Hirdetés
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Maxxa01
üzenetére
Hááááát.
Saját tapasztalat, én próbáltam a Motion+-t egy viszonylag csendes suvban, hát nem voltam elájulva tőle, otthon imádom hallgatni, mindenre elég, de egy autóban...
Oda vmi nagyon bika cucc kellene, az meg nem olcsó.
Nagy a menetzaj, plusz Sok a kárpit, ergo nincs reflexió, nem tud sehonnan visszaverődni a hang.
Puha felületre rakva ráadásul még a passzív membrán rezonációit is elnyeli az ülés, szőnyeg.Nem hiába vannak az ajtóba csavarozva, ahol az ajtó (is) adja az akusztikát.
Persze ez csak az én véleményem, lehet más mást fog mondani, de nekem még a gagyi gyári rendszerem is jobban szól a kocsiban, mint egy Motion+ pl.
Persze, ha nem megoldható máshogy, én megértem, hogy szükség van rá. Viszont akkor, ha teheted, próbáld ki a kocsiban, mielőtt megveszed.
-
carl18
addikt
válasz
Maxxa01
üzenetére
Persze ez se tőkéletes
Teljes hangerőn valóban hangos de kicsit torzítja a basszust. De ennyiért hát nem tudom van-e jobb. 
De ha kell holnap rakok fel róla videót, amúgy múltkor kipróbáltam számítógépre kötve.
Játszani filmet nézni se rossz, csak a gond hogy 1 pontból jön a hang.
A másik gond én pirosba rendeltem és a szövegszerű anyag borítása kicsit retkesedig ..S
De szerintem egy átlag embernek bőven jó .d
Innen vedd itt a legolcsóbb
https://eustock.eu/shop/audio/tronsmart-element-t6-bluetooth-surround-hangszoro-piros-reszletekEsetleg Tronsmart Element Mega, ez egy teszt szerint 10 decibelel hangosabb mint a Tronsmart T6.
https://eustock.eu/shop/audio/tronsmart-element-mega-hordozhato-bluetooth-hangszoro-reszletek
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lords Mobile
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Teljes hangerőn valóban hangos de kicsit torzítja a basszust. De ennyiért hát nem tudom van-e jobb.