Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
megérkezett a Tribit Maxsound Plus hangszóró. Egy 3x akkora dobozba csomagolták, mint amekkora a hangszóró doboza, és mivel nem töltötték ki rendesen a maradék teret, be volt horpadva a külső doboz, meg ijedtem, de a hangszóró doboza már sértetlen volt.
Nagyjából számoltam vele, hogy kicsike lesz, de mégis meglepett a mérete. Mindössze kb. 20x6x6 cm. Szinte zsebre rakható szó szerint. Gyárilag van rajta foggantyú, cipőfűző anyagból van rá kötve, leszedhető.
A csomagolás, az anyaghasználat, és az összeszerelési minőség is minőségi termékre utal. Hál istennek nem dumál bekapcsoláskor, csak a szokásos bekapcsoló, és párosító hangok. Nagyon szépen, tisztán szól, egész jó mélyek is kijönnek belőle közepes hangerőn, és szépen visszaveszi a hangerő növelésével, így teljes hangerőn is szépen szól, nincs recsegés, nincs torzítás. A hangerő is megfelelő. Simán beordít egy 20nm-es szobát
Bevallom, egy picit többet vártam talán, de a fizikát nem lehet megerőszakolni, és kihozták ebből a méretből a lehető legtöbbet.
Majd kollégám behozta a Bose Soundlink mini 2-jét, ami egy 60ezres cucc, és minden apró kételyem elszállt. Szinte egyformán szól a két hangszóró. A bose picit talán nehezebbnek tűnik, és lehet, hogy a femház miatt is, de talán egy árnyalatnyival több mélyet ad, viszont a tribit meg több magasat ad, max hangerőn hangosabb, mint a bose.
Végülis abban egyeztünk meg a kollégákkal, hogy kb. egyformán szól a két speaker, és az lett a konklúzió, hogy kurvajó ez a Tribit, hozza a Bose minőségét, csak éppen 4ed annyi pénzért.
Szóval én ajánlom a maxsound plust, főleg aki kicsi, könnyen hordozható cuccot akar. Elvileg 20órát bír, nem teszteltem annyit, de eddig úgy áll az akksi, hogy a 15 meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Router gondok
- Xbox Series X|S
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Logitech Astro A50 (gen5)
- Újszerű!! Lenovo X1 Carbon GEN6 / i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD / Magyar v.bill
- Új Prémium vezeték nélküli billentyűzet eladó Magyar (PBT) kupakokkal
- GAMER INTEL I9 9900K/ 32GB DDR4 / RTX 2080Ti / 1TB NVME SSD /
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő