Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Raspberry Pi
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Sziasztok,
megérkezett a Tribit Maxsound Plus hangszóró. Egy 3x akkora dobozba csomagolták, mint amekkora a hangszóró doboza, és mivel nem töltötték ki rendesen a maradék teret, be volt horpadva a külső doboz, meg ijedtem, de a hangszóró doboza már sértetlen volt.
Nagyjából számoltam vele, hogy kicsike lesz, de mégis meglepett a mérete. Mindössze kb. 20x6x6 cm. Szinte zsebre rakható szó szerint. Gyárilag van rajta foggantyú, cipőfűző anyagból van rá kötve, leszedhető.
A csomagolás, az anyaghasználat, és az összeszerelési minőség is minőségi termékre utal. Hál istennek nem dumál bekapcsoláskor, csak a szokásos bekapcsoló, és párosító hangok. Nagyon szépen, tisztán szól, egész jó mélyek is kijönnek belőle közepes hangerőn, és szépen visszaveszi a hangerő növelésével, így teljes hangerőn is szépen szól, nincs recsegés, nincs torzítás. A hangerő is megfelelő. Simán beordít egy 20nm-es szobát
Bevallom, egy picit többet vártam talán, de a fizikát nem lehet megerőszakolni, és kihozták ebből a méretből a lehető legtöbbet.
Majd kollégám behozta a Bose Soundlink mini 2-jét, ami egy 60ezres cucc, és minden apró kételyem elszállt. Szinte egyformán szól a két hangszóró. A bose picit talán nehezebbnek tűnik, és lehet, hogy a femház miatt is, de talán egy árnyalatnyival több mélyet ad, viszont a tribit meg több magasat ad, max hangerőn hangosabb, mint a bose.
Végülis abban egyeztünk meg a kollégákkal, hogy kb. egyformán szól a két speaker, és az lett a konklúzió, hogy kurvajó ez a Tribit, hozza a Bose minőségét, csak éppen 4ed annyi pénzért.
Szóval én ajánlom a maxsound plust, főleg aki kicsi, könnyen hordozható cuccot akar. Elvileg 20órát bír, nem teszteltem annyit, de eddig úgy áll az akksi, hogy a 15 meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmgyűjtés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Még el se terjedt, de már másolnak
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest