Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bijesz
aktív tag
Szia,
Köszi a gyors választ.
Engem a rengeteg pozitív vélemény (pl amazonon) után lep meg a minősége.
Ezek után küldöm vissza, még abban reménykedtem ez egy hibás darab, de ezek szerint nem.Ultimate Ears MegaBoom 3-at néztem utoljára ami tetszene, de nincs rajta vezetékes bemenet, lehet sosem kellene de ha egyszer mégis akkor zavaró, hogy nincs.
Nem feltétlenül szükséges ebbe az árban, lehet drágább is, ami tetszett ebben az a nagy akksi, nagy hangerő, vezeték + pendrive, sd kártya lehetősége.
Lehet jbl lesz jobb híján. Ha van valami tipped szívesen várom.Szerk: ja fontos, hogy hordozható (strapabíró) legyen és legalább ilyen szinten vízálló.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc Raiders
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest