Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
Általános vélemény megosztás volt, nem személyesen Neked
Ne vedd fel a dolgot
Amikor a hsz-t írtam már hallottam pár percet. A vásárlás viszont lutri volt
. Vakon természetesen bátorság megvenni, de ócsárolni sem bölcs dolog. A nem megfelelő hordozható hangfal erősen nézőpont kérdése, erre szerettem volna rávilágítani. Valójában az eredeti kérdés feltevőnek igaza van, mert ha valaki usb+micro sd bemenetet is szeretne, akkor a fórumban nincs ajánlás és a keresés sem hoz találatot. Örüljünk neki, hogy +1 tapasztalat erről is
10 perces teszt alapján a méret igazolta magát. Egymás mellett a mac audio mrs 555 vs. jbl extreme 1. A mac teltebb hangzása nekem jobban tetszett. A 30w teljesítmény bőven elegendő, bementek oké, akku nagyon sokáig bírja, strapabíró, cserébe nehezen hordozható. Hálózatról 100%, akkuról 2/3 hangerő használható ( 40e Ft-ért én ajánlom, HA szükség van a bemenetekre ). Azért a JBL vállpánt még mindig viszi az iparágat a hátán pl. tegnap nyakba akaszt és jobb kéz gyermek. Ennyi ... miért nem nyúlta le a többi gyártó számomra érthetetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Robotporszívók
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest