- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Ha, az amazon-ról rendelsz (nagyon máshonnan szerintem nem is lehet, ill. érdemes), akkor az updated-et küldik. Az eu.soundcore-on ilyen hangszóró sose volt. Esetleg Ali, de nem olcsóbb (ha van), és a gari ...
Hmm... most nézem, hogy a Motion+ és a Boom is olcsóbb az amazon-on, mint az eu.soundcore-on. Ilyet se láttam eddig. -
<Adamsky>
nagyúr
Két verzió van belőle. Az 1st gen. és az updated. Nekem utóbbi volt (és a régit szerintem már nem is kapni). Ja, az új se annyira új már, de azért még bőven felveszi a versenyt akár az újabb Soundcore-okkal is ...
A 1st gen.-en volt line-in, és micro-USB-s volt, az updated-en nincs line-in, de van type-C és app támogatás (ebben kikapcsolható a welcome tone). Ja, meg tud TWS-t.
Régi vs. új. -
<Adamsky>
nagyúr
Inkább az XSound Plus 2 (vagy Soundcore Boost).
-
<Adamsky>
nagyúr
"Árban is maximum ilyesmire gondoltam." - akkor szerintem ne is nézelődj tovább! Kicsinek épp nem kicsi, de nem nem is vészes (jár hozzá fain vállpánt). A súlya viszont a méretét meghazudtolóan abszolút nem vészes. Hangerőre senki sem panaszkodott, szóval szerintem be fogja hangosítani az öltözött (és fel fogja spanolni a srácokat
)
Ja, az eu.soundcore-ról rendeld! -
Cold5
senior tag
Uhhh teljesen igazad van....
A helység kb 20-30m2, nem kültnék rá túl sokat, méretben pedig jobb lenne valami könnyebben hordozható.
Ránéztem amit ajánlottál, Soundcore nekem szimpatikus. Lehet már egy kicsit "nagy"... de még talán belefér. Árban is maximum ilyesmire gondoltam.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest