- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Hát teljes hangerőn torzít, a T6-ot ejtettem le párszor hiába sérülékeny az alján a membrán elég nehéz megsérteni azt a részt. Kis Equalizerrel ha személyre szabod és visszaveszed a mélyet elég jó úgy a hangja.
Nem egy prémium termék de ezen az áron nem is szabad ezt elvárni. Ha adott árért akarod a legjobbat, akkor divoom onbeat 500.(#6282) Ati1979
Hát nem tudom szerintem mindegyik elég vastagon árazott ebbe a márkába. Számít mennyire van rá szükséged? vagy csak próbából akarod megvenni? Egyik miniriget se halottam így nem tudom nyilatkozni melyiknek lehet jobb a hangja stb. Nyilván ami méretbe és súlyba is nagyobb valamivel biztos jobbat szól.Ha kompakt kütyü kell nagy hangerővel akkor biztos jó vétel az új minirig, de az árát is megkérik érte
Számomra nem éri megDe ezt is embere válogatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest