- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Maxxa01 #10871 üzenetére
Hááááát.
Saját tapasztalat, én próbáltam a Motion+-t egy viszonylag csendes suvban, hát nem voltam elájulva tőle, otthon imádom hallgatni, mindenre elég, de egy autóban...
Oda vmi nagyon bika cucc kellene, az meg nem olcsó.
Nagy a menetzaj, plusz Sok a kárpit, ergo nincs reflexió, nem tud sehonnan visszaverődni a hang.
Puha felületre rakva ráadásul még a passzív membrán rezonációit is elnyeli az ülés, szőnyeg.Nem hiába vannak az ajtóba csavarozva, ahol az ajtó (is) adja az akusztikát.
Persze ez csak az én véleményem, lehet más mást fog mondani, de nekem még a gagyi gyári rendszerem is jobban szól a kocsiban, mint egy Motion+ pl.
Persze, ha nem megoldható máshogy, én megértem, hogy szükség van rá. Viszont akkor, ha teheted, próbáld ki a kocsiban, mielőtt megveszed.
-
carl18
addikt
válasz
Maxxa01 #4243 üzenetére
Persze ez se tőkéletes
Teljes hangerőn valóban hangos de kicsit torzítja a basszust. De ennyiért hát nem tudom van-e jobb.
De ha kell holnap rakok fel róla videót, amúgy múltkor kipróbáltam számítógépre kötve.
Játszani filmet nézni se rossz, csak a gond hogy 1 pontból jön a hang.
A másik gond én pirosba rendeltem és a szövegszerű anyag borítása kicsit retkesedig ..S
De szerintem egy átlag embernek bőven jó .d
Innen vedd itt a legolcsóbb
https://eustock.eu/shop/audio/tronsmart-element-t6-bluetooth-surround-hangszoro-piros-reszletekEsetleg Tronsmart Element Mega, ez egy teszt szerint 10 decibelel hangosabb mint a Tronsmart T6.
https://eustock.eu/shop/audio/tronsmart-element-mega-hordozhato-bluetooth-hangszoro-reszletek
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Windows 10
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- Projektor topic
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest