Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cyborg

őstag

válasz carl18 #6760 üzenetére

Igen, én is hallom, hogy sokkal szebb hangja van a simának. A + több mélyet ad, de olyan puffogósabb, kevesebb magas van, sokkal egyenetlenebbnek tűnik a hangja. 5 méterről hallgatva még jobban kijön a különbség. Ráadásul olcsóbb is sokkal a sima. Szerintem ez csak sima SW különbség, máshogy van hangolva, gondolom ezek úgy hangolják, ahogy akarják, és a plusz így jött ki egyszerűen nekik:-). Vagy lehet az elsőnél több mélyet kértek a felhasználók, és a frissítésben megkapták. :)

Nekem egy Tribit Maxsound Plus van.

(#6761) Ati1979
    A tribit 700g, szerintem az 1-1,5 kg is simán még a portable kategória. És hát azért a jó minőséghez kell a súly is, meg a méret is. Legalább is a jó mélyhez kell a nehéz mágnes, meg minél nagyobb tányér :-)
    Vifam sose lesz, ha csak nem nyerek egyet, igazából nem hallgatok klasszikust, hanem egyszerűbb rap-pop, éneklősebb diszkó zenéket, a fülem se olyan, mint oluvé.

Most úgy hiszem, árban 200 usd-ig még hangzásban nagyot lehetne ugrani, onnan viszont feljebb már minden apró ki nüanszért, a legkisebb előrehaladásért is már csúnyán a zsebbe kell nyúlni. Kicsit olyan ez, mint az autók gyorsulása, 8 másodperces 0-100-at már könnyen el lehet érni olcsó autóval is, viszont onnan lejjebb már minden 10ed másodpercért már exponenciálisan nő az ár.

Új hozzászólás Aktív témák