Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5686 üzenetére
Ja én is arra gondoltam valaki nyíthatná, khmm nem vagyok jó az ilyesmiben.
Vagyis az elején megírom én de az ilyen nagyon laza fealingot hozna arra aki ide látogat.Például!
Üdv!
, Csekkold a leírást mielőtt kérdést teszel fel.
Bluetooth hangszórót, szeretnél? a legjobb helyen jársz, van választék és a legjobb hangszórók vannak felsorolva az ajánlásba. Valami ilyesmiMég arra gondoltam a Tronsmart T6 típusnál le lehetne írni hogy van alapzaja, és nagy hangerőn torzít a basszus. Én telefonon mondjuk Equalizernél ki tudtam küszöbölni a basszus torzítását, és az alapzajt is ki lehet úgy hogy a telefonon a hangerőt kimaxolod és a hangerőt a hangszórón szabályzod.
Na mindegy lépek még, majd talán lassan össze épül ez a topik nyitó
Persze még kül és belföldi rendelést közt is különbséget kell tenni, valaki csak itthonról szeretne vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest