- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Apple MacBook
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
,,Szinte az összes kínai hangszóróban benne van a rádió, inkább 10E alatt keres valamit ami rádióval rendelkezik és hazai garis."
A többségükben annyira gyenge, hogy a helyi adókon kívül mást nem igazán képesek befogni. Én eddig egyedül a Sencor SSS 101-et tapasztaltam jónak úgy, hogy jack kábelt dugtam az auxra. A JBL Tunert is próbálgattam már Mediaban, ami szerintem jópofa a DAB és RDS FM rádiójával, és hangzásra is elfogadható, de tényleg sok érte a 30 rongy.
-
Cyborg
őstag
Mivel Németből jön, meg az is, amit sky11 linkelt, így arra már semmi nem jönne, csak postaköltség.
A sky11 által linkelt 100Euros nem biztos, hogy szállít Mo-ra, meg kellene kérdezni, de mivel csak elméleti síkon játszom a gondolattal, így nem fogok írni nekik. Ez dockin még mindig jobban bejön formára, mint a Doss Soundbox XL, még nem vetettem őket össze, de a forma mindenképp a Dockin mellett szól nálam....Oluv kapott vmi szponzor félét, uh folytatja a teszteket, kapott a Marshalltól is speakert tesztre, egy Killburn 2-őt. Lesz még tesztje bőven, meg frissíti az adatbázist is, uh no para, úgy néz ki, rendeződnek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- 4db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest