Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
A Denon DSB 250 ami valóban jól szól és jó a basszusa, esetleg oluv oldala alapján egy Vifa helsinki is remekül szól, van magas közép és mély is tiszta szép torzítás mentes hangok
Xtreme ellen is össze mértem és ott is jobbnak érződött a Vifa szóval lehet drága de a minőséget meg kell fizetni.Bár az átlag emberek köztük én is nem költene ennyit egy bluetooth hangszóróra, nyilván a hazai fizetések is sokat rontanak a helyzeten.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Xtreme ellen is össze mértem és ott is jobbnak érződött a Vifa szóval lehet drága de a minőséget meg kell fizetni.