Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
megérkezett a Tribit Maxsound Plus hangszóró. Egy 3x akkora dobozba csomagolták, mint amekkora a hangszóró doboza, és mivel nem töltötték ki rendesen a maradék teret, be volt horpadva a külső doboz, meg ijedtem, de a hangszóró doboza már sértetlen volt.
Nagyjából számoltam vele, hogy kicsike lesz, de mégis meglepett a mérete. Mindössze kb. 20x6x6 cm. Szinte zsebre rakható szó szerint. Gyárilag van rajta foggantyú, cipőfűző anyagból van rá kötve, leszedhető.
A csomagolás, az anyaghasználat, és az összeszerelési minőség is minőségi termékre utal. Hál istennek nem dumál bekapcsoláskor, csak a szokásos bekapcsoló, és párosító hangok. Nagyon szépen, tisztán szól, egész jó mélyek is kijönnek belőle közepes hangerőn, és szépen visszaveszi a hangerő növelésével, így teljes hangerőn is szépen szól, nincs recsegés, nincs torzítás. A hangerő is megfelelő. Simán beordít egy 20nm-es szobát
Bevallom, egy picit többet vártam talán, de a fizikát nem lehet megerőszakolni, és kihozták ebből a méretből a lehető legtöbbet.
Majd kollégám behozta a Bose Soundlink mini 2-jét, ami egy 60ezres cucc, és minden apró kételyem elszállt. Szinte egyformán szól a két hangszóró. A bose picit talán nehezebbnek tűnik, és lehet, hogy a femház miatt is, de talán egy árnyalatnyival több mélyet ad, viszont a tribit meg több magasat ad, max hangerőn hangosabb, mint a bose.
Végülis abban egyeztünk meg a kollégákkal, hogy kb. egyformán szól a két speaker, és az lett a konklúzió, hogy kurvajó ez a Tribit, hozza a Bose minőségét, csak éppen 4ed annyi pénzért.
Szóval én ajánlom a maxsound plust, főleg aki kicsi, könnyen hordozható cuccot akar. Elvileg 20órát bír, nem teszteltem annyit, de eddig úgy áll az akksi, hogy a 15 meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro 256GB, MINDEN SZÍN, BONTATLAN
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest