Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zewa
senior tag
Sziasztok,
JBL xtreme (2) -vel szemezgetek mint a kerti partik, campingezesek es egyeb outdoor mulatsagok lehetseges kelleke. Van esetelg olyan vetelytarsa ami Type C-rol vagy legalabb micro USB-rol is tolheto?
Koszonom.
-
kisspall
aktív tag
Amikor végére ér a lejátszás, a telefonom fél percen belül lecsatlakozik a bluetooth hangszórómról. Aztán vissza és megint le, stb. Hogyan tudnám kényszeríteni, hogy ezt ne csinálja? Több hangszórónál is ez van, így a telefon hibájának(vagy szolgáltatásának) gondolom ezt. Huawei Y5II, 5.1 android. Hátha itt van erről tapasztalata valakinek.
-
djfantom
tag
Egyik haverom testvére vette és haveromnál mutatta meg.Jó 10kg-os 2db 20mély dübörög.Meg 2magas sugárzó.Ami külön kellemes meglepetés,hogy nem egy okádékhangú fos piazzot raktak bele.Azt nem is mondtam,hogy a jbl partyboxtól jobb.De ár arány értékben szerintem a legjobb vétel.
-
djfantom
tag
Sziasztok.A hétvégén volt szerencsém egy sal par 220bt-t hallani.Brutális jól szól. A jbl boombox-ot ,Sony GTK-XB60-at lazán leszólja mind hangerőben mind bassusban,hangminőségben.Kb 5órát ment 90%-kon és nem merűlt le.Ráadásúl olcsó is.Mindenkinek csak ajánlom akinek nem számit a méret.Olcsó hordozható party bt hangfalat akar.
-
Kleroo
veterán
[link]
Wow, hat nem.is mondjatok h a német guru csinalt minosegi compare oldalt... :)
Allat a csavo. -
Kleroo
veterán
DOSS lesz a befutó, ha nem találok akcióban dockint. Német mesterünk videójában nagyon tetszett a hangja. Dockin is csak nagyon nagy hangerőn kúolja rommá, kissebb hangerően egész közel vannak.
Ez frankó ár, nem?
[link] 69dodó -
Ati1979
veterán
Kicsit beleastam megam az okoshangszorok vilagaba.
Nem szigoruan ide tartozik, mert a sonos move on kivul nemigen tudjak a bt-t. Hatha valakit erdekel azert. 60 ezer korul a sonos one 1st and 2nd gen (ugyanaz hangminosegben) nagyon jo ajanlat. Fenn is van a sonos play oluv oldalan. Az elod. Komolyan jo vetel.
Ami igazan meglepett az a homepod volt. Speaker toni tesztelte. Hajszallal jobb volt mint a hk go and play. Ezt nem hittem volna.aztan amikor odatette a vifa helsinki melle ott mar azert volt nemi kulonbseg. A helsinkinek valamennyivel jobb hangja volt, foleg a magas es kozep tartomanyban. Melyeknel talan jobb volt a homepod, de osszessegeben erezheto volt a kulonbseg. A google home max kb a homepod szintjen van, nagyobb erosebb es majdnem olyan jol szol.
Visszaterve a homepodra ossze lett meg hasonlitva a bang and olufsen m3 mal amit szepen le is korozott.az m5 viszont mar jobb volt nala. De az sem valami olcso.
Szoval ha hangminoseget nezzuk a homepod arban van. Kb 130 ezer de hozza is azt a szintet. Nyilvan ennyiert aki hordozhatot akar meg nem okosat az vegyen vifat. -
carl18
addikt
Az LG PK3 még a JBL Charge 2-től is gyengébb jóval, főleg mély hangok terén.
A Dockin D fine más kategória, inkább a Xtreme/Xtreme 2 ligájában játszik.
Ahogy eddig láttam, teszteket és oluv oldala alapján is nem valami jók az LG hangszórói. Talán akcióa spanyol raktárból van Doss SOUND XL 15E forintért, csak kérdés mikor akciózzák le megint.
Nekem Most Charge 2+ van, de hát még gondolkozok beruházzak-e egy D-Fine-ba majd akció esetén -
Kleroo
veterán
pk3 18.5k
doss 27k
dockin_ 45?k
Szépen skálázódnak. már csak dönteni kellLehet mégegyszer, immáron bátran hajtom meg a PK3at, h kielégíti az igényt amire tartanám.
-
Kleroo
veterán
-
-
Kleroo
veterán
Srácok, végre szűkült a kör.
Bestbuy opció: LG PK3. Meghallgatgattam, nem rossz
Hype buy: JBL Charge4: Szintén meghallgattam, alacsony hangerően nem éreztem érdemi difit (ezt használtan venném)
? Buy: Dockin.Mennyire jó cucc ez a dockin, megéri a felárat egy Pk3-hoz mérve?
Szóval megéri elmásznom a 20k ársávból, van annyival jobb? hangerő nem szempont, mobilitás nem szempont. Nagy hangerő nem kell, csak szóljon jól, minden frekitartomány legyen szépen képviselve, és "hifisen" szóljon. Tehát nem rohadt hangos doboz/mobilos hangra vágyom. De ha ezen igénykenek a PK3 is elég, és a dockin csak nagyobb hangerőre is képes, akkor PK3.
Szóval inkább azt kérdezem, h ilyesmi igénykere megéri 18e Ft-os PK3 felett nézelődni? -
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Nagyon nem vagyok a témában járatos, ezért itt kérdeznék.
Keresek valamilyen vezeték nélküli hangszórót.
Semmi extra nem kell, csak hogy háttérben szóljon valami.
Páromnak a konyhában, nappaliban (egyben van), amikor tesz vesz.Van spotify előfizetése, és a telefonról játszaná le a zenét.
Adott felhasználásra valami vezeték nélküli hangszórót gondoltam, mert gondolom telefondokkolós verzió nincs, vagy méregdrága.
Lehet valami kínai csoda is, ahogy láttam van Huaweinek is valami JBL koppingtása.
Külföldi, vagy hazai webshopból, mindegyKeretet max 20e HUF-ra gondoltam.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv:
Tanisz -
imi0424
senior tag
sziasztok, vettem egy jbl flip 5-ös készüléket, és azt szeretném kérdezni, hogy lehet e usb kábelen keresztül pc-hez csatolni ? mert az előző BT cucomat lehetett, de ez most csak tölt.
-
Tombi
őstag
Sziasztok.
Van egy Doss soundbox XL hangszóróm, de sikeresen elhagytam a tőltőkábeljét
Honnan tudnék rendelni hozzá? Tudom ciki, de így használhatatlan -
gtamate2
veterán
válasz
pècsimunkás #7289 üzenetére
Pedig teljesen más világ, a dockin ezt a földbe döngöli
-
pècsimunkás
addikt
Öcsém ma megrendelte ezt : [link]
Sokáig gondolkodott a Dockin - on , de ez a kis hangfal jó áron van , és most este meg is vette . -
Maxxa01
csendes tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni van egy Tronsmart Element Mega hangszóróm, ami nem akar tölteni valószínűleg usb töltő része sérült mivel egyszer leesett töltés közben. Van valakinek valami ötlete honnan tudnék hozzá alkatrészt szerezni?
-
monk0909
csendes tag
Sziasztok!
10 ezer forintig keresek BT hangszórót. Eddig a tv hangszóróját használtam, szóval nincsenek nagy elvárásaim, de jó lenne, ha egy JBL Go-nál vagy Clipnél jobban szólna.
Köszi -
csendes
addikt
válasz
pauliboy23 #7285 üzenetére
Köszönöm, most éppen akciósan18490 Ft az ED-ben
-
_ak_
addikt
válasz
Viktor77 #7282 üzenetére
Az appal elszórakozva be tudom lőni magamnak, hogy ne legyen annyira tolakodó, de nem bantam volna, hogy ha kiegyensúlyozottabb a hangzás, ezért is gondltam egy Flip 4-re. Nem a hangerő vagy a dübörgés lenne központban, hanem a tisztaság, ill. ha az hiányozna, akkor még mindig itt lesz a Sony is.
-
-
_ak_
addikt
Sziasztok, az XB22-ben is túl van tolva a basszus? XB31-em van és az asszony is szeretne egyet, de többnyire rádió és gyermekdalok mennének róla, ezért egy Flip 4-re akartam benevezni, de most látom, hogy van már XB22 is.
-
RobbeV0201
tag
válasz
HornedReaper #7278 üzenetére
Ahogy nézem, nem olcsók hozzá az alkatrészek+ javítás, aztán lehet nem is lesz jó :( lehet el kell engednem
[link] videó a recsegésről,hátha jobban beazonosítható a hiba.
-
csendes
addikt
20 ezer Ft alatt van ajánlott hordozható BT hangszóró? Külső nem számít, szabadban használnám, szóval valami minimális vízállóság jó lenne.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
RobbeV0201 #7277 üzenetére
Lehet a lengőcséve belül a hangszóróban hozzáér a dolgokhoz
Talán hangszórójavító meg tudja csinálni, de valószínűleg ettől elhangolódik picit. Ha lengőcséve-csere, akkor lehet bukta, mert nem biztos hogy akkora méretben külön kapható.
Lehet hozzá külön is alkatrészeket kapni eBay-en:
[link] -
RobbeV0201
tag
Üdv!
JBL flip4 1,5év után elkezdett recsegni,zörögni, a mélyebb frekvenciáknál.-low basszus zenék
Javítható,vagy halott ügy? -
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Használja valaki számítógéppel/laptoppal bluetooth-on A Blitzwolf BW-AS2-esét?
Driverre panaszkodik a gép, és nem akar csatlakozni a hangszóróhoz.
HP ZBook 15 laptop, Win7. -
Viktor77
titán
"Sajnos" nem tudom. Csak szobában, halk zenére volt használva. Így olyan mint az új.
Egy leheletnyivel gyengébb mint a 31, viszont jobban tetszik az adapteres töltő, hiába USB-s a 31, lassan tölt fel egy telefon töltőjével (ami jellemzően mindenkinél van).Csak halkan, aprón fent van mindkettő.
-
carl18
addikt
válasz
Airness23 #7267 üzenetére
Hiába 25 éves a Sony, pont valamelyik nap néztem teljesen átlagos ár a 30E forint.
Néha néha figyelem az árakat és a XB30/31 előd is mindig 30E forintra volt leárazva akkor ha kifutó széria volt. A legalja áron talán fekete pénteken 25E forint, hát annyiért valóban jó vétel.
-
Airness23
csendes tag
azt láttátok, hogy Sony akció van? (azt hiszem holnapig) 25 éves a Sony Mo, így az xb32 pl 29,990 Ft. Ez így elég jól hangzik, le is csaptam egyre.
-
okezsoke
tag
Sziasztok!
5000 Ft körül van valami azonnal beszerezhető termék? Nyilván nem lesz egy nagy minőség, de elfogadható létezik?
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Van egy fekete XB31-es Sony hangszóróm, pár hét múlva lesz egy éves, 1+1 év garanciával vettem az eDigitalban. Sosem volt gyilkolva, vizet is csak egyszer látott, konyhai zajkeltőnek használom. Az utóbbi hetekben a bal oldali hangszórója, alacsony frekvencián (50-100Hz között), halkan sisteregni, recsegni kezdett. Szerintetek ha beviszem, mit fognak vele csinálni? Cserélik, javítják, vagy visszakapom ugyanígy azzal, hogy megfelelően működik?
Van valakinek hangszóróval kapcsolatban ilyen irányú tapasztalata? -
Kleroo
veterán
Köszi srácok
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
BT hangszórót szeretnék, USB bemenet fontos és ~ 45e körül legyen max. és ne legyen fül rajta!
-
xemelon
tag
Van 2 Doss Soundbox XL-em. Lehet hogy ezeket majd esetleg egy szoftverfrissítéssel lehetne sztereoban használni, vagy ez valami hardveres dolog?
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Kéne egy kis BT:
Portable
Értelmezhető hangminőség.
Szépséges design, mert hálószoba polcdísz lesz
Nem 50k fölöttiHarman soundsticks 3 nagyon szexi, de AC kell neki
A JBL charge4 nagyon szimpi, de nem túl "szexi"
Van vmi cucc ami a 2 ötvözete? -
carl18
addikt
-
Amatőr123
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy ki lehet-e kapcsolni a bekapcsoláskor jelentkező kínai angolsággal beleordított bejelentkető hangot? Ez mindegyik hangszórómnál jelentkezik...
-
carl18
addikt
válasz
kaposznyak #7250 üzenetére
Másik topik, itt senki se válaszol rá. Ne erőltesd Please, kösz. (Bluetooth Hangszóró topik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest