Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Max1mus
üzenetére
Egy hallom alkatrész dobozból lett összerakva. De azt garantálom neked ez nem hosszú távra lett tervezve az hot biztos... Ha élettartalomra fogadnom kéne azonos körülmények között melyik megy többet a Tronsmart T6 valahogy jobban rá berném bizni az életem. Charge 2/T6 mind kettőt láttam/raktam össze. És valahogy a JBL nem olyan nagy dúr mint a márka alapján.
Pulse 2 szétszedése meg egy rémálom, mindenhol takonyágyúval beragasztva még véletlen se lehessen összerakni javitani. Még valami fekete trugymo is volt, utána vissza dobtam a dobozva szenvedjen vele a franc

Szóval csak mert JBL, na meg mert tulajdonomban van még a véleményem le irom róla. A hangja jobb mint a Tronsmartnak, de ahogy elnéztem főként ez azért van mert a Driverek jobbak/jobb minőségüek. Szélesebb tartományba képesek a hangot leadni. De a T6 után amit egyedi EQualizer beállitással használtan, közel se olyan nagy durranás a JBL.
Még a Charge 2 előnye hogy nem bonyolult és javitható. Mondjuk akkut lehet benne cserélni stb, de a Bass tesztes dolgokra allergiás teljes hangerőn low Freqvency módba, bár erre mindegyik legyártott JBL-re érvényes.
Youtube is tele van videókkal, hogy kinozzák ilyesmikkel. ( De hát örülnek mert nagyott mozog a passziv membrán)A T6-ot elég sokat használtam, ejtettem le és nyomtam max hangerőn stb mondhatom róla birja a strapát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Robotporszívók
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elemlámpa, zseblámpa
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest