- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Platina minősítésű Toughpower tápokkal bővült a Thermaltake portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Sziasztok,
Dali Katch mennyire ajánlott, akár egy Vifa Helsinki ellenében? Sajnos megyeszékhelyen személyesen nem kapható Vifa, viszont én már nagyobb értékű cuccot csak ott veszek, ahová személyesen is vissza tudom vinni.Az ok: volt 2 esetem, egy újonnan vett tab s2 és egy komoly Nikon tükrös szettel, ahol az első - gariba visszaküldött - cuccot a futár-szerviz-átvevő bolt (a nem kívánt rész áthúzható) leejtette, persze hadakozhattam a bolttal, hogy nem én voltam. A másiknál a futárcég szimplán elkeverte a félmillás vázat, majd nemes egyszerűséggel jelentette, hogy ez van, a biztosítás majd fedezi a költségeket... 150EUR erejéig...
Szóval csak Edigital vagy Mediamarkt, vagy valamelyik győri üzlet jöhet szóba, itt kellene egy nem túl basszusorientált és nem mellesleg szép bt hangszórót választanom, kb 120.000ft-ig, de nem haragudnék meg, ha megállna 80-ig.
Volt egy Beoplay a1-em, gyönyörű egy termék, élmény volt ránézni-megfogni, 2 hónap alatt alaplaphibás lett, az Edigital visszaadta a pénzt. Egyébként hangra nem annyira tetszett, sok volt a mély, pláne alacsony hangerőn, nemgyőztem a gyári appal alaposan megvágni a mély szekciót. A magasa viszont nagyon szépen szólt, teljesen elvéve a mélyet élvezetes is volt hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hollow Knight és Silksong
- Futás, futópályák
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple HomePod Mini fehér
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest