Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- 3DMark 11 eredmények
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979
üzenetére
Ja én is arra gondoltam valaki nyíthatná, khmm nem vagyok jó az ilyesmiben.

Vagyis az elején megírom én de az ilyen nagyon laza fealingot hozna arra aki ide látogat.Például!

Üdv!
, Csekkold a leírást mielőtt kérdést teszel fel. 
Bluetooth hangszórót, szeretnél? a legjobb helyen jársz, van választék és a legjobb hangszórók vannak felsorolva az ajánlásba. Valami ilyesmi
Még arra gondoltam a Tronsmart T6 típusnál le lehetne írni hogy van alapzaja, és nagy hangerőn torzít a basszus. Én telefonon mondjuk Equalizernél ki tudtam küszöbölni a basszus torzítását, és az alapzajt is ki lehet úgy hogy a telefonon a hangerőt kimaxolod és a hangerőt a hangszórón szabályzod.
Na mindegy lépek még, majd talán lassan össze épül ez a topik nyitó

Persze még kül és belföldi rendelést közt is különbséget kell tenni, valaki csak itthonról szeretne vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Macrodroid
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest