vagy a Sony 10-12E forintért és akkor már is más szint a tronsmartok hangja. [link]
Ha 20 alatt mondanom kéne valamit ami valóban bevált akkor a Divoom onbeat 500 volna az, de sajnos ennek meg az akkuja nem a legjobb.
-
carl18
addikt
válasz
Istikee007 #6091 üzenetére
Megával jobban jársz.
-
carl18
addikt
válasz
Viktor89 #6070 üzenetére
Doss Sound XL egyik legjobb ár-érték arányú hangszóró, én a Tronsmart T6-ra értettem elmarad mondjuk egy mikro hifitől. De a lényeg hogy tetszik és jól szól, igen vannak jó hangszórók, Hát próba szerencse ha meghallgatja az ember és tetszik akkor használható.
Amúgy annyiért ajándék volt a Doss Sound XL -
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #6036 üzenetére
A Hangerő nem minden, de a minirig ára jóval több mint a Dockinnak ha minden Packot összerak az ember
De igazat megvallva élőbe kéne hallaniIgaz hangerőbe valóban jó, de A Dockin basszusba kenterbe veri. Teljes hangerőn Dance/House zene alatt elég szépen kijön a basszus között a különbség. [link]
Még egy dolgot nem értek, összehasonlítottam a Dockin D fine-t és a D-fine pluszt. A simának a videó alapján jobb hangja van szerintem [link]
A teljes hangerős teszt Dance/house alatt a D fine plusznak olyan fura a basszusa :S -
carl18
addikt
Igen nekem is a második generációs divoom volt. Hát túl sokat nem bír teljes hangerőn, 1 óra volt kb amit durván kibírt egy teljes töltéssel, de a fal tövébe mondhatom elég jó hangja volt. A basszust elég szépen adta, 1,1 kg a súlya abból maximálisan ki adta amit abból a méretből ki lehet. Ameddig nálam volt ez a 1 videó készült a használata alatt, a jobb oldal lévő épület tövébe volt berakva hangerő kimaxolva.
[link] A hobbim a tánc ezért is használok néha bluetooth hangszórót.Én vigyáztam rá és nem volt semmi baja, de mások panaszkodtak az akkumulátorra és hogy az usb port könnyen ki tud szakadni. Én vigyáztam rá sose ejtettem le, rendeltetés szerű használat mellet nincs vele gond, de az akkumulátort megérné bővíteni.
Így belegondolva 12,000 táján ott a Tronsmart Mega és T6, ezek után jön a Divoom 500 2ND ( Ez már nem torzít) A Tronsmart igen
És kicsit a divoom ára felett a Doss Sound XL, még a Doss kis ki lehet fogni akció 20E alatt vagy valami egész jó árban. Bár a Sound XL és az onbeat 500 mind kettő a gyártó szerint beltéri hangszóró, nincs semmi beázás védelem stb.
Hát úgy 2/3 hangerőnél már nem torzít a tronsmart, de a T6 egy kis Equalizer beállítás után elég szép hangot adott. De alapból túl van benne tolva a mély hang, és néha elég béna mély hangokat eredményez.
Egy Divoom voombox outdoor hangjára lennék még kíváncsi, az onbeat 500 után van adok egy bizalmat a divoom hangszóróknak.
-
carl18
addikt
válasz
Aprósólyom #5985 üzenetére
Ekkora méretből és súlyból nem is szabad többet elvárni. Az Onyx Studio 3 van tesóméknek elég sokszor hallottam és hát egy műanyag dobozból és 1.9 kg súlytól nem is kell elvárni amit egy 20 kg-os hifitől és egy nagy mélyládátol
Mikor meghallom mindig csodálkozok milyen szép mélyeket képes kiadni magából. Persze nagyobb hangerőn már nem annyira erős a mély. De mindenkinek más az ízlése én ezeket tudom ajánlani ami valóban jó.De ha ezek nem elég jók akkor azért megnézném tudsz-e más alternatívát ebbe a méretbe és közel azonos árba. Dockin D fine, és JBL Xtreme van még a Onyx 3 ellen, de egyik ebből a súly/méret arányból többet kihozni.
-
carl18
addikt
válasz
kaszibat #5976 üzenetére
Az biztos hogy a Doss ebbe az árba elég jó vétel, idáig a doss 80 euro volt olyan 26-28E környékén tudott az ember hozzá jutni. Most hogy az amazon nem szálít ingyen, így a Dockin közel 50E forint mire bejön magyarba.
Azért ahogy elnéztem a Doss 20E alatt beszerezhető, de így akcióba harmad áron valón nagyon jó vétel.Lehet a Dockin hangosabb, de nem mindenki használja ki azt a nagy hangerőt. Ahogy egyik forumtárs leírta a Doss lenyomja a Divoom onbeat 500-at. Szóval a Divoom árába kap az ember egy jobb hangszórót ami még jobban megéri.
-
carl18
addikt
válasz
tranceplanet #5970 üzenetére
Igen az Onyx minden hangtartományba elég jól szól!
Azért az aura terén ott már fullba tolták a kretént a gyártók. Bár lehet nincs rossz hangja, de még mindig inkább egy pratikus használható hangszórót vesz akkor az ember.
Ez a üveg hangszórót nem viheted ki az udvarra zenét hallgatni, nincs benne se akku se.De ez csak az én véleményem, szerintem nem éri meg és fölösleges termék.
-
carl18
addikt
válasz
tranceplanet #5966 üzenetére
Elefánt a porcelán boltba, túl tolt egy hangszóró miért legyen üvegből? Főként ez a videó ami után az aura nálam mindenkép kerülendő
te pénzed azt veszel amit akarsz.
[link] -
carl18
addikt
válasz
tranceplanet #5959 üzenetére
Hát Harman Onyx Studio 4-5 ezek jól szólnak és nincs rájuk panasz!
Esetleg Harman Kardon go ami szintén jól szól. A többi lehetőséget hanyagolnám, de a legjobb bemész egy mediamarkba és ott van belőlük kiállítva amit ki is tudsz próbálni. Hogy ne vakon történjen a vásárlás így jársz a legjobban, és akkor a hozzád legközelebb állót választhatod.
-
carl18
addikt
válasz
Viktor89 #5950 üzenetére
Nagyon az elvárásaid.... Egy mini hifi rendszert egyik olcsó kis bluetooth hangszóró se fogja felül múlni.
JBL CLIP vs Mini hifi? Ez az év poénja? egy durván 20 dekás hangszóró hogy szólna már nagyobbat mint egy kisebb hifi rendszer.Ha Hifi hangzás kell a 40-50 wattos kategóriába keresgélj. Harman Kardon Onyx studio 3 amit hifi kategóriába raknák és valóban szépen tisztán szól. Ilyen fél kilós kínai hangszóróktól ne várj hogy túl szólnak egy hifit.
Egy bluetooth hangszóró célja főként a kis méret és hordozhatóság. Az általad linkelt mini hifik még ha nem is szólnak valami jól térfogatra elég szépen verik a az általad említett típusokat. -
carl18
addikt
válasz
FireFox1996 #5947 üzenetére
Kösz a linket!
Gyorsan elkapkodták
Sajnos lemaradtam róla. Ennyiért valóban ajándék lett volna
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #5935 üzenetére
Kösz a tesztet!
4-5 óra na végre valami ami nem merül le 1 óra alatt!
Akkor mondhatni ennek jó az akkuja, bár gondolom valamit számít a zene is. Ha több a basszus akkor gondolom többet eszik
-
carl18
addikt
válasz
kispusi017 #5919 üzenetére
Már meg meg is jött? Meglepődtem ezen
Örülök minden esetre hogy tetszik, igen nagyon jól jártál vele és minőségi darab. Én is mikor fogtam a kezembe minőségi érzés sugalt a kialakítása. Érzik nem spórolták ki belőle az anyagot.
-
carl18
addikt
válasz
2thletme2day #5909 üzenetére
Jól tetted hogy rendeltél te is akcióba egy Dockin!
Ha valakinek hangerő kell akkor a Dockin kell venni.
-
carl18
addikt
válasz
kaszibat #5903 üzenetére
+1 Én is arra tippeltem volna hogy egy hibás darabot fogott ki. Vagy csak szimplán neki magasabb az elvárása.
De lehetséges szimplán neki nem hozta azt amit elvárt tőle, bár a Dossban Aktív mélynyomó van szóval biztos hogy mélyebre megy mint a Bitwolf f4 vagy micsoda már.
Nem rég írta itt valaki hogy van neki onbeat 500 is és azt lenyomja. De egy 2 Kg-os hangszórótól nem is szabad házi mozi hangzást elvárni. Egy komolyabb hifit nem tud kiváltani de nem is ez a célja hanem a hordozhatóság.De nem tetszhet mindenkinek minden
Attól függetlenül még a Doss egy jó ár-érték arányú hangszóró.
Oluv nagyon dicsérte pedig ö elég kritikus szemmel nézi ezeket a bluetooth hangszórókat.
A Dockin D fine-t is szidta már valaki amazon véleményeknél mikor utána néztem.Valakinek a Dockin/Doss se nyújt kellő élvezetet, egyeseknek meg a JBL GO is brutál hangzás...
-
carl18
addikt
válasz
CheGhost #5887 üzenetére
Méret is súly alapján mekkorába gondolkoztál?
Amúgy amit én merek ajánlani, Talán Sony SRS XB 31, Sony SRS XB41, JBL Xtreme 1, és a Dockin D fine.
Kültére használatra, és még hordozható méret és kategória. A JBL Xtreme és a Dockin nem teljsen vízálló tudtommal csak csepp álló. A Dockin IP 55-ös minősítés kapott, ilyen kisebb vízes határt azért kibír.Amúgy Mediamarkba ki is lehet őket próbálni hogy ne vakon történjen a váráslás. Mivel minden embernek más az igénye, úgy a legjobb ha az illető kipróbálja élőbe. És úgy azt kapja az ember amire vágyik
-
carl18
addikt
válasz
2thletme2day #5885 üzenetére
Hangerő teszt. Doss nem sokkal hangosabb úgy látszik maxon, de a hangja sokkal minőségibb.
[link] -
carl18
addikt
Meglepett a Flip 4 100 Decibelt is képes kiadni magából
Nyilván magas hangok ezek nagy részt. De 100 Decibel azért elégé hangos.
JBL Xtreme, XB40 meg 100 Decibel körül képes szólni. Akkor egy Dockin is valahol itt lehet Decibel téren...
Amúgy aki akarja most vegyen Dockin D fine amazonról, így szállítással 38E forintból kijön kb ami elég jó vétel.
Jofogásra felmegy az ember 50-60E forintért vannak fen a Dockin D fine hangszórók, amit már bontottak és némelyiket ütötten kopottan adják ennyiért...... Balkáni árazás már meg van. Nem értem még is hogy gondolják hogy drágábban árulják mint újanta. Valami Téboly van egy agyba, aztán az egyikre poénból rá írtam, hát mint mondjak a színvonal és pofa az arcon hatalmas. Köszönés is Luxus.
Ha még magyarba ingyen szállítanának akkor a Dockin durván 34E forintból kijönne most ami igazán Bestbuy.
Bár így 38E se rossz vétel, főleg ahhoz képest amennyiért adják használtan.
-
carl18
addikt
válasz
2thletme2day #5872 üzenetére
Ez már elég jó vétel, de minden esetre 14 euro a szállítás? Az elég sok majd 5000 ft csak a szállítás.
Tudtommal a Német amazon 4 euroért szállít magyarba.
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #5840 üzenetére
A Dockin valóban tud nagyon hangos lenni
Itt az összehasonlítás az F4 ellen, elég sokkal hangosabb
[link] -
carl18
addikt
válasz
Szupercsirke #5835 üzenetére
Haza vagy külföldi rendelés, A Doss Sound XL merem ajánlani ha az amazon is játszik.
Többet is írhatnál, mennyire számít a hordozhatóság? Harman Kardon Onyx Studio 3-4 játszik. Méretét meghazudtoló hangja van, akkuja nem túl nagy de a hang mindenért kárpotol
-
carl18
addikt
"Elég jókat írnak róla és szerintem ár érték arányban is jó."
Hát kicsit ránéztem, A sok jó vélemény kimerül az árukereső 1 5 csillagjában.....Ha nincs viszonyítási alapod miért akasztod rá hogy jó Ár-érték arányba?
te se hallottad élőbe. Tronsmart T6 vagy mega ha értelmes hangszórót akarsz venni.
Kicsit körül néztem, A JBL Got is alig lépi le. Szóval kár itt hangoztatnod jó az ár-érték aránya.... [link]
-
carl18
addikt
válasz
pècsimunkás #5832 üzenetére
Akkor átlag hangerőn gondolom egy 8 órát biztos elmegy
-
carl18
addikt
Kis Update ismét! Megjött Haverom Tronsmart Mega hangszórója ami egész jó cucc és hangos is
Sajnos hajlamos torzításra is, de úgy egész minőségi készülék. 12E-ért jó vétel lehet amúgy, 15E én már nem adnák érte mondjuk.Még aki itt van kíváncsi lennék a hangszórókból ki milyen űzzem időket tudott kihozni?
Nekem elsőnek volt egy SRS BTX 300 max hangerőn 1 óra megfogta, a Divoom onbeat 500 is 1 óra volt az űzzem idő max hangerőn. A Tronsmart T6 is 1 órát bírt nálam csumán, azért nem létezik mind 3 hibás akkuval jelent meg.Érdeklődnék hogy kinek milyen űzzem időt szokott összejönni? Mondjuk amire kíváncsi vagyok Dockin D fine, Doss Sound XL, JBL Xtreme, Harman Kardon GO és a Onyx studio. De jöhet a Flip és a Charge széria tartóságára is kíváncsi vagyok. A Sonyt azért nem kérdem mert a gyártó szerint durván 4 órát bír max hangerőn, szóval azt már tudom.
Oluv szerint a Dockin D fine 3-4 órát bír max hangerőn, ez valóban reális?
Csak már nekem tököm tele van hogy bármire váltok 1 óra nagy hangerőn megfogja
És pont mikor a legjobban volna rá szükség merül le.
-
carl18
addikt
Sajnos a Divoom onbeat 500-nak is van egy hibája, az akkumulátor egy idő után meg adja magát.
Amit eladtam havernak annak már nem bírta az akksija, nekem 1 órát bírt max hangerőn és mikor itt a forumba leírtam. A bunkó "KRilin kollega " meg engem hülyézett le hogy az enyém gyári hibás. .....
Se baj alig vártam kivágják innen, az arcát azért megnézném magamnakSzóval a Divoom jó cucc, de az akkumulátorral lehetne gondok. Már 2 darab onbeat 500 2nd akkuja haldoklót a társaságomba. Ha valaki olcsón beszerez egyet kéz alól és házilag tud akkumulátort bővíteni akkor jó vétel lehet
-
carl18
addikt
18E?
WTF annyiért ha valóban vám és áfa mentesen nagyon jó vétel
Idáig a Doss amazonról valami 26-28E forint környékén tudta megvenni az ember. De kis változás állt be mert az amazon.de se szállít egy ideje magyarba ingyen.
18E nagyon jó vétel
Aki teheti vegye ameddig tudja.
-
carl18
addikt
válasz
justgiveup #5814 üzenetére
Üdv! Hát oké de kicsit pontosítani kéne? JBL GO méretű készüléket szeretnél? Attól függ mi számít nálad hordozhatónak. Fél kilós kategória, Tronsmart T6 és tronsmart mega ismét haza rendelés esetén.
GO-t nem vennék hiába zseb kategória. -
carl18
addikt
Azért a Dockin D fine is ki lehet néha fogni akcióba az javít az ár-érték arányán. De persze igen a Dockin hangos meg minden, de bizony kérdés az ember ki használja-e azt a hangerőt
Mikor a Dockin D fine-t teszteltem a tulaj szerint az volt az első alkalom hogy maximum hangerőn ment az a hangszóró.
De így bluetooth hangszóróknál az a igaz ha az ember élőbe tudja tesztelni
Hát a Dockin teljes hangerőn könnyedén képes a csendháborítás fogalmát kimeríteni, szóval érdekes már ezt a kategóriát fenntartásokkal kezelni.
Pár ember mikor meghallotta az Sony SRS 300-at már arra is sokan azt mondták ez már túl hangos stb. A Dockin még az SRS 300 hangerejére is rátett egy jó nagy lapáttal.Igen az amazon valóban nem egy kategória az ali/ebay és társaival
-
carl18
addikt
Oluv szerint a Doss SOUND XL eszméletlen jó, persze a Dockin tuti hangosabb de a DOss mélyebre megy mély hangok terén. Oluv a Harman Kardon hangjához hasonlította.
Amazonon a Dockin 140 euro, a Doss 70 euro. Szinte féláron megkapod a DOss ami elég jó vétel lehet súlya kb azonos a kettő.
A Dockin hangosabb biztos ami biztos, de Dossnak minden igaz jobb a hangja. Persze ezt élőbe kéne egy alapos teszt mellet összehozni és akkor kiderülhetne mennyi a különbség.
_stick_ Felejtsd el, van rajta pár szép matrica de a hangja attól még lehet borzalmasan pocsék
-
carl18
addikt
válasz
kaszibat #5790 üzenetére
Hát azért rosszat nem ajánlok
Azért hanyagolnám a AS2-őt mert hát egyik forumtárstól átvehettem volna de szerinte nem olan jó hangszóró hiába a nagy watt szám. A Tronsmartok szerintem jobbak tőle, és ez elbizonytalanított.
Oluv álla leesett a DOSS Sound XL-től na meg néztem pár tesztet és a Doss Sound XL elég mélyre megy, valahol 30-34 hz környékére. Szóval úgy a hangjára nem lesz panasz
-
-
carl18
addikt
Üdv!
Érdeklődnék a Tronsmartnak van-e magyarországi szervize? Egy szalagkábelt kéne kicseréltetni és én nem akarok vele kínlodani. Persze díj ellenében, de interneten is keresgéltem nem igazán találtam ilyen oldalt.Hol lehet próbálkozni, ahol tuti tudnak vele kezdeni valamit?
A hangszóró maximálisan rendben van, csak a bekapcsoló gomb mivel tönkre ment a szalag kábel érintkezése nem lehet bekapcsolni.?
-
carl18
addikt
válasz
matyiGo #5745 üzenetére
Kösz a leírást, oluv oldalán meghallgattam valóban jól össze rakott cucc ez a kis Ikea hangszóró.
Persze hogy nem egy kategória mint a Tronsmart 4X nehezebb és sokkal nagyobb meg kétszer drágább.
Amivel inkább hasonlítani érdemes "Súly/méret" miatt az a XB 40, Dockin D fine, JBL Xtreme. De ezektől viszony jócskán olcsóbb.16E forintért megkapható az Ikea hangszóró akku nélkül, úgy látszik új bestbuy hangszóró született a konyhába. És még pofásan is nézz ki, beleillik a környezetbe.
És igaz az Ikea lehet halkabb mint a Sony XB 40 de valóban sokkal jobbnak tűnt a hangja a szemembe is. Azért a hangerő se minden, csak hát ezt kicsit azért komplikált magaddal vinni de aki akarja úgy is megoldja.
Láttam már én érdekes dolgokat, kerékpár csomagtartójára felszerelve nagy mély láda.
[link] Thug life -
carl18
addikt
válasz
Pandaboy #5725 üzenetére
Ja ez csak egy teszt, úgy is gyakorlatba jönnek ki a hangok belőle. A flip 3 is hiába menne le egy mély teszt alatt mélyebre ha gyakorlatba az ember semmit se érez belőle.
Bár a táblázatnak lehet kis köze a valósághoz, a Doss Sound Xl oluv szerint is nagyon le tud menni mélyre és érződik a hangján is. Azért a Sonyk is elég mélyre menne ahogy látom, annak ellenére nincs bennük mélynyomó. Mellesleg nem csak azt kell nézni hogy milyen Hz-en szólal meg egy hangszóró de azt is milyen hangerőn.
Például egy aktív mély nyomóval felszerelt hangszóró nagy esélyel fog ugyan úgy szólni mint teszt alatt, de elég sok hangszóró köztük a Sony SRS összes széria, is széles sávú hangszórót kapott.
Azt jelenti hogy egy hangszóró felel a mély-közép-magas hangok megszólalásáért.De ez bonyolult, minden esetben gyakorlatban egy Flip 3 elég kevés mélyet tartalmaz.
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5720 üzenetére
Amúgy az a baj hogy sok hangszóró nincs is magyarba forgalomba, külföldi rendelés van csak.
A másik hogy nekem hogy egy hangszóróról valóban legyen véleményem ahhoz haza környezetbe és kültéren egyaránt szükségem van pár nap tesztre.Igen igazat megvallva én is azért nem akarok nagyobb hangszórót mert valóban komplikált a hordozhatósága.
Azért 2 kilós hangszórót az ember nem visz magával olyan egyszerűen, más felől egy idő utána zavaró tud lenni a cipelése. A T6 még pont határ eset méretre és súlyra, ha a táskába bedobom nem foglal sok helyet és még van benne hely másnak is pakolni. Kevés helyet foglal és nem is nehéz így azért hordozni nem egy rémálom.Igen én is érzek kísértés pár hangszóró után, csak utána meg nem akarok úgy járni hogy az egyik ott porosodik a polcon mert nem használom. Én egy Dockin D fine-t sajnálom magamtól, úgy a hangszóró tetszik meg jó lenne. De az már hangerőre overkill, nem tudnám hol kihasználni a teljesítményét. Már felől 2 KG-t magammal cipelni már kényelmetlen volna.
Még a Tronsmart T6 is sokszor fél hangerőn elégnek bizonyul esetek nagy részébe, fürdőszobába zenét hallgatni az is elég tud lenni.
Amúgy se szeretek több bluetooth hangszórót tartani mert mindig csak az egyiket használom -
carl18
addikt
Na úgy látszik fel fogom tudni támasztani a Tronsmart T6-ot csak, sajnos egy kisebb érintkezési hiba volt ameddig vízes volt. Most hogy száraz már bekapcsol, sajnos kiégett a csatlakozó, de egy kis ragasztóval ha oda ragasztom a csatlakozott működni fog a vezérlés.
Már bekapcsolni bekapcsol, a célnak megfelel
Még a hangerő szabályzót kell vissza forrasztanom a kábelre.
Egyetlen gondom hogy néhány kábelt takonyágyúval ragasztottak oda. Ott evett az ideg hogy mit csináljak mikor alig volt hely a műveletre.
Amúgy sajnos a T6 elég távol van a jbl Xtreme-től. Inkább valahol a flip/Charge szintjén tanyázik.
Kár hogy a Tronsmartnak nincs JBL Xtreme/Dockin D fine kategóriájú terméke, kedvező árba biztos hoznának valami jó cuccot.
Épp ma arra gondoltam mi volna venne az ember egy Charge 3-at 4 év garanciával, kíváncsi lennék 4 év alatt hányszor kéne gariba küldeni intenzív használat mellet, és hogy a webáruház mikor mondana megálljt hogy ö mégegyszer nem cseréli ki.
Amúgy a Charge 3 nagyon drága 50E forint és alapból jár rá 1 év garancia, 6E forintért kap az ember 3+ év garanciát. Szerintem megéri, főleg hogy nem annyira tartós termék.
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5710 üzenetére
Igen az áráért jó, de 15E-nél többet semmikép se ér. De sok minden számít, hangerő/ mély hangzás.
Esetleg olcsón még a Tribit XSound Go lehet a jó vétel, ez is majd nem egy tronsmart ára. Oluv emberke szerint a legolcsóbban ennek van a legjobb hangja.
Az a gond amúgy hogy ha az ember magyar piacról akar értelmeset olcsón tele van a piac bovli cuccokkal.
Német amazonon meg van rengeteg valóban jó bluetooth hangszóró jó áron. -
carl18
addikt
válasz
Pandaboy #5707 üzenetére
XB 40 sose lesz 20E forint sajnos, de annyiért bomba vétel volna
Hát 2017 januárjában jelent meg a XB30 és társai XB 40 és kifutó széria azért nem árulják már. Szerintem eladták őket, vagy ha nem vették meg vissza küldték a Sonynak.
Amúgy Januárba jön a Sony új szériája ismét, kíváncsi vagyok update lesz csak vagy valódi generáció váltás?
Mi lesz a neve XB42?Nem hiszem nagyon lépnek előre, megint lesz egy minimális változás. Jövőre az XB 41 fog olyan árba menni mint most a XB 40
szóval nem kell aggodni, aztán a XB 42 vagy mi lesz már lesz 65E lesz megjelenéskor.
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5705 üzenetére
Hát én összehasonlítottam a Miniriget a T6-al most oluv oldalán, 100 fontért elég sok és nem érzem hogy megérné az árat. [link]
Azért ez vicc hogy a T6 11400 ft-ért elég sok hangszóróval fel veszi a versenyt.
Nem olyan rossz cucc az a go, csak az a gond hogy én hogy már megszoktam a T6 hangját most elég nagy csalódás volna egy go-t ismét meghallgatni. Ha valaki bluetooth hangszórót keres például 10E forintért nyilván a legolcsóbban akarja a legjobb terméket. Akkor viszont a go elég rossz választás.
Persze nyilván lehet arra hivatkozni hogy kicsi, de az a baj a Charge 2 mikor megjelent valami 50-60E környékén ment. Hiába jelent meg a Charge 4 nem váltotta meg a világot, ilyen apró ráncfelvarrásnak lehet nevezni ezt inkább.
Arra minden esetre kíváncsi vagyok hogy januárba a Sony-t mit dob piacra, jöhetne valami igazi teljesítmény ugrás a részéről
Minden évbe januárba jön egy új generáció, remélem a teljesítmény növelik.
-
carl18
addikt
válasz
Pandaboy #5693 üzenetére
Nekem van itthon hifim, az én külön kategóriának tartom egy bluetooth hangszórótól
Szerintem nekem azért volt meglepetés a go mert akkor egy 2 wattos hangszóróm volt, Genius Sp 165
Ez volt a első hordozható hangszóró, de a go valóban kicsi szóval egy táskába berakhatja az ember.
De valahogy akkor is overkill az árazás, 3 wattért 9E forint. És az a poén ahogy az árukeresőn nyilatkoznak róla, hogy mennyire megéri 9E forintértSzerintem 10E alatt a Xiaomi MI a legjobb vétel, JBL Go helyet ezt szoktál ajánlani.
10E forint fölött valamivel meg itt a tronsmart T6 és a Mega, van belőle haza rendelés is. A Go-t mérföldekre lelépi. Nekem a T6 van jelenleg és valóban használható kategória
Nem Hifi hangzás, de fél kg súlytól nem is szabad elvárni.15-20E környékén esetleg a Divoom onbeat 500 "2ND" amit ajánlok, aki szereti az erős basszust annak ezt ajánlom.
28E kategóriába meg már ott a Doss Sound XL ami szintén egyik legjobb ár-érték arányú hangszóró. Oluv mikor elsőnek hallotta nagyon dicsérte.
40E forintért meg ott a Harman Onyx studio 3, sajnos nincs nagy akkuja és a kialakítása miatt se nagyon hordozható de a hangja elég kemény, főleg hálózati módban. (60 watt)
45E környékén meg ott a Dockin D fine, JBL Xtreme alternatíva olcsóbban. De sokak szerint jobb mint a Xtreme, szóval ez se elhanyagolható.
60E fölött én is a Harman Kardon Got ismerem
Esetleg 300 dollárért ott a Aiwa Exos 9, eszméletlen hangerő és kemény mély hangok. És jobb mint a JBL Boombox.
Még van pár hangszóró amit kihagytam, Például a Sonyk Sony SRS széria, vagy a JBL-ek.
Amúgy aki vásárlásra adja a fejét és nem akar vakon vásárolni annak az volna legjobb ha élőbe ki tudja próbálni.Mikor nekem a Sony SRS 300 volt még 3 éve akkor elég sokáig nem hallottam tőle jobbat, az első hangszóró amivel valóban minden téren felül tudta múlni az a Dockin D fine.
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5686 üzenetére
Ja én is arra gondoltam valaki nyíthatná, khmm nem vagyok jó az ilyesmiben.
Vagyis az elején megírom én de az ilyen nagyon laza fealingot hozna arra aki ide látogat.Például!
Üdv!
, Csekkold a leírást mielőtt kérdést teszel fel.
Bluetooth hangszórót, szeretnél? a legjobb helyen jársz, van választék és a legjobb hangszórók vannak felsorolva az ajánlásba. Valami ilyesmiMég arra gondoltam a Tronsmart T6 típusnál le lehetne írni hogy van alapzaja, és nagy hangerőn torzít a basszus. Én telefonon mondjuk Equalizernél ki tudtam küszöbölni a basszus torzítását, és az alapzajt is ki lehet úgy hogy a telefonon a hangerőt kimaxolod és a hangerőt a hangszórón szabályzod.
Na mindegy lépek még, majd talán lassan össze épül ez a topik nyitó
Persze még kül és belföldi rendelést közt is különbséget kell tenni, valaki csak itthonról szeretne vásárolni.
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5684 üzenetére
Hát igen látod épp ezért gondoltam hogy lehetne méret szerint is rangsorolni őket
Persze szerintem is 70-80E forintért egy Harman Kardon go a legjobb amit vehet az ember, de a DSB 250 tény hogy hordozható kategória. De ez számít attól is kinek mekkora az igénye, van olyan akinek egy JBL Go-tól is elalélAz álla a padlót verdesi, mikor elsőnek hallottam én is JBL Go-t akkor én is meglepődtem milyen jó hangja van. Utána pár komolyabbat is megtapasztaltam, és mikor újra hallottam JBL Go-t meg már vicc kategóriaként tekintettem rá.
-
carl18
addikt
Arra gondoltam írhatnánk egy topik nyitott közösen, olyan emberekkel akik hasonlóan mint én elég sok hangszórót hallgattak már meg élőbe
Úgy gondoltam hogy szerintem ár- és méret szerint kéne rangsorolni. Az való igaz hogy 750 grammos súlyban a Dennon DSB 250 a legjobb amit az ember megkaphat.Persze a listában lenne egy sor azokról amiket érdemes elkerülni messziről, JBL Go- Sony SRS X11.
Számomra az X11 hangzása hatalmas csalódás volt, egy ismerősömnek volt olyan és ez a vicc dobozt árulták 20 ezer forintért. De a hangja áhhh borzalmas, oluv videóját megnéztem és ő is ezen a véleményen volt. -
carl18
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest