- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Stauffenberg #8694 üzenetére
Lehet figyelmetlenül olvastam a review-kat (nagy valószínűséggel, igen, mert csat átfutottam őket), de én sehol sem láttam azt leírva, hogy "el lenne tolva" a hangja. Inkább mindenhol elismerően nyilatkoztak arról, hogy méretéhez képest van benne "akarat". Itt - igaz messze nem ideális körülmények között, de - bele is tudsz hallgatni (van itt magas)
Az Xsound Go is ilyen. Nyilván 1db szélessávú hangszóró van benne, szóval sose fog úgy szólni, mint (gondolom) a Soundcore Motion+ a dome magassugárzóival (de az ugye egy megint más liga)." ... jelző hang egy hangalámondás ... "
Ez nálam tuti nem lenne deal breaker. Olyannyira nem az, hogy a mostani bt fülesem is kínaiul kvargyog, cserébe kb. 30% volt olcsóbb, mint az "nemzetközi" verzió.
Egyébként az Edifier pont, hogy angolul beszél, szemben a Mi Speaker-el, amiből gondolom csak a "US" verzió (pont amit link-eltél).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Facebook és Messenger
- Mobil flották
- EAFC 25
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest