- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
Általános vélemény megosztás volt, nem személyesen Neked
Ne vedd fel a dolgot
Amikor a hsz-t írtam már hallottam pár percet. A vásárlás viszont lutri volt
. Vakon természetesen bátorság megvenni, de ócsárolni sem bölcs dolog. A nem megfelelő hordozható hangfal erősen nézőpont kérdése, erre szerettem volna rávilágítani. Valójában az eredeti kérdés feltevőnek igaza van, mert ha valaki usb+micro sd bemenetet is szeretne, akkor a fórumban nincs ajánlás és a keresés sem hoz találatot. Örüljünk neki, hogy +1 tapasztalat erről is
10 perces teszt alapján a méret igazolta magát. Egymás mellett a mac audio mrs 555 vs. jbl extreme 1. A mac teltebb hangzása nekem jobban tetszett. A 30w teljesítmény bőven elegendő, bementek oké, akku nagyon sokáig bírja, strapabíró, cserébe nehezen hordozható. Hálózatról 100%, akkuról 2/3 hangerő használható ( 40e Ft-ért én ajánlom, HA szükség van a bemenetekre ). Azért a JBL vállpánt még mindig viszi az iparágat a hátán pl. tegnap nyakba akaszt és jobb kéz gyermek. Ennyi ... miért nem nyúlta le a többi gyártó számomra érthetetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged